:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Cao ljubitelji fudbala,
Vec nekoliko puta se pricalo o tome da se osnovi nesto kao "Euro-Liga", znaci da najjace ekipe iz velikih evrospkih zemalja igraju u jednoj ligi koja ce da zameni "Ligu Sampiona". Imalo je vec nekoliko pregovora oko toga, i klubovi kao Manchester United ili Bayern Mnchen su izjavili zelju da se jednog dana osnovi ta liga.
Ligu bi cinili 20 klubova, koliko ja znam, i medju njima bi bile ekipe kao sto su Manchester, Bayern, Juventus, Glasgow Rangers, AC Milan, itd.
Dal je to po Vasem misljenju pozeljno?? Kakvu korist bi to imalo kad najjace ekipe napuste svoj savez da igraju u toj ligi?? Dal bi prvenstvo tih zemalja propalo?? Ako ste ZA takvu ligu, napisite koje ekipe bi zeleli da vidite u njoj (ali budite realni) da bi bila najkvalitetnija liga na svetu...
Hajd sad da Vas cujem...
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Ja nisam za Euro-Liga , sta je sa mali klubova ?
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Mali Klubovi bi nastavili u svojoj domacoj ligi...!
Jeste da nebi bilo isto kao do sad, ali razmisli o tome da bi te male ekipe ipak onda imali priliku da jednom osvoje titulu!
Zamisli da AC Milan, Inter, Juventus i AS Rom ne igraju u Serie A, onda bi ekipe kao Udineze ipak mozda bili sampion! 8)
|
|
|
|
|
|
aco04 Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 1111 Mesto: Sydney/Doboj
|
|
Ja mislim da je to dobra ideja jer Liga Sampiona postane interesantna kada samo ostanu veliki timovi. Neki ljudi ne gledaju Ligu Sampiona do cetvrt-finala. Kada bi se osnovala ta "Euro-Liga", svi mecevi bi bili za desetku.
|
_________________ We'll give of our best whether home or away,
At the end of the day they'll have nothing to say,
For when they're asked who's the man of the year,
Our own Thierry Henry's the name that you'll hear... |
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
mozda i da,moglo bi biti dobro,ali pogusilo bi sve male klubove,ovako je sasvim dobro.samo da scg dobije direktnog u ligi sampiona i to je to.....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
GoX[SM] Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 189 Mesto: Sirmium
|
|
Sta ce nam to bre kad je pola meceva namesteno, nemamo organizaciju... Ma ne treba nam... Sramota smo...
|
_________________ koliko noci i dana i josh gostovanja... |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
JA mislim da veci Klubovi jos vise pare zaradu ?
i kako pise Gox[SM] da su pola meceva namesteno , i toje veliki Problem
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
caja6 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 10
|
|
s takvom ligom bi se napravio još veči razkorak med bogatim klubovima i ostalim
|
|
|
|
|
|
sweetmarko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 16 Mesto: Ljubljana
|
|
to nije dobro za fudbal jer nema smisla šta če se desiti sa ostalim klubovima koji nisu tako jaki i nemaju tolko finasiskih sredstava pa ne mogu da udju u tu ligu a igraju kvalitetan fudbal, možda čk bolji od onih najboljih.Svako treba da dobije priliku da se dokaže.
|
_________________ MArko |
|
|
|
|
curky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jan 2005 Poruke: 14
|
|
nikako nisam za tu ligu i slažem se s većinom ovdje-ta liga bi bila sasvim drugi svijet-nacionalna prvenstva bi izgubila smisao-mali klubovi su već sad u banani,a kamoli da se osnuje tako nešto-a koja lova bi se tu okretala...zamislite to-i još nešto-ta liga bi bila van okvira uefe(jer se ona kao bori za jednakost klubova,jednake uvjete za sve,bla,bla) tako da bi i ona izgubila smisao,samo njezino postojanje bi bilo nepotrebno...
|
|
|
|
|
|
Mr.Stefan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 15
|
|
Sta ce nam to.Najbolje ovako da ostane.
|
|
|
|
|
|
Cekan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 49
|
|
To bi bilo veoma lose za manje lige koje i ovako slabe nebi imale priliku da se suoce sa "velikim"
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|