:: |
Autor |
Poruka |
mia258 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Jun 2008 Poruke: 34 Mesto: stockholm
|
|
trazim onu pesmu od twins dinamit jel mozete da mi postavite tu pesmu ako nije problem moj mail je montenegro_210@hotmail.com
Edit by ~SonicLady~: promenjen naslov teme
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Poslato
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
hvala na pesmu
trazim jos jednu pesmu od sasa kovacevic i emina jahovic jos ti se nadam jel mozete da mi i tu pesmu postavite na moj mail . hvala jos jednom
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Stiže
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trazim onu pesmu od zorica markovic mirno spavaj nano jel mozete da mi postavite tu pesmu ako nie problem . cula sam da ima neki rap remix jel imate taj? pa da mi postavite oboje ako nije problem HVALA
Da zaboravila sam i onu pesmu od suzana jovanovic dzabe care trazila sam je svuda i ne nadjem je jel mozete da i tu pesmu stavite ako nije problem . hvala unapred
[Edit by ~SonicLady~: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Stižu obe pesme jedino rap remix od Zorice nisam uspela naći.
|
|
|
|
|
|
|
|
ok dobro. ali ipak hvala pesme .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jel moze da se trazi album ovde ? ako moze ja imam jedno pitanje rade serbedzija album imam pjesmu za tebe full album? taj cd sam trazila svuda ali nema je jel mozete da mi stavite taj album ako moze to .
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Naravno da može da se traži album, upravo sam ti poslala na mail
|
|
|
|
|
|
|
|
ok hvala . trazim isto jednu pesmu od miroslav ilic onu pesmu sta sam u tvom zivotu imam jedno pitanje isto jel ima neki crnogorski pevaci sto pevaju onu pesmu sto se mala uobrazi?
|
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
mia258 je napisao/la sledeće: | ok hvala . trazim isto jednu pesmu od miroslav ilic onu pesmu sta sam u tvom zivotu... |
Pesma nosi naziv "Tako mi nedostajes".
Saljem za minut!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|