www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako stojite sa spavanjem???
Strana 1, 2, 3 ... 52, 53, 54  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 05, 2004 6:21 pm    Naslov poruke: Kako stojite sa spavanjem??? Na vrh strane Na dno strane

Da li ste velike spavalice??? Koliko sati dnevno spavate??? Koliko vam je dovoljno sna da se ujutru osecate super???

Ja obozavam da spavam, nekad sam ustajala posle 12..sada je to drugacije....zbog klinje moram ustajem u pola 8 sto mi je jos uvek cik zore...nikako da se naviknem...u sustini malo spavam..nekih 5,6 sati...
A vi???

Poslednja prepravka: Yasmin datum Ned Sep 12, 2004 1:47 pm; ukupno izmenjena 1 put

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2004 2:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne da ne stojim sa spavanjem, no nikako....svagda moram leći ne bi li mi san poš'o na oči, pa to ti je! A kad legnem i priljubim kapke jedan uz drugi, ta niko me ne mere probuditi bez 10 sati, nema boga...ta, treba mi moj beauty rest, šta ti misliš?

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2004 9:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj što bi ja volela da spavam koliko hoću, ali to mi se nije desilo već lepih 30 godina. Uglavnom spavam po 4-5 sati dnevno, a onda se povremeno tako komiram da ne mogu da se probudim po 15 sati, šta ćeš, grešna duša željna sna Rolling Eyes

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2004 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa kako kad..ponekad mogu da funkiconise super nedeljama a da spavam po 3-4 sata dnevno..a ponekad bi i ceo dan prespavala..nema pravila!!!!!!!!!!!

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2004 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Deset sati mi je optimalno da bi se osecala kako treba....
ne volim nikako rano da ustajem..ponekad se nekoliko puta budim i nastavljam,a kad se to desi postoji pretnja da ne ustanem tog dana uopste!!!!!

FANATIC-NS
PARTY MAN
PARTY MAN

Godine: 47

Datum registracije: 18 Jul 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2004 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ono sto sam osetio u mom slucaju je to da nema ama bas nikakvih pravila.Nekad mi je dovoljno sest,nekada deset sati ma nema pravila.

kice
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 54

Datum registracije: 25 Jul 2004
Mesto: Vojvodina Titel

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 06, 2004 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ja volim da spavam sto manje,nikad uzivotu nisam spavao duze od 7,a preko dana nikad ne mogu da spavam,kad vozim na more desi se da ne spavam i po 50 sati,i kad legnem opet moram da ustanem do 7 ujutru

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 07, 2004 12:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naviko sam ja na nocni ziiivot,danju spavam a ludujem noooooocu...od mene je i bog digo ruuuukeee...bas me briga zivim kako hooooocuuuuu!!!

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 07, 2004 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad legnem u 3 a probudim se u 6 funkcionisem odlicno... a kad ne daj boze legnem ranije, komiram se i spavam po 10 sati...

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 07, 2004 2:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ne očepim popodnevnu turu od sat-dva, komiram se već u 22,00h.
A ako očepim tu popodnevnu sovu, e onda vilenišem do 03,00h pa spavam do 8 ujutro.
Kako god okrenem, 6-7 sati spavanja... Shocked
Gde mi život prodje?

Exclamation

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 59

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 07, 2004 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

..pa u spavanju...hehehe Very Happy :squarewink:

vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 56

Datum registracije: 06 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 08, 2004 3:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene su odavno naučili da što manje spavaš, više živiš Laughing
A dok taj nauk ne stekoh, 8 sati sna je bilo neprikosnovena aktivnost....tada je prosta matematika pokazala da ću tako trećinu života provesti spavajući, a svet će se menjati dok ja spavam...Tako je došlo i vreme studija, pa noćnog učenja...i noćobdijstva....
Sad, kako god okrenem, nikad ne spavam preko 5 sati, s tim da se bolje osećam kad je to, npr od 3 do 8, nego od 23 ili 24 do 5 ujutru...ali zbog posla koji radim, svake druge nedelje u 6, 15 bogoradam, samo tako... Rolling Eyes
Dakle, za mene broj sati sna ne treba da bude veliki, ali buđenje ne pre 7,30 Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Kako stojite sa spavanjem??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 52, 53, 54  sledeća
Strana 1 od 54

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon