www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kakva je vasa reakcija ?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 13, 2005 4:40 pm    Naslov poruke: Kakva je vasa reakcija ? Na vrh strane Na dno strane

Setate se ulicom i u susret vam ide zaljubljeni par . Ona dama u poodmaklim godinama , a on jedva da je juce poceo da se brije ? Sta je tu po sredi , ljubav ili nesto sasvim drugo ?
Sedamdesetih godina su strankinje u godinama ludovale i takmicile se koja ce imati mladjeg . Jeli to sve normalno ?

lonelyeagle2005
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 13 Feb 2005
Mesto: juzna Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 13, 2005 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To nikad ne potraje dugo,ona mu sluzi samo da stekne iskustvo.

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 13, 2005 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uzas...ma i to i obrnuto je strasno...al sta ces,hocemo u evropu!?eto nam i to...

GoX[SM]
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 18 Nov 2004
Mesto: Sirmium

greece.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 13, 2005 11:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odvratno je obostrano!!! A shta, da nije ljubav... hehe, ma da...

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Godine: 39

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 13, 2005 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve zavisi,sve je manje onih koji to rade iz ljubavi a sve vise koji rade iz interesa

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 53

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 7:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Deluje odvratno bilo da je u pitanju ljubav il interes. Ako je momak zaljubljen u nju ocigledno ima neki problem u mentalnom sklopu, a ako to radi zbog para onda je to ravno prostituciji pa opet dolazimo do problema u mentalnom sklopu. Sto se starije gospodje tice ni ona nije pod vaservagu bilo koji slucaj da je u pitanju.

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je moguce...

And break the rule

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno...ne zelim suditi pogresno o ljudima koje ni ne poznajem.

Villy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 04 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 9:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sto da ne.... Ako je doticna u dobroj formi, malo presla i malo vozena, sto da ne.... Kod mene u okolini ima vise dobrih "tetki" ( bez uvrede, zargonski izraz, ne zelim da navucem feministkinje na vrat Mr. Green ), nego dobrih mladjih ri..devojaka 8) . Oduvek mi je bio san da vidim kako je to, naravno ne moze da bude bash mnogo matora od poodmakle 34 do 42/3. Ne kazem da jesam ja probao, ali moji mnogi drugari jesu...kazu da je zesce..... Mada to je sve bilo za "una noche", ali to na duge staze mozda ako ima kucu na, ne znam nekom dobrom mestu, i neki bas besan auto, kao npr; Jaguara, Vipera, ili bilo koji drugi egzoticni model....
I ako postoje zenske ku**e, zasto ne bi postojale i muske....Ne da bih ja biop muska k**va nego..... Rolling Eyes

Mr. Green
p0z

jevremovicm
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 14 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 19, 2005 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da potpuno se slazem sa Villy-em, ako je dobro ocuvana, malo vozena, redovono odrzavana, naravno da ne trosi mnogo i da joj odrzavanje nije skupo Laughing

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 19, 2005 12:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NJima je vjerovatno normalno, ali meni neizgleda bas tako

gandram
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 23 Feb 2005
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 20, 2005 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubav ne zna za granice ! ? Confused

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Kakva je vasa reakcija ? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon