www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ona ga je prevarila jednom, on joj to uzvraca mnogo puta sad
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 25, 2009 4:17 pm    Naslov poruke: Ona ga je prevarila jednom, on joj to uzvraca mnogo puta sad Na vrh strane Na dno strane

Khm...

Ima jedan par kojeg znamo (dvije kceri imaju, takodjer, i ona je trenutno trudna s trecim njihovim djetetom). Zena strasno pati jer ju muz cesto vara ali ni pod koju cijenu se ne zeli razvesti od njega. On prakticno svako malo ima drugu ljubavnicu.

Stvar je u tome da on koristi jednu njenu prevaru koja se dogodila davno na pocetku njihove veze kao ispriku za njegove izlete.

Ona ga je prevarila kad jos nisu imali djece i u samom pocetku veze i nikad vise, pokajala se zbog tog. Sad trpi muzeve prevare non stop (prevario ju je cak i snjenom sestricnom!). On joj naravno uvijek nabije na nos da je ona njega prevarila prva i da mu nema sta kvocat te da ce on radit sta ga je volja i sexat se s kim pozeli...

Dakle - pitanje je - ako vas je druga osoba prevarila vec jednom - daje li vam to pravo da tu prevaru koristite kao ispriku?

Ja mislim da ne...

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 25, 2009 4:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne.
Kako ce to da funkcionise i ide dalje ako ce se uvek 'peckati' i nabijati na nos jedno drugom.. Kad si mogao/la ti, mogu isto i ja i sl. Sad ce ona da trpi sve i svasta zbog te njene prevare na pocetku a on ce to da koristi i opravdava svaku njegovu prevaru..

Ona ce da oseca krivicu i sve sto se desi/desava bice da je ona kriva za sve Rolling Eyes
On ce s ponosom nju varati i radice sve da bi se osecala bedno celog zivota, mada bedan je on iako ne misli na to.

Sirice porodicu i nastaviti prepirke i svadju.. to je malo previse od njega jer ipak je stvorio porodicu sa njom.. deca nisu kriva za nista a najvise ce da ispastaju na kraju.

Kriviti i osudjivati nekom nakon izvesnog vremena provedenog zajedno nije ok, ako nije mogao preci preko toga, trebali su raskinuti pre.

Sebicnosti i zelji za osvetom nije mesto bar u ovom slucaju Wink

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 25, 2009 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahaha naravno Ne Laughing Laughing Laughing Ali daje mu pravo da je zeza kolko hoce... jel mu se moze.. i pametno radi... Zena i onako ne trazi razvod... boli ga uvo... nek nastavi dok traje Laughing Laughing Laughing Laughing

Batino20
~Flavoring of Sound~
~Flavoring of Sound~

Datum registracije: 08 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 25, 2009 7:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slabici su oba dvoje,ona jer je dopustila da to uopce iskoristi kao argument za raspravu,a on jer je uvidio da je pokleknula pod njegovim pritiskom,te da ga sigurno nece ostaviti radi djece,manipulira njome,ali jednog dana ce kap preliti casu,zena ce popizdit i kuda koji mili moji Laughing

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 26, 2009 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne
On naravno igra prljavo u ovoj situaciji. ALi i u bilo kojoj drugoj gde bi se moglo nesto slicno desiti..
Ako je resio da joj oprosti i nastavi ,tada vezu sa njom, sada brak, to je sve trebalo biti iza njih.
Covek je u krajnjoj liniji jadan.
Zena ce vrlo brzo napustiti to "gnezdo", cim se stabilizuje sa trecim detetom...
a sta ce sa njim biti, zaista me ne zanima.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 27, 2009 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

Hmmmm... ona je ta koja trpi samo zato sto nema petlju ili finansijsku sigurnost (sto je verovatnije) da ga napusti. Ona je ta koja sedi sama u kuci dok se on provodi sa drugim zenama i jos joj otvoreno kaze da ce to raditi kad god pozeli i s kim god hoce.

I ko je sad tu jadan?

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 27, 2009 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Citat:

Hmmmm... ona je ta koja trpi samo zato sto nema petlju ili finansijsku sigurnost (sto je verovatnije) da ga napusti. Ona je ta koja sedi sama u kuci dok se on provodi sa drugim zenama i jos joj otvoreno kaze da ce to raditi kad god pozeli i s kim god hoce.

I ko je sad tu jadan?

Tako je. On joj je sigurno i dok su se zabavljali prebacivao zbog te ''prevare'' i ona je i tad trpela i sigurno da im je tad veza pukla,pitanje je zasto se ona udala za njega kad ga je upoznala toliko dobro da zna kakav ce biti u braku,sigurno je znala da ce se prebacivanja nastaviti.

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 14, 2009 1:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nema pravo!
Al' ajd sad sta da radimo, ona je za mene glupa sto cuti, strahuje, jede sebe, trpi njegove gluposti. Oni su kao zajedno zbog dece, ako im je uopste stalo do dece i da odrastaju u zdravoj okolini pune ljubavi, trebali bi nesto pod hitno da preuzmu.

