:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Setate gradom sa svojom dragom. Hajde da pretpostavimo da ste u vezi oko 2 meseca. Nikada niste imali sukobe i zaista ste zadovoljni sa odnosom kojim imate.
Prolazeci pored neke radnje, ona se zaustavlja. Ugledala je divne cipelice. Kao i svaka zena ulazi u prodavnicu da pita za njihovu cenu. Prodavacica izgovara- 250 eura. Vasa draga samo lagano spusta glavu i izlazi napolje.
Sta ce te vi raditi? Znate da joj se te cipelice mnogo svidjaju ali da nema od cega da ih kupi, student je, roditelji joj prigovaraju za fakultet, a ne jos kad bi trazila nesto vise od njih. Vi ste zaposleni, ali imate skromnu platu.
Da li cete dati svoje mesecno primanje +pozajmiti od nekog da bi usrecili svoju devojcicu , da li ce te joj stalno govoriti kako te cipelice uopste nisu lepe i da ima mnogo lepsih za manju cenu ili ce te pomisliti "ma ovo je neka sponzorusa, dobro se pretvarala dva meseca", i ostaviti je ili ce te mozda uciniti nesto sasvim peto?
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Posto sam i ja takodje student, nemam ni ja bas neku kintu na raspologanju...
medjutim da radim kao advokat (ako Bog da) cu sigurno da imam dobru zaradu, a cilj u zivotu mi je bio da svojoj porodici sve mogu da pruzim i da mogu skoro svaku njihovu zelju da ispunim. Ovde u Nemackoj advokati prosecno dobijaju oko 7 do 12.000. Meni novac nikad nije puno znacio, tako da cu rado da kupim svojoj dragoj neke cipelice za 250 nego da ih dam u kladionici, jer te pare su onda stvarno izgubljeno a moja draga ce u tom trenu da bude srecna.
Jeste da se ljubav ne kupuje i da svako treba da ceni sitnice, ali mislim da nekad i mogu svojoj dragoj da uzmem skupe cipele, skupu tasnu ili neku haljinicu. Covek samo jednom zivi...
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Pa da je sponzorusa, onda bi trazila od mene da joj ih kupim. Naravno da bih joj kupio, ali ako bi se to ponovilo jos nekoliko puta, onda je jasno sta je ona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odlicni ste.
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Ja bih joj rekao: "Ljubavi, kad se obogatim kupicu ti dva para"
250 e? Pa da su od zlata... da im ne bih j**** mater
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
|
|
|
E, Leggy, Leggy, nije stvar koliko nesto kosta, vec koliko ce to nesto nju da usreci. Ako se neka devojka odusevljava sa cvecem, zar joj ni cvet ne bi kupio?
|
|
|
leggy Samuraj
|
|
|
Cvece joj stalno kupujem... Ali ne da joj kupim neku specijalnu orhideju direktno uvezenu sa tibeta...
|
|
|
|
|
|
|
|
Leggy, pa ako bi ona zarko zelela da ima tu orhideju, zar se ne bi potrudio da joj ispunis zelju?
|
|
|
leggy Samuraj
|
|
|
Ne. Ako trazi nesto tako nece dobiti ni od koga... Niti ce imati decka... Samo sponozora, i to samo ako je dobra riba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajde da cujemo i druga misljenja....
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
pa kud se bas zalepila za cipele od 250e ?
ja ni cvece ne dobijam
|
|
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
znas kako , jedno su zelje, a drugo mogucnosti
ja nikada ne bih ocekivala da mi decko od svoje skromne plate kupuje skupe cipele, a da onda gladuje
pu pu daleko bilo!!!
inace, mrzim skupe poklone , osecam se duzna da ih vratim
od mog dragog bih ocekivala da mi kupuje za posebne prilike recimo ruzu, nesto od sminkice (hehee obozavam sjaj za usta i labello), neku knjigu ili cd mozda, al neke tako skupe cipele jok !!
a muz ako mi bude dobrostojeci, ima da ga pljackam svakog dana
sala mala
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|