:: |
Autor |
Poruka |
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
Ne znam koliko je popularna tamo kod vas, ali ovdje u Bosnia je No 1.
Ljudi ima tijelo perfektno, cista 10-ka, i takodjer jako dobro pjeva.
Mozda ce ovo sad zvucati malo pretenciozno ali izasli smo na pice prije nekih mjesec dana, jer je nedavno doselila u Sa, riba je luda ko struja, nazalost nista nije bilo, samo onako poslovno...posto cesto nastupa u jednom najpopularnijem lokalu u Sa,ciiji je vlasnik moj najbolji prijatelj, takodjer i vase najvece narodne zvezde su bezbroj puta gostovale tu gostovale, kad bude ko dolazio nek mi se javi...
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Kad si vec njen toliki fan trebao si i neku slicicu ubaciti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cika Kure je napisao/la sledeće: | Kad si vec njen toliki fan trebao si i neku slicicu ubaciti |
Ma nisam bas toliki njen fan, samo je gotivim...evo jedne slike, ali ovu trecu najbolju sa plakata ne mogu da nadjem, kad skeniram poslacu....
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Od mlade generacije pevacica iz Bosne, je ona definitivno broj 1
Mnogim curama je "Nije meni vise 18" postala himna za ljubav koja je njih mnogo uvredila. Selma pokusa da mesa mnogo stilova ne samo Balkana vec i Grcke i Turske i na nastupima stvori haos sa nacin kako se oblaci (jer je mnogo sexy). Imao sam priliku jednom da je slusam/gledam uzivo i mogu vam reci da je veci deo publike obratio vise paznju na nju i njeno telo nego na pesme (jer Selma nije bas popularna medju dijasporcima). Ima mnogo dobru tetovazu i jako zgodno telo. Njeno vreme ce definitivno jos da dodje...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kod nas je proglasena najboljim vokalom godine, novi album joj je puni
pogodak, a vec od samog pocetka karijere pjevala je i zabavne i narodne, ima cak i dvije pjesme sa prvog albuma koje je Ceca prepjevala, ne sjecam se ime autora koji je prodao te pjesme, Svice Dan i jos jedna....
Na nastupima je genijalna, gledo sam je hiljadu puta, i koliko god cesto gostovala uvijek je ludnica.......
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
A joj, pa ove slike me ostavise bez daha, o njenim muzickim kvalitetima ne mogu da pricam zato sto sam cuo samo jednu pesmu. Ali riba je preterana!!!
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
mislim da bi trbala se malo vise oblacit(previse se vulgarno oblaci) da joj glas dodje do izrazaja jer super pjeva
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
|
Jana-018 je napisao/la sledeće: | Erdal....a koji to lokal u Bosni...tj u Sarajevu?
Slma je strava cura...nemam reci ... |
Lokal se zove Bazeni, a cura je fakat druzeljubiva i velika raja, pije tri noci je opet gostovala, radni dan bio, a svejedno ludnica...
Uzivo pjeva jos bolje, da se najezis, a kad to spojis sa ostalim kvalitetima...
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Hm posto sam ja moderator na ovoj temi, malo da vas upozorim da se drzite teme, a tj. SELMA BAJRAMI a ne Jana ili neke kafice u Bosni!
Hvala na razumevanju
|
|
|
|
|
|
larisa24 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 11
|
|
Selma super izgleda, zgodna je i sexy, a i mnogo dobro pjeva i to ne samo narodnjake vec i drugu vrstu muzike.
|
|
|
|
|
|
facolino2005 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 10 Mesto: tz
|
|
iamo sam priliku da Selmu upoznam malo bolje (poznajem njenog brata pa tako se to dogodilo)
I sta da vam kazem ljudi!!??
Da je lijepa-lijepa je ALI umjesto "kakvo tijelo selma ima" trebalo bi se pitati
"ima li selma mozga"
8)
|
_________________ to sam ja |
|
|
|
|
|
|
|
Mozda nije intelektualka, ali je zasigurno karizmaticna i zato je svi vole...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|