:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
E ovako,ovo nema veze sa homosexualnošću.
Zanima me šta mislite o tome kada vidite da se 2 drugarice ljube?Obično se to događa kad izađu i sl. Da li je to uticaj alkohola pa se glupiraju ili je nešto drugo?
Mene sama pomisao na to ugrožava i ma koliko da sam pijana nema šanse da bi poljubila drugaricu u usta bljak!!!
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
|
|
 |
vesnaana Odomaćeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Okt 2007 Poruke: 1132 Mesto: negde daleko...

|
|
ma to danasnje devojke uglavnom rade da bi lozile muskarce oko sebe i samim tim privukle paznju na sebe! Meni je to odvratno...
|
_________________ Life is a moment in space
When the dream is gone
Its a lonelier place
I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why.... |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
I meni je odvratno, kako sama pomisao na to, tako i cin... Zasto to rade, samo one znaju. Imala sam nekoliko puta priliku videti takav "cirkus", devojke se malo cmacu, vucaraju ruke svude i posle 5 minuta stizu ture pica sa svih strana i onda se smire Ja se za razliku od nextajox ne osecam ugrozeno, ali se osecam zgrozeno
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|

|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | I meni je odvratno, kako sama pomisao na to, tako i cin... Zasto to rade, samo one znaju. Imala sam nekoliko puta priliku videti takav "cirkus", devojke se malo cmacu, vucaraju ruke svude i posle 5 minuta stizu ture pica sa svih strana i onda se smire Ja se za razliku od nextajox ne osecam ugrozeno, ali se osecam zgrozeno  |
da zgroženo pardon
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Valjda je to sada "in", ne mislim nista samo se ladno okrenem i gledam svoja posla bolje je neke stvari ne gledati. Vise puta uticaj alkohola nekad onako valjda neka vrsta paznje
Ako je njima u redu napred.
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
To je super stvar Ima i raznih igara na partyju... Dobijate free koktele i t.t.k.e.p.t
a šta nama muškarčinama... da se izljubimo ne bi ostali živi do jutra
Budite srećni i zahvalni Gospodu Bogu
Sam se ljubite.... Na moru prošle god. sam prolaznice "napadao sa drugarima i pitao ih u zezanju da se poljube"... i šta bi.... 70% su pristale, a ja u to vreme ih slikao...
Možda da uploadujem slike ....
|
|
 |
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |

|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Nije za javnost
cccc......
OoPS. t.j. PS.
ko je pročitao moj komentar jedan put.... pročitajte još jednom da bi shvatili suštinu
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Bože pitanja
Ne bi da ga pita neka balavica od 14, 15... a ne djevojka od skoro 20 god ...
Šta bi tribalo znači da je svaka zena gay ako poljubi drugu zenu?
Wow, šta sad poljube se tako u žaru muzike, plesa? Ne bi mi bio prvi put.
A baš san se i sinoc drpala s prijama tokom plesa
Aj hapsite me
Naravno zezancija je sve bila...
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|

|
|
¤ Idealno_losha ¤ je napisao/la sledeće: |
Bože pitanja
Ne bi da ga pita neka balavica od 14, 15... a ne djevojka od skoro 20 god ...
Šta bi tribalo znači da je svaka zena gay ako poljubi drugu zenu?
Wow, šta sad poljube se tako u žaru muzike, plesa? Ne bi mi bio prvi put.
A baš san se i sinoc drpala s prijama tokom plesa
Aj hapsite me
Naravno zezancija je sve bila... |
Hahahha šta je sa pitanjem? Normalno a ono što nije normalno je da se osobe istog pola ljube.. Šta bi bilo kada bi se poljubili drugovi? To NE bi bilo ok a ovo DA?!
Na ovo nikad nisam ni pomišljala..
Naravno da nije gay nego mene zanima zbog čega se ljube? Šta time žele postići
|
|
|
|
|
 |
 |

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|