www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ona mi je prva
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 10, 2009 8:22 pm    Naslov poruke: Ona mi je prva Na vrh strane Na dno strane

E ovako vidim bilo je pitanje kad je zenska nosoba prvi put izgubi nevinost sta to znaci po vasem misljenju izelim da cujem obje strane i s muskog i sa zenskog gledista sada sta mislite o tome kada je zena prva u sexualnom smislu nekom muskarcu.

Naime primjer toga je recimo taj da zenska osoba je vec imala svoje seksualno iskustvo i nije nevina. Udje u vezu s deckom koji po prici izgleda da je dozivio svoje sexualno iskustvo.
U jednom momentu njihovog sexualnog odnosa on priznaje da je svoju nevinost izgubio upravo prvi put s njom.

Kakvo je vase misljenje o ovme?
Šta to znači za muškarca i sta mu znaci zena s kojom je izgubio svoju nevinost?
Koliko ce to uticati na daljnji ishod njihove veze?

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 2:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa kud bas nadje da prica usred radnje Laughing Wink
Kad te nesto pita onda odgovori Wink

Sta znaci za muskarca? Pa umocio je Laughing i osladilo se Wink Vise ne razmislja glavom, nego "glavom" Wink

Meni licno ta devojka tada, a ni sada nista ne znaci. Eto samo je se secam zbog toga. Al' opet sve to zavisi od osobe do osobe. Neko se zaljubi u onu stvar i misli da je voli... Ima raznog sveta.

Koliki ce imati uticaj? Opet se vracam na stari odgovor, sve zavisi od osobe.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Makro mozda nisi shvatio u potpunosti. Recimo to ovako...Momak i djevojka su u vezi i vole se sve super.Djevojka je vec imala sekusalno iskustvo , ali on jos uvijek nije. Normalno je da vode ljubav i u svemu tome on joj kaze da je u stvari ona prva osoba s kojom je izgubio nevinost.

Šta misliš da li je i koliko to učvrstilo njihovu već postojeću vezu?

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, sad, da li je učvrstilo...Sigurno da je sam sexualni čin, ako je bio prijatan, učvrstio vezu. Mogu samo da posmatram iz ličnog ugla, jer nemam predstavu kako razmišljaju akteri ove priče...mada mi je teško da zamislim da mi se (u ovim godinama Razz a i uopšte) tako što desi Razz

S jedne strane, baš je to cakano, ako je prvi put sa emocijama, i ako je, eto, baš muškarac taj ko gubi nevinost, pošto je obratno nekako uobičajenije...Samo da se devojka ne oseti nadmoćnije...i ne 'ugasi' je njegovo neiskustvo...a možda je pak to i 'podigne'...diskutabilno...vrlo...

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 12, 2009 11:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma razumeo sam ja tebe.
Opet se vracamo na isto. Sve zavisi od osobe. Nekim zenskama ce to mozda da smeta i verovatno ce da zaljulja vezu, a nekima ce da bude prijatno i ucvrsti vezu.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

misur88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 26 Jan 2009
Mesto: Prijedor

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 12, 2009 12:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

djevojci prvi put znači i previše i sjeća ga se uvijek ma kakav taj prvi put bio, a 90% prvi put je sa osobom koju voli... A muškarci, kako koji, ja znam puno