A on? Ja da sam mu komsija ja bi ga isamaro par puta! Takva g0vn@ ne mogu da podnesem nikako!

Izgleda da ce biti zajedno dok njoj ne pukne film

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 14, 2009 8:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Makro je napisao/la sledeće:
A on? Ja da sam mu komsija ja bi ga isamaro par puta! Takva g0vn@ ne mogu da podnesem nikako!

Svi vi volite da gledate tudja posla Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing

takav i zivot Confused Laughing Laughing Laughing

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 14, 2009 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da i ne

Da - Koliko sam uspeo da shvatim da je ta zena i dalje u braku s njime sto znaci da ona jednostavno ne zeli da izadje iz tog braka iz njoj znanih razloga. On je jos njoj to i priznao i ona je i dalje tu .. znaci nesto je veze za tog coveka .. bilo da su to deca ili on kao osoba ..

Isto tako .. niko njoj ne brani da ona jednostavno sebi nadje nekoga i da i ona vara muza ako joj je on jos i priznao da je vara. Njen karakter to mozda njoj ne dozvoljava pa se ona povlaci i pati i prica sa komsijama/prijateljima ( o tome malo kasnije u ovom pisanju ) o njenom zivotu dok ceka trece dete.

Znaci .. ako on kao osoba vidi da to njoj " godi " i da ona ne ide od njega .. zasto onda ne bih nastavio ? Isto tako ne vidim njeno " inacenje " u tome da ostaje i da bude u braku s njim.

Koliko sam upoznat komso ti si i dalje u Americi tako da znam da je tu razvod sasvim " normalna " stvar i da se ljudi razvode dnevno .. znaci .. ako joj se ne svidja nek ide .. a ako joj se svidja .. onda nek trpi.

Ne - Ne opravdavam nikakvo varanje bilo kog partnera pogotovo ako se uzmu i deca u obzir sa jos jednim detetom na putu Mad

Svaka cast svakom ali .. ljudi smo i ljudska bica.. ljudi grese i pogrese .. greh treba oprostiti i nastaviti dalje a ne terati nekome inat u stilu " Ti si ti radio/la pre .. e ja cu sada pet puta vise " Rolling Eyes ... cista glupost

Sad bih voleo malo da se osvrnem na ovu pricu uopste .. ja mislim komso ( aureliano ) da je ta tvoja komsinica veoma cudna .. ovo kazem zbog toga sto ako je ona vama rekla neke stvari koje se desavaju unutar porodice .. ja barem licno mislim da je ovaj scenario i ovo sto se desava mogla da sakrije jer je to ipak nesto sto treba da ostane " medju cet'ri zida " a ne da se prica po komsiluku osim ako taj muz nije vidljiv i komsijama pa da i komsije znaju ono sto mu zena zna .. e to je vec onda druga prica.

Toliko od mene Cool

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 09, 2010 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako ja ovo razumem, u pitanju je covek koji je oduvek hteo da vara ili kad je poceo da vara skontao da mu se svidja, pa sad njenu prevaru koristi kao ispriku na njegovo ponasanje.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 09, 2010 11:06 pm    Naslov poruke: Re: Ona ga je prevarila jednom, on joj to uzvraca mnogo puta Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:
Khm...

Ima jedan par kojeg znamo (dvije kceri imaju, takodjer, i ona je trenutno trudna s trecim njihovim djetetom). Zena strasno pati jer ju muz cesto vara ali ni pod koju cijenu se ne zeli razvesti od njega. On prakticno svako malo ima drugu ljubavnicu.

Stvar je u tome da on koristi jednu njenu prevaru koja se dogodila davno na pocetku njihove veze kao ispriku za njegove izlete.

Ona ga je prevarila kad jos nisu imali djece i u samom pocetku veze i nikad vise, pokajala se zbog tog. Sad trpi muzeve prevare non stop (prevario ju je cak i snjenom sestricnom!). On joj naravno uvijek nabije na nos da je ona njega prevarila prva i da mu nema sta kvocat te da ce on radit sta ga je volja i sexat se s kim pozeli...

Dakle - pitanje je - ako vas je druga osoba prevarila vec jednom - daje li vam to pravo da tu prevaru koristite kao ispriku?

Ja mislim da ne...

Čovjek koji je karakterna i potpuna ličnost ovako šta sebi neće dopustiti. Isto tako ni žena. Ili će se u miru rastati ili će pokušati da oproste jedno drugom i nađu rješenje za ostanak u braku. No, ovdje je najmanje riječ o takvim ljudima, koliko vidimo.
Kakvi god da su njeni razlozi ostanka u tom istom braku, kazna je prevelika i dala mu je to isto pravo da se ponaša kako se već ponaša. A taj čovjek je iskompleksirani lik koji je jedva dočekao da radi ono što bi inače uradio i bez saznanja o njenoj prevari, samo bi je tada krio, a ovako to čini javno, uz njen "blagoslov".

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ona ga je prevarila jednom, on joj to uzvraca mnogo puta sad Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon