:: |
Autor |
Poruka |
Raf Prijatelj foruma

|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija

|
|
Setate se ulicom i u susret vam ide zaljubljeni par . Ona dama u poodmaklim godinama , a on jedva da je juce poceo da se brije ? Sta je tu po sredi , ljubav ili nesto sasvim drugo ?
Sedamdesetih godina su strankinje u godinama ludovale i takmicile se koja ce imati mladjeg . Jeli to sve normalno ?
|
|
|
|
|
 |
lonelyeagle2005 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 42 Mesto: juzna Srbija

|
|
To nikad ne potraje dugo,ona mu sluzi samo da stekne iskustvo.
|
|
|
|
|
 |
Ksenija_86 Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak

|
|
uzas...ma i to i obrnuto je strasno...al sta ces,hocemo u evropu!?eto nam i to...
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
 |
GoX[SM] Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 189 Mesto: Sirmium

|
|
Odvratno je obostrano!!! A shta, da nije ljubav... hehe, ma da...
|
_________________ koliko noci i dana i josh gostovanja... |
|
|
|
 |
^pedja^ Krajišnik iz Like

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
|
sve zavisi,sve je manje onih koji to rade iz ljubavi a sve vise koji rade iz interesa
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |
cika Kure Majstor

|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913

|
|
Deluje odvratno bilo da je u pitanju ljubav il interes. Ako je momak zaljubljen u nju ocigledno ima neki problem u mentalnom sklopu, a ako to radi zbog para onda je to ravno prostituciji pa opet dolazimo do problema u mentalnom sklopu. Sto se starije gospodje tice ni ona nije pod vaservagu bilo koji slucaj da je u pitanju.
|
|
|
|
|
 |
yeki Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd

|
|
Sve je moguce...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
 |
Roberto-NS Žderonja

|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519

|
|
Naravno...ne zelim suditi pogresno o ljudima koje ni ne poznajem.
|
|
|
|
|
 |
Villy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 157

|
|
Ma sto da ne.... Ako je doticna u dobroj formi, malo presla i malo vozena, sto da ne.... Kod mene u okolini ima vise dobrih "tetki" ( bez uvrede, zargonski izraz, ne zelim da navucem feministkinje na vrat ), nego dobrih mladjih ri..devojaka 8) . Oduvek mi je bio san da vidim kako je to, naravno ne moze da bude bash mnogo matora od poodmakle 34 do 42/3. Ne kazem da jesam ja probao, ali moji mnogi drugari jesu...kazu da je zesce..... Mada to je sve bilo za "una noche", ali to na duge staze mozda ako ima kucu na, ne znam nekom dobrom mestu, i neki bas besan auto, kao npr; Jaguara, Vipera, ili bilo koji drugi egzoticni model....
I ako postoje zenske ku**e, zasto ne bi postojale i muske....Ne da bih ja biop muska k**va nego.....
p0z
|
|
|
|
|
 |
jevremovicm Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 28

|
|
Da potpuno se slazem sa Villy-em, ako je dobro ocuvana, malo vozena, redovono odrzavana, naravno da ne trosi mnogo i da joj odrzavanje nije skupo
|
_________________ Trebace prsti guzici svrbljivoj |
|
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
NJima je vjerovatno normalno, ali meni neizgleda bas tako
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |
gandram Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Feb 2005 Poruke: 30 Mesto: Bgd

|
|
Ljubav ne zna za granice ! ?
|
_________________ Gagi |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|