:: |
Autor |
Poruka |
Bosanac1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Maj 2004 Poruke: 12
|
|
Prati li ko njemacku bundesligu i ako DA za koji ste tim i kako vam se dopada ovogodisnji sampionat u Njemackoj Ko ce da osvoji titulu?
Ja sam za Werder Bremen
|
|
|
|
|
|
Ligi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 5 Mesto: Visoko
|
|
Bayern definitivno nema konkurenciju u Njemačkoj. Ostali timovi su preslabi
|
_________________ Oman |
|
|
|
|
carevics Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 19
|
|
"Milioneri" su najbolji.... za njih navijam u Nemachkoj od kad znam za sebe...
|
_________________ Mi pamtimo Bari a vi Fljamurtari!!!
ZVEZDA FOREVER! |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Bajern ima sjajne igrace i dosta veliki fond igraca koji u svakom momentu mogu da igraju, ali volio bi da Shalke osvoji titulu. Mozda Bajern sad malo posustane u prvenstvu, jer im slede dve jako teske utakmice sa Chelzijem i tu je sansa Shalkea da se odvoji. A zadnje kolo ako bude odlucivalo, to ce biti onda sjajna tekma. Schalke:Bajern...strasno...Mislim da je ove godine jako kvalitetna Bundes liga
|
|
|
|
|
|
balcancouple Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2005 Poruke: 55 Mesto: Vojvodina
|
|
Ranije sam pratio vise i cesce Bundes Ligu. Sada malo spada moje interesovanje za to. Simpatisao sam ranije Hertu iz Berlina, jer samo kao klinja ziveo u Berlinu i isao na njihove utakmice. Sada navijam uglavnom za njihove timove u kojima igra neki nas igrac, zato ove godine navijam za Schalke 04, zbog Mladena Krstajica.
|
_________________ Upoznavanje novih ljudi, lepo zezanje i puno razonode |
|
|
|
|
miki82 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 23
|
|
Navijam za 1860 Minhen. Posto oni trenutno igraju u drugoj ligi imam u prvoj simpatije za Salke. Inace me veoma interesuje ko ce ispast iz prve lige. Hteo bi da ode Bohum u drugu ligu posto je njihov trener veoma arogantno nastupao posle dobre zadnje sezone.
|
|
|
|
|
|
z-sveti-jovo-88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 231 Mesto: forced emigration
|
|
VFB stuttgart, zato sto tamo igaju 3. nasih igraca, a zato sto su bremen j.....
|
|
|
|
|
|
Dulox Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 11
|
|
Volio bi da Schalke 04 osvoji Bundesligu, a navijam za HSV.
|
|
|
|
|
|
edo1984 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 12 Mesto: germany
|
|
Navijam za Eintracht Frankfurt. Iz razloga regionalne blizine. U prvoj ligi se nadam da ce biti ovako interesantno kao do sada. Bayern opet ima protivnika u borbi za titulu. Ali ni jedna ekipa nije uspjela da se dvije-tri godine za redom takmici sa njima. Zato su oni uvijek favoriti. Ali izgleda da ce opet ove godine biti veoma tesko, a za nas navijace veoma neizvjesno i interesantno
|
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Prvi ce biti Schalke 04 zato jer u svojim redovima ima igraca koji je i Werderu doneo titulu prosle godine!!! To je neprikosnoveni dirigent svake odbrane Mladen Krstajic!!!
|
|
|
|
|
|
Bosanac1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Maj 2004 Poruke: 12
|
|
Ja prtim Bundesligu.I kazem da ce bayen osvojiti titulu.el schalke je imo sansu da pobijegnu od njiha.A moj bremen ce osvjiti 3 mijesto nadam se.
|
|
|
|
|
|
dule63 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 17
|
|
cenim da je bajern jedna veoma dobra ekipa ali nisam ljubitelj njihovog fudbala mislim nemackog a i mislim da je salke04 moj favorit
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|