:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dakle, preporucite dobar restoran. Ili u gradu u kojem zivite ili u nekom drugom. Moze i vise njih i vise vrsta. Sta ste tamo jeli da je bilo taaakoooo dobro? I zasto volite taj restoran?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Pre svega Kosava u Kralja Petra! Sjajan italijanski restoran!
Santjago u Majke Jevrosime. Nije los juznoamericki restoran (Peru, Cile, Argentina).
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dakle, ja evo preporucujem Opium u Zagrebu (centar Branimir). Vrlo dobra Thai klopa.
U BG mi je ostao u sjecanju restoran zvan "Tri lista duvana". Tamo smo se super naklopali (lokalna hrana). Posto je to bilo jaakoooo davno, ne znam da li taj restoran jos uvijek postoji.
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Auuu.....u SURABAJI sam stvarno doziveo najukusniju veceru ikada!!
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
mislim da je glupo da vam ja odavde preporucujem restorane.....ima zaista izuzetnih....meni se najvise svidjaju meksicki....mada svaki restoran ovde koji servira stranu hranu se prilagodio Holandskim navikama da je to strahota...u nasem restoranu ne dobijas hleb...jer ga Holandjani ne jedu....tako da uvek moras extra naruciti hleb...bas glupo.....mislim ono narucis mesano meso sa grila i jedes ga sa pomfritom....ne ide.....bez nase lepinjice nista....
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
meso sa grila i jedes ga sa pomfritom.... pa i ja nikada ne jedem sa krompirima hleb
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | mislim da je glupo da vam ja odavde preporucujem restorane.....ima zaista izuzetnih....meni se najvise svidjaju meksicki....mada svaki restoran ovde koji servira stranu hranu se prilagodio Holandskim navikama da je to strahota...u nasem restoranu ne dobijas hleb...jer ga Holandjani ne jedu....tako da uvek moras extra naruciti hleb...bas glupo.....mislim ono narucis mesano meso sa grila i jedes ga sa pomfritom....ne ide.....bez nase lepinjice nista.... |
Nije glupo. Ne znas kad bi tko mogao doci u tvoj grad... ovako unaprijed zna koji valja.
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
sekula nisam mislila na to.....nego bih ja umesto tog pomfrita radje nase lepinje.....
aureliano ok onda...evo preporucujem vam Desimira nas restoran..jako dobar...
Maarkerwaard restoran tipicno Holandskih specijaliteta po vrlo povoljnim cenama...
Lotus kineski restoran u kome ja cesto jedem...
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: | sekula nisam mislila na to.....nego bih ja umesto tog pomfrita radje nase lepinje.....
Maarkerwaard restoran tipicno Holandskih specijaliteta po vrlo povoljnim cenama...
Lotus kineski restoran u kome ja cesto jedem... | To je u Amsterdamu?
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
e ljudi moji...kad sam bila u sirokom brijegu posjetila sam odlican restoran...mislim da se zove borik.perfekcija od hrane. :448: ......imaju neku kuharicu iz srbije :440: zana ubija hranom! ma cudo! jadva cekam kad cu opet tamo.. :447:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
kursk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 22 Okt 2004 Poruke: 22
|
|
IKI, japinski restoran na dorcolu. Klopa je super, ambijent, usluga, kuvar je japanac, a cene su ok.
Jednom prilikom sam na Zlatiboru jeo u restoranu Koliba cini mi se, teletinu pod sachem...Joooj kad se setim...
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Yasmin je napisao/la sledeće: | sekula nisam mislila na to.....nego bih ja umesto tog pomfrita radje nase lepinje.....
Lotus kineski restoran u kome ja cesto jedem... | To je u Amsterdamu? |
Yasmin, nisi mi odgovorila, je li to u Amsterdamu ili nije?
Bit cu ja u Amsterdamu ove godine (u osmom mjesecu) pa ako ovi restorani jesu tamo, mogao bih ih pokusat naci...
|
|
|
|
|
|
|