:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Eto, kad u zivotu valja ili ne valja biti PROVOKATIVAN?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
provokativno se ponasam kada zelim time nesto da izvucem, dobijem, kada zelim da probudim ljude oko sebe iz zimskog sna i kada se sa nekim raspravljam koga malim provokacijama mogu potpuno da izbacim iz takta. da li to valja ili ne stvarno ne znam. ne bi generalizovala. suvise toga zavisi od same situacije...
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
kreativnium Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Feb 2005 Poruke: 11 Mesto: belgrade
|
|
Dame i gospodo, dobro vece. Provokacija se moze upotrebiti na razlicite nacine kako bismo izazvali reakcije onih kojima zelimo da skrenemo paznju na ono cime provociramo.
Pitanje trenutka je odluka koja se donosi nakon detaljnog sakupljanja informacija o mogucim reakcijama.
Ukoliko smo utvrdili, pouzdano, da ce akcija koju cinimo izazvati pozitivnu reakciju, u tom slucaju treba izvrsiti provokaciju.
|
_________________ hallo! |
|
|
|
|
vvasic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 11 Dec 2003 Poruke: 74
|
|
provokacija ili privući pažnju po svaku cenu...mislim da to da rade samo nesigurni u sebe, alo ko to voli nek izvoli.....
|
|
|
|
|
|
Mistress Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 70 Mesto: Zadar
|
|
ja ne volim kad me provociraju ali provokacije treba znati pirmiti i davati u normalnim granicama. to je najbitnije. iNACE NIJE DOBRO
|
_________________ Ain't gonna waste my hate on you
I think I'll keep it for myself |
|
|
|
|
bojana_ar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 13
|
|
Pa treba biti provokativan kad od toga imate koristi,ali uvek treba imati granice!!!!!!
|
_________________ Hip-hop rulles!!! |
|
|
|
|
nesanica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 89
|
|
provokativan treba da bude? kad vidi? da stvarno niko ne reaguje... a ?eli? znati ?ta misle...
|
|
|
|
|
|
jna_production Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Apr 2005 Poruke: 11
|
|
Provokativan treba pri nabacivanji potencijalnom partneru ... naravno u granicama normale
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Pa ja sam otprilike stalno provokativan, ali smisao te reci se kod mene menja........ja prosto neznam biti nikakav drugciji.
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Recimo meni na utakmici dobro dodje kad malo isprovociram protivnickog igraca pa on napravi neki glup faul nadamnom pa dobije zuti, a nekad se desi i crveni karton, eto ja tad to iskoristim
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
valja biti provokativan kada se borimo za svoja prava..kada jednostavno ne smem reci na glas ono sto mislim a znam da ako isprovociram dobicu odgovor i na pitanje koje nisam postavila....ne treba kada razgovaras sa sefom..narocito ako je namcor..uh..to ne ide nikako...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
renzor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Maj 2005 Poruke: 10 Mesto: krusevac
|
|
Slazem se sa Carpe Diemom provokaciju najcesce koristim kada zelim nesto da dobijem (a to je obicno najbrzi nacin)
|
_________________ Miodrag Lekic |
|
|
|
|
|