:: |
Autor |
Poruka |
^pedja^ Krajišnik iz Like

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
|
pozz drustvo,ja trazim jednu pesmu a ime izvodjaca i pesme je : "Toni Montano - Deset Godina" hvala unapred na ispunjenoj zelji.........
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ja sam tarzila ovu pesmu jos nocas kad si trazio kod Juge u temi,ali je nisam nasla,mozda Gile uspe
|
|
 |

|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
|
ok sana,znam da sam napisao kod juge,ali on mi rece da otvorim ovde svoje zelje pa da pisem.......
ja bih vas iskreno moli ako bi ste mogli naci pesmu,jer mi se svidela neverovatno a nigde je ne mogu naci.......
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |

|

|
|
e,posto ne mozete naci ovu.da li moze od Halida Beslica i Branke - Rana Jesen ........hvala unapred
|
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
To moze
|
|
 |

|

|
|
Pesma je u Muzickim zeljama
|
|
 |

|

|
|
ok hvala sanjice.......
|
|
|
|
 |
halja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Dec 2004 Poruke: 110

|
|
|
|
 |
jelena_ns Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad

|
|
^pedja^ je napisao/la sledeće: | pozz drustvo,ja trazim jednu pesmu a ime izvodjaca i pesme je : "Toni Montano - Deset Godina" hvala unapred na ispunjenoj zelji......... |
Posala sam Sanjici na muzickezelje@domaci.com ... ako kojim slucajem pesma na stigne do sanjice, ostavi tvoj mail pa cu ti poslati.
pozdrav
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
^pedja^ je napisao/la sledeće: | pozz drustvo,ja trazim jednu pesmu a ime izvodjaca i pesme je : "Toni Montano - Deset Godina" hvala unapred na ispunjenoj zelji......... |
Imam ja pesmu na kompu, juce sam imao obaveza, tako da nisam bio na forumu. Pesma ce ti biti danas u muzickim zeljama
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
|
|
 |

|

|
|
e pa hvala vam na ispunjenoj zelji,tu pesmu vec dugo,dugo vremena trazim...
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|