:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Kad ste u vezi da li sve sto je vase delite sa voljenom osobom ili idete po onoj "Sto je moje moje je,sto je njeno/njegovo nase je."???
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Pa naravno da delim sa svojom voljenom osobom sve ali isto tako zahtevam da i ona deli sve samnom
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
djelim sve naravno....nisam nikad bila u vezi zbog interesa....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Zavisi..ne delim sve niti trazim od devojke da sve deli samnom.
Ipak smatram da svako treba da poseduje odredjene stvari koje ce biti samo njegove i nicije vise.Npr. broj mobilnog mislim da bi trebao ostati iskljucivo moja privatna stvar ako me razumete na sta ciljam. Ostale materijalne stvari i nisu tolko bitne ali ipak neke stvari ne bih mogao da ostavim voljenoj u slucaju raskida (svoj racunar hihi ).
|
|
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Pa da...
Sve je zajednicko...(ne mislim na pare,sad kao da sam sponzorusa)
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
kod nas je sve zajednicko sem tampona i masinice za bradu
salu na stranu,naravno da je sve zajednicko,zajednicka kasa....sve, zasto sam se udavala ,ako cu sad da nesto delim ovo je moje ovo je tvoje.u vezi je ok to tvoje moje,ali u braku mislim da dogovor kucu gradi i da treba sve deliti.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
zecica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2004 Poruke: 55
|
|
Pa zavisi kako kad,ali drzim se toga da je sve nase.
|
|
|
|
|
|
Leo Flawless Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 41 Mesto: Zagreb
|
|
Pa, u glavnom je sve nase. Osim nekih mojih osobnih stvari koje drzim u svojoj Pandorinoj kutiji.
Ipak, i u vezi imam pravo na svoju privatnost...
|
_________________ Nothing hurts like love |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Pa posto zivimo na razlicitim lokacijama...
Delimicno sve delimo,sem nekih sitnica.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
delimo sve...sto je moje to je moje..sto je njegovo to je i moje..ma salim se...svakako da se mora sve deliti..ako je ozbiljna veza..barem kod mene je tako..ako pstoje podele onda nesto ne stima...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
booom78 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 30 Mesto: Beograd
|
|
Ako si sa nekim u vezi zbog toga kakav je i zbog toga sto vam je lepo zajedno, onda je sasvim normalan sled okolnosti da podele na moje i tvoje nema.
|
_________________ Upoznaj pa saznaj |
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
..delim srecu,radost,tugu,poljupce,krevet,sladoled ,cokoladu i tako sve to nesto..al ipak treba nesto da bude samo moje i samo njegovo.. na pr. dnevnik-on je samo moj i niciji vise..
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|