:: |
Autor |
Poruka |
zvekica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 36
|
|
Pa recimo, sto drustvo misli o Ani Nikolic? Najbolje pjesme i kako vam se cini muzika sto ju ona stvara ?!
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Mislim da nije postala poznata po svom muzickom umecu i glasovnim mogucnostima ali ajd sad ako stavimo to po strani...jedna mala slatka devojka za koju slobodno mogu da napisem da nije nesto specijalno jer u gradu svako vece vidim mnogo lepsih od nje tako da....
|
|
|
|
|
|
gocafan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 90 Mesto: peta strana sveta
|
|
Kao prvo, ona ne stvara muziku, samo peva, al' 'ajde sad...
Ok je, jedno vreme sam se bas lozila na "vatra, vikacu vatra...."
|
_________________ Mogu da oprostim, ne i da zaboravim! |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
|
|
Izvini gocafan ali kada je neko pevac to znaci da je ujedno i muzicar a to je jos jedan njen minus sto ne stvara muziku jer mi je zbog toga jos jadnija nego inace.
Ne vidim nista spektakularno u tome da mi neko vrcka guzicom na TV-u pa jos i na plej bek jer bi se uzivo obrukala zesce. Svaka iole lepa devojka i sa bar trunkom sluha moze da uradi to sto je ona uradila. To za mene nema nikakvu muzicku vrednost....bas kao i veeeeeelika vecina domacih izvodjaca cast izuzetcima.
|
|
|
|
|
|
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac
|
|
Pa roberto znas sta ako cemo tako 90 % nase estrade peva na play back a uzivo nema pojma da peva , a Ana i ako nezna da peva ona to pokriva na drugi nacin tj svojim provokativnim izgledom i to pali siroku narodnu masu kad nas.
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Da,bas tako,znam kad su neki decaci iz mog odeljenja nasli casopis sa slikama u kojima je oskudno odevena,pa balavili
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
toc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 208
|
|
ana nikolic ima par dobrih pesama.izdvojio bi pesmu januar i vatra.te deve pesme su mi najbolje od nje.
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
|
|
Ma ne volim je i .
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Katastrofa je, no comment. (i tacka)
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Prije svega je jako zgodna, fino plese ali i pjeva nemozemo rec da ne
|
|
|
|
|
|
borovina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Apr 2005 Poruke: 12
|
|
ona je super, dobro izgleda a i lijepo pjeva
|
|
|
|
|
|
Srbija2005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 7
|
|
Uskoro Anin novi CD! Ekipa autora ista Aleksandar Milic Mili i Marina Tucakovic!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|