:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
......se ijednom pokajali zbog izabranog?
Ja sam krenula na Masinski,i batalila.A sto?Eh,duga prica...ma zezam se. Prekinula sam jer sam u trecem semestru rodila moju predivnu cerkicu.Ali kajem se sto ipak nisam nastavila. Nisam nekako mogla da nedjem sebe u svemu tome...porodica i fax.Ali sta je tu je.
Sta je sa vama.......
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
martha Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Avg 2004 Poruke: 36 Mesto: Beograd
|
|
A ja nikako da se uozbiljim i da zavrsim tu ekonomiju...ali bice i toga...a kad ja budem imala diplomu e tada ce biti svasta.... :laughing8:
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ja sam na Arhitekturi i to sam zeleo da upisem jos od osnovne skole. Nisam se pokajao sto sam to upisao i mislim da bi mi na bilo kom drugom fakultetu bilo mnooogo teze. Pozdrav za sve kolege i koleginice!!!!
|
|
|
|
|
|
Jaca83 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Mar 2004 Poruke: 10 Mesto: Nis
|
|
Ja studiram medicinu.
Do sada se nisam pokajala, za dalje videcemo, tek sam na pocetku.
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
JA defektologiju..nikako da upisem tu trecu godinu!!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
Istorija umetnosti..ne nisam se pokajala,jer studiram ono sto volim...pre ce biti da sam se malo razocarala,ocekivala sam mnogo vise,al dobro sta sad..samo sve vise se pitam sta posle?????????
|
|
|
|
Tulumba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Mar 2004 Poruke: 46 Mesto: Novi Sad
|
|
elektro, racunarstvo i za razliku od mnogo naroda nisam se razocarao, nego sam cak i prilicno zadovoljan, a evo obnovicu drugu a mozda i upisem trecu
|
|
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Visu poslovnu, treba da obnovim..........
|
|
|
|
|
Vanessa Mae Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Sep 2004 Poruke: 35
|
|
Prava...pokajala se x puta do sad,al' sad kad sam apsolvent nema mi nazad. Mada ozbiljno razmisljam da sledece godine upisem neki jezik na filoloskom,to mi je bas zelja...a prava bila alternativa kao i vecini...
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
dala dve godine filoloskog fakulteta....onda rodila sina...picnula za NL i prestala sa studijama....i kajem se i ne kajem se sto nisam zavrsila....
...ipak je moj sin meni najdraza "diplomica"....
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
Ja studiram informatiku , sad poceo . A nisam se jos pokajao ma da nikad se ne zna. nadam se da cu uspeti da zavrsim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|