www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sportski tip? Elegantna? Sexy? - koji tip vam se svidja?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 07, 2005 3:21 pm    Naslov poruke: Sportski tip? Elegantna? Sexy? - koji tip vam se svidja? Na vrh strane Na dno strane

Da li je to sportski tip cure (trenerka, patike i tako nesto), sinkerice (Uvjek nasminkane, markirano), ili nesto sasvim drugo. Volite li vidjeti curu u farmerkama ili trenerci.
Ja licno volim sportske tipove, a kad vidim super guzu u nekoj finoj trenerci, jos ako je pamuk poludim...
Sta je s vama.

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2005 2:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ovako...

Kad negde izadjem sa svojom curom (kafic, diskoteka) volim da je svako vidi, znaci neka se slobodno sexy obuce i neka privuce paznju, jer ja sam taj ko moze da se ponosi s time. Samo da nije preterano otvoreno (tj. da joj grudi vise iz dekolte-a, ili da joj se tangic vec vidi ispod suknje)... a inace kad idemo negde u setnju ili kad sedimo kuci, moze da obuce isto sta god zeli. Dal su to trenerka ili farmerice, meni je svejedno. Neka se ona oseca udobno, pa ce i meni drago da bude... a nekad je i taj sportski look bas privlacljiv! Embarassed

cika Kure
Majstor
Majstor

Godine: 53

Datum registracije: 25 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2005 7:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je sportski tip daleko privlacniji. To su zenske na sve spremne za razliku od nafrakanih ciji je najveci strah da im se ne razmaze sminka il ne daj Boze polomi nokat.

Shaq
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 08 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2005 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja prosto poludim kad vidim curu u ultra mini ali da ima doooobre noge

a i na one koje imaju malo obimnije poprsje Twisted Evil Twisted Evil

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2005 9:42 pm    Naslov poruke: Ako tako mogu da kazem... Na vrh strane Na dno strane

Dopadao mi se uvek prirodan tip devojke , koja nije izvestacena , a ne ona koja zarad nekog imidza izigrava ono sto ustvari nije . Svako iole iskusniji u stanju je odmah da to oseti , naravno ako nije previse "zacoren" fasadom . Nekada je bilo tako , a sada je sve verovatno drugacije , ko zna ?

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 35

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2005 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se svidjaju devojke koje su obucene u neke farmerke ili trenerku, sta god zele. Ne volim kad su izvestacene jer to za mene kao muskarca predstavlja izazov ne da sa njom budem u nekoj vezi vec samo da je ubodem u rupu Very Happy

zokan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 10 Apr 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 10, 2005 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka situacija zahteva odredjenu garderobu tako da su mi svakako
privlacne bilo u trenerci,suknjici ili na plazi lagano prekrivene.

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 10, 2005 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeste...samo je bitno da uskladi stil oblacenja sa prilikom a ne da kad je vodim na veceru,obuce nesto skroz obicno tj. nesto sto nosi svaki dan.
Npr takodje ako idemo u setnju da se ne nafraka ko za reviju pa da ne smemo ni na travi da posedimo malo da se guza ne uprlja.

Volim kada mi devojka ume biti i u sprortskoj varijanti ali kada zna obuci na sebe i haljinicu. Uh sto to volim da vidim samo je jako retko jer devojke nemaju hrabrosti bas za to.
Drugim recima,volim da devojka ume sve da nosi hihi 8) (al sam skroman)

smrx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 09 Dec 2004
Mesto: Miami Beach

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma riba je riba, ako je za jednu noc onda me boli uvo sta nosi ako sam se napalio, a ako je neka ribica za setanje onda mora uvek da sexy izgleda, na motoru tange da ispadaju i neki teksas sa kupacim ili tako nesto, znas ono da te vide ljudi Smile. A za grad neka izazovna haljinica, sa dubokim izrezom, naravno bez ledja i bez brusa, sisice da se klate, e onda kad se napalim odvedem je kuci i prcanje do zore. A po kuci trenerka pali, ili neki bade mantilcic. Znate kako mi ribama je nakit zlato, a nama su ribe, jer ako neko kaze da ne voli da vidi kako svi gledaju u njegovu ribu taj laze. Kad kad riba nosi neki bisere oko vrata, sve ribe gledaju i zavide joj, tako i mi muskarci ako neko seta ribu do jaja, svi gledamo i zavidimo. *ebiga to je priroda Smile
Znaci nije bitno sta riba nosi jer u svacemu riba izgleda lepo ako je dobra riba.

rade05
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 8:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se tice oblacenja najvise volim stil poslovne zene.

kadzo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 29, 2005 8:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo što mi nešto više leže plavuše od crnki, nekako su senzibilnije.
Drugo volim kad su malo višlje ( 177 - 182 ), nekako mi te niske nikako ne leže, ja po onoj narodnoj 'Otrov se drži u malim flašicama'.
Treće volim kad izađe u suknji nešto kraćoj i dođe do punog izražaja njene noge, a gore obuče neku užu majicu sa malo većim prorezom i njeno telo dođe do punog izražaja. Šta ću kad volim da moja devojčica izleda lepo i drago mi je kad vidim da se i muško i žensko okeću za njom.

Avram007
..::Darkmen X::..
<b><i>..::Darkmen X::..</i></b>

Godine: 36

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 08, 2005 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Twisted Evil
Prvo mora da ima dobru guzu i noge i lepe velike okrugle grudi.
Sto se tice oblacenja u pravu su ovi u vezi trenerke, ali najbolje je mini i majcica bez rukava i iznad pupka i obavezno (najvise me pali) muski friz satiran ili crn!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Sportski tip? Elegantna? Sexy? - koji tip vam se svidja? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 1 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon