:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
|
Da li ste velike spavalice??? Koliko sati dnevno spavate??? Koliko vam je dovoljno sna da se ujutru osecate super???
Ja obozavam da spavam, nekad sam ustajala posle 12..sada je to drugacije....zbog klinje moram ustajem u pola 8 sto mi je jos uvek cik zore...nikako da se naviknem...u sustini malo spavam..nekih 5,6 sati...
A vi???
|

Poslednja prepravka: Yasmin datum Ned Sep 12, 2004 1:47 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
Manhattan Psycho Killer

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!

|
|
Ne da ne stojim sa spavanjem, no nikako....svagda moram leći ne bi li mi san poš'o na oči, pa to ti je! A kad legnem i priljubim kapke jedan uz drugi, ta niko me ne mere probuditi bez 10 sati, nema boga...ta, treba mi moj beauty rest, šta ti misliš?
|
|
|
|
|
 |
rouzvel Prijatelj foruma

|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd

|
|
Joj što bi ja volela da spavam koliko hoću, ali to mi se nije desilo već lepih 30 godina. Uglavnom spavam po 4-5 sati dnevno, a onda se povremeno tako komiram da ne mogu da se probudim po 15 sati, šta ćeš, grešna duša željna sna
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
 |
Darka Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude

|
|
Pa kako kad..ponekad mogu da funkiconise super nedeljama a da spavam po 3-4 sata dnevno..a ponekad bi i ceo dan prespavala..nema pravila!!!!!!!!!!!
|
|
|
 |
the_cica Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac

|
|
Deset sati mi je optimalno da bi se osecala kako treba....
ne volim nikako rano da ustajem..ponekad se nekoliko puta budim i nastavljam,a kad se to desi postoji pretnja da ne ustanem tog dana uopste!!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
 |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
Ono sto sam osetio u mom slucaju je to da nema ama bas nikakvih pravila.Nekad mi je dovoljno sest,nekada deset sati ma nema pravila.
|
|
|
|
|
 |
kice Iskusni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 25 Jul 2004 Poruke: 768 Mesto: Vojvodina Titel

|
|
e ja volim da spavam sto manje,nikad uzivotu nisam spavao duze od 7,a preko dana nikad ne mogu da spavam,kad vozim na more desi se da ne spavam i po 50 sati,i kad legnem opet moram da ustanem do 7 ujutru
|
_________________ deca su najvece blago na svetu! |
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
Naviko sam ja na nocni ziiivot,danju spavam a ludujem noooooocu...od mene je i bog digo ruuuukeee...bas me briga zivim kako hooooocuuuuu!!!
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Kad legnem u 3 a probudim se u 6 funkcionisem odlicno... a kad ne daj boze legnem ranije, komiram se i spavam po 10 sati...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
hogar sa medaka Prijatelj foruma

|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk

|
|
Ako ne očepim popodnevnu turu od sat-dva, komiram se već u 22,00h.
A ako očepim tu popodnevnu sovu, e onda vilenišem do 03,00h pa spavam do 8 ujutro.
Kako god okrenem, 6-7 sati spavanja...
Gde mi život prodje?
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
 |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija

|
|
..pa u spavanju...hehehe :squarewink:
|
|
 |
vecadok Prijatelj foruma

|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd

|
|
Mene su odavno naučili da što manje spavaš, više živiš
A dok taj nauk ne stekoh, 8 sati sna je bilo neprikosnovena aktivnost....tada je prosta matematika pokazala da ću tako trećinu života provesti spavajući, a svet će se menjati dok ja spavam...Tako je došlo i vreme studija, pa noćnog učenja...i noćobdijstva....
Sad, kako god okrenem, nikad ne spavam preko 5 sati, s tim da se bolje osećam kad je to, npr od 3 do 8, nego od 23 ili 24 do 5 ujutru...ali zbog posla koji radim, svake druge nedelje u 6, 15 bogoradam, samo tako...
Dakle, za mene broj sati sna ne treba da bude veliki, ali buđenje ne pre 7,30
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|