:: |
Autor |
Poruka |
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
Interesuje me kakav je osjecaj kod djevojaka kada ih decki ostave?Šta razmišljaju,i šta bi radile?
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
ruzan osjecaj, boli to, bar mene je bolilo.
Nisam znala sta da radim, na koju stranu da okrenem, najgore je bilo nisam mogla jesti nista.
Al brzo sam se oporavila jednostavno sam se zapitala sta mi je bolan, sto mi to treba... i odem ti ja na net i upoznam svog sadasnjeg momka
i mogu reci da sam sretnija nego ikad.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Inače san uvik ja ta koja ostavlja.. al naravno postoji i taj jedan jedini koji je mene ostavio.
Lagala bih kad bi rekla da mi nije bilo žao, ili da sam bila ravnodušna, jer nisan. Dapače, on je prvi zbog kojeg san opće i zaplakala..
Teško bude, imaš osjećaj kako su ti grudi pune nečega teškog..
S vremenom skontaš neke stvari i vidiš da ima i drugih momaka i jednostavno se preboli.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
mene su samo dvojica ostavila do sad i bilo mi je super oba puta. olaksali su mi muku da se ne moram daviti sa prekidom. dan dva sam imala osjecaj kao da sam izgubila neku narukvicu i onda je i to nestalo! ćao-bao i to je to.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Bude tesko i bolno al vremenom se na neki nacin preboli, sigurno se ne bi ubila Patis sve dok ne shvatis da od patnje posla nema, zivot se nastavlja.
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
emirzen je napisao/la sledeće: | Interesuje me kakav je osjecaj kod djevojaka kada ih decki ostave?Šta razmišljaju,i šta bi radile? |
ne znam nisam bila još u takvoj situaciji,ali verovatno je nelagodan.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
^ Također, nemam pojma kakav je to osjećaj jer sam se zahebavala sa svima dok nije došao onaj pravi... E, sad, da me on ostavi, mislim da bih umrla od tuge... Jer ga beskrajno i iskreno volim... Vjerojatno bih razmišljala o samoubojstvu...
|
|
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
jako užasno i pomalo bezvrijedno...no nakon nekog vremena shvatiš da nije jedini i najlakše se klin klinom izbija..
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
zavisi zbog cega ostavlja, koliko dugo smo u vezi, sta se sve desavalo, itd itd
uglavnom malo bzv na pocetku al sta sad...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
MissPookie `Mndra Mja`
|
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 5704 Mesto: .:. West Coast .:.
|
|
Citat: | nemam pojma kakav je to osjećaj jer sam se zahebavala sa svima dok nije došao onaj pravi... |
Potpisujem.
|
_________________ ~Never tell your problems to anyone... 20% don't care and the other 80% are glad you have them~ |
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Cuj kakav je osjecaj.Pa kakav ce biti osjecaj.Dobar sigurno ne.
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Zavisi koliko smo bili u vezi, razlog zbog kojeg me ostavlja itd. Uglavnom sam ja ostavljala (moram priznati da ni to bas nije lako) ali postoje i oni koji su mene ostavljali.
Neke sam prebolela za sat, za dan, za mesec dana, ali postoji onaj kojeg jos nisam prebolela.
Osecaj je uzasan pogotovu kada si jako zaljubljen u tu osobu, kada je za tebe on/ona pravi/prava.
Covek vremenom sve preboli ali ja "njega" nisam niti je on mene.
Tada sam imala osecaj se sve rusi oko mene, htela sam da nestanem da me vise nema, jer sam se budila i lezala sa tim bolom.
Ne zelim to nikome.
|
|
|
|
|
|
|