www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stihovi za dragu
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 06, 2005 8:53 am    Naslov poruke: Stihovi za dragu Na vrh strane Na dno strane

Da li ste ikada u trenucima neznosti svojoj dragoj recitovali neke stihove?
Ako jeste, da li su to bili vasi ili tudji?

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 06, 2005 11:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e...meni jest moj dragi Very Happy
napisao mi je citavu pjesmu..i uglazbio...super je...brzo ce uradit spot,pa cete je svi cuti,ja sam odusevljena

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 08, 2005 5:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad imam curu kraj sebe, i koju iskreno voli, to stalno radim (ajd ne bas stalno, inace postane dosadno) na neki nacin! Dal su to neke slatke SMS ili stihovi koje prepisujem na slatku razglednicu, uvek gledam na to, da ne zvucu bezveze nego da imaju neku vezu sa tim sto zelim da izrazim Exclamation

Inace sam do sada jedan stih sam napisao... to je tad bilo za moju prvu devojku, jer je ona meni znacila vise od zivota. Ja znam da ona taj stih dan danas cuva (jer mi je to jedna njezina drugarica nedavno rekla) ali posle raskida sam ja spalio taj stih, posto sam bio besan i ljut.

*jovance*
Veštica
Veštica

Godine: 38

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 10, 2005 8:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja obozavam kada decko peva meni licno ili kada posveti jednu pesmu za mene........

ul71m0
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 11, 2005 11:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imao sam jednu preslatq pesmu koju sam nekako sklepao svojo devojci kada nadjem postovatju je...

A u zadnje vreme koristim samo "Il' ces biti samnom,il' te nece biti" New Evil

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 11, 2005 7:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jesam,nije bila moja ali sam je recitovao ili jos bolje pevao....

prva pesma je "Zbog jedne divne crne zene"....a druga "oprosti mi sto te volim"

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Okt 2004
Mesto: negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 11, 2005 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja recimo pisem, ali ne poeziju nego prozu... posto ne umem da pokazem osecanja ja ih napisem, i to bude veoma zanimljiva pricica i pogami podugacka Smile

smrx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 09 Dec 2004
Mesto: Miami Beach

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verovatno mi ne verujete da jos postoje momci koji pisu pesme, a jos i lepo izgledaju. Iskreno pisem pesme od kada sam izvalio da to devojke obozavaju. Nekad ih i lazem pa im dam pesmu koju sam pisao drugoj ribi, svaka devojka je plakala do sada a posle toga je uvek bio neki extra sex. Do sada sam napisao oko 20-tak pesama i sve su ljubavne, knjigu pripremam sa prijateljem iz canade, i videcete svi pesme jednog dana.

disa81
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 21, 2005 5:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja pisao i mogu ti reci da to kod devojaka pali,bar u vecini slucajeva,sto rekose nemoras da pises svoje ako nisi za to talentovana mozes i tudje da odrecitujes ili otpevas svejedno samo da je prikladno prilici

hagbard
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Mar 2005

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 22, 2005 2:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

recitovao vise puta a desilo se i da sam pisao vlastite stihove Embarassed

stamenid
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 06 Jun 2004
Mesto: daS ivoN

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 22, 2005 2:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ise puta sam sklapao....
ali neide mi to....
pa radije i lakse mi ide prepravljanja pesama...sto narodnik sto zabavnih.....

@zilika - kako ce se zvati pesma?

:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d:

*jovance*
Veštica
Veštica

Datum registracije: 21 Feb 2005
Mesto: los angeles, socal

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 22, 2005 8:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Setila sam se pesmice koju je meni moj ex-dragi posvetio i to je bila od Halida Besica "jabuke su bile slatke......."......
Песма је добра на енглеском........како ли је преведе Question неправи пуно смисла на српском Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Stihovi za dragu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon