:: |
Autor |
Poruka |
jana15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 68 Mesto: Slo-Tolmin/R.S.-Bijeljina
|
|
cao!
Ajde kazite svoje mnenje....
meni je najlepsi casillas...a najbolji su mi dida i casillas
|
_________________ ,,...navali narode popijte nocas sve sto mene zalite njoj se zahvalite...'' |
|
|
|
|
|
|
|
evo i kahna....
|
_________________ ,,...navali narode popijte nocas sve sto mene zalite njoj se zahvalite...'' |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Jana15... svaka ti cast... bas dobra tema i lepo sto si stavila nekoliko slike... Hvala...
Evo da krenem...
Premier League: Najbolji golman, po mome misljenju, je Petr Cech od Chelsea. On je u 33 igre primio tek 11 golova i jako je dobar na liniji. Jeste da je sinoc malo gresio protiv Bayern ali inace je on isto garant za uspeh Celzija i da im je odbrana tako jaka.
Primera Division: Bez ikakve sumnje Iker Casillas od Real. Godinama je garant za njihov uspeh i mnogo retko je gresio. Jos je mlad i mislim da ce jos mnogo bolje da igra a odavno je golman spanske reprezentacije.
Serie A: Tesko da se odlucim.... Gianluigi Buffon (Juve) je ove godine nekoliko puta gresio ali sa druge strane i mnogo bodova spasio za Staru damu, tako da je ipak medju boljima. Od stranih golmana mora svakako DIDA (Milan) da se odvoji, koji igra sigurno do sad vrhunsku sezonu njegove karijere. Pre godinu-dve je sedao na klupi i nije bio nista posebno, a u ligi sampiona je dokazao svoj kvalitet i da je medju najboljima, ne samo u Italiju, vec na celom svetu.
Bundesliga: Ne slazem se da je Oliver Kahn tamo najbolji. U jednoj fazi ove sezone je nekoliko puta kobno gresio i nije bio bas najsigurnij. Po meni je Frank Rost (Schalke) ipak najbolji, jer dovoljno je samo da se ljudi sete kako je branio u kup UEFA (pogotovo protiv Shachtjor).
Znaci od ovih 4 golmana, koja je jana15 navela, sam ipak svoj glas dao Buffon-u, jer jeste sigurno jaci nego ostali. A ko je najlespi?? *ebi ga, musko sam, pa nebi znao kome da dam glas, a mislim da bi se pridruzio Jani i dao bi Casillas-u svoj glas!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nema na cemu....ja volim golmane .....
a naucila sam da stavljam slike pa sam i zato ih stavila...hehehehe....
|
|
|
|
|
dragan007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
DIDA JE UBEDLJIVO NAJBOLJI
|
|
|
|
|
|
Fernando Torres Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 40 Mesto: Zagreb - Tuzla
|
|
ma nema se ovde sta puno pisat buffon i najbolji i najljepsi ha ya
|
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
bez puno razmisljanja DIDA samo zbog neverovatnih odbrana u jako tekim mecevima,kao sto je bio ovaj dvomec sa Interom,zbog jedne odbrane protiv Juvete (prosle sezone),ma jednostavno mi je DIDA golman za velike tekme........druze jugo sto se tice Ceha iz celzija po meni i nije on tako dobar golman,nego ispred sebe ima fenomenalne igrace koji oduzimaju svokom loptu......a sto se tice najlepsi na to ne mogu odgovoriti,musko sam....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Meni je Casillas najlepsi i najbolji
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
GoX[SM] Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 189 Mesto: Sirmium
|
|
Nisam derpe ali sto jest jest, Kasiljas je za ove lepotica )
|
_________________ koliko noci i dana i josh gostovanja... |
|
|
|
|
iron Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 8
|
|
Ma sta pricate najbolji je Buf.fon
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
najobolje je casillias
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Master75 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 10
|
|
Trenutno najbolji Iker nema sta, a najruzniji od ovih bi sigurno mogo reci Kahn, to je majmun, zvijer, sve drugo osim lepote!!
Najljepsi je Hildebrandt od Stuttgarta!! A od ovih pet reko bih Buffon!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|