:: |
Autor |
Poruka |
Picard Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 1368 Mesto: Bjelovar
|
|
Kakvog kucnog ljubimca imate,dali biste sto mjenjali na njemu, i sto vas najvise smeta kod njega?
|
_________________ Bog bi stvorio Zemlju za dva dana da nije trebao instalirati Windowse! |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Moj kucni ljubimac je moj pas Reks , i kod njega nebih ama bas nista menjao . Sasav je brate sto gradi ili jos bolje kao struja .
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
obozavam svoju blesavu pudlicu koja je razmazena ....tvrdoglava ali i tako pametna i slatka i ama bas nista ne bi menjala na njoj....
|
|
|
sneza021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Apr 2005 Poruke: 55
|
|
Ja imam stene od 2,5 mes i uzasno je sladak..ali dok ne izrastu zubi nece nam biti lako,samo vreba ruke i papuce
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ma mani ruke...to je manje ili vise...ovaj moj ludak je jeo i papuce i carape i jastucice ...sve zivo....
|
|
|
rottie Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Mar 2005 Poruke: 32
|
|
Nista me nervira, samo dlake, strrrasno se linja. Ko bi rekao, ali rottweileri se dosta linjaju..
|
|
|
|
|
|
nnina Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Apr 2005 Poruke: 12
|
|
moja milica je najsladji mesanac na svetu,slatka kao beba dok spava i dosadna kaostenica kad je budna. ako znate sta su pocepane papuce, knjige, trenerke... onda znate na sta mislim
|
|
|
|
|
|
kruela Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 12 Mesto: beograd
|
|
moj pas srecko je mnogo zivahan,tvrdoglav i blesav i voli da unistava stvari,mada ga ja bas volim sto je tako lud,nikad nije dosadno.ne verujem da bi se moji roditelji bas slozili sa mnom
|
_________________ kruela |
|
|
|
|
unique Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 18 Mesto: Krusevac
|
|
Moja dva psa su Cezar i Dolly, iz Krusevca, rase Samoyed, i stvarno ne znam nekog da ima da se pozali na rasu uopste iz bilo kog razloga! pametni su , lepi, do duse malo vise svojeglavi, i porucio bih svima koji zele a ne mogu da se odluce za rasu, da uzmu samoyeda i verujte mi necete se pokajati!
|
|
|
|
|
|
kiki79 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 11 Mesto: Wien
|
|
moja cindy je moja jedina, nebi htjela nista mjenjati samo da nije vako plasljiva. boji se i manjeg psa od nje
|
|
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Ja bih licno mom morskom prasetu samo zapusio usta,pravi je smor
|
|
|
|
|
|
lusilu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 07 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
imala sam 2 hrcka , živcira me sve kod njih, kako razbacuju piljevinu oko kaveza i treba ih cisitit svaki dan i grizu kavez a tako stvaraju buku..ali opet sam se rasplakala kad je ženkica ugunula
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|