:: |
Autor |
Poruka |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Ako nesto zgrijesite kod cure kako se iskupite. Da li je to neki pokloncic, ruza, samo rec izvini ili nesto trece.
Bas me zanima, da ukoliko nesto zgrjesim znam kako se pokusati iskupiti...
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Najbolje je da pokusas, ako ikako mozes, da svalis krivicu na nju jer ce ona svejedno isto to uraditi kad ona pogresi. Ne vredi ni izvinjavanje ni ostale gluposti.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Zavisi kakva je riba, ako je neka opustena ruza i priznjanje krivice ce biti pun pogodak, ali ako je tvrdoglava a ti si bas resio da se pomiris svaljivanje krivice na nju imace samo protiv efekat jer ce ona biti jos gora a ti se na taj nacin neces pomiriti sa njom, tako da u svakom slucaju najlakse je da popricate otvoreno i da se razumete. Na kraju to ko je kriv nece vam biti vazno!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Najbolje je da pokusas, ako ikako mozes, da svalis krivicu na nju jer ce ona svejedno isto to uraditi kad ona pogresi. Ne vredi ni izvinjavanje ni ostale gluposti. |
Ne slazem se sa tobom nikako! Odrasli i zreli ljudi bi trebali znati o svemu razgovarati i sve razgovorom resavati... a ne svaljivati krivicu jedni na druge!!!
Meni licno nikad nije tesko priznati svoju gresku i traziti izvinjenje ako vidim da sam pogresila,naravno neko to ne zna ad ceni,pa onda posle prvog puta svaki put i svoje greske svali na mene,ti si me bas podsetio na tako nekoga...
Znaci ja sam za razgovor,uvek! Mislim da je to najbolji nacin za izvinjenje!
(izvinjavam se svima sto sam upala u muski deo sajta )
|
|
|
Lemi Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina
|
|
Jedino razgovor mada to ne prolazi uvek ali treba se truditi naravno taj razgovor uz neku opustenu veceru i cvece bez toga nista
mada je najlakse ne praviti greske ali ko je od nas savrsen?
|
_________________ Udri me, ubi me, kozu mi deri, odavo ja sam spremam da mrem
samo mi nemoj dirati SREM
:firestarter: Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE :firestarter: |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Probaj ne zgresiti.
Ali ako se to dogodi kod vecine devojaka pali ono*izvini zao mi je,volim te*
To je moj odgovor na ovo pitanje a na tebi je ostalo
|
|
|
|
|
|
Nesa_bulje_mesa Banovan! Poslasticar
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 3172 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
juko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
Nema se uopce potrebe izvinjavti ni iskupljivati jer nema smisla
kriv si i to ti je tako!!!!
pa makar i nisi kriv ti ces ispasti
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
pa treba se ispricati sigurno...e sad ovisi sto je skrivo..trebaju li cjetici i serenade..he
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | jerotije je napisao/la sledeće: | Najbolje je da pokusas, ako ikako mozes, da svalis krivicu na nju jer ce ona svejedno isto to uraditi kad ona pogresi. Ne vredi ni izvinjavanje ni ostale gluposti. |
Ne slazem se sa tobom nikako! Odrasli i zreli ljudi bi trebali znati o svemu razgovarati i sve razgovorom resavati... a ne svaljivati krivicu jedni na druge!!!
Meni licno nikad nije tesko priznati svoju gresku i traziti izvinjenje ako vidim da sam pogresila,naravno neko to ne zna ad ceni,pa onda posle prvog puta svaki put i svoje greske svali na mene,ti si me bas podsetio na tako nekoga...
Znaci ja sam za razgovor,uvek! Mislim da je to najbolji nacin za izvinjenje!
(izvinjavam se svima sto sam upala u muski deo sajta ) |
Slazem se s tobom, i ja sam uvek priznavao svoje greske. Cak sam nekad i tudje priznavao kao svoje i izvinjavao se zbog toga. I bivalo je sve gore. Zato je najbolje primeniti taktiku "Napad je najbolja odbrana", jer zene to obavezno koriste.
|
|
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
ako nemozes seksom da ispravis to onda joj kupi neso i vodi je negde na neko lepo mesto. Ali ako si zajebo bas veliko reci joj koliko je mnogo volis. Ali nemoj da bude toliko ocito.
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
ma samo bez poklona...jos vise ces da se pokopas
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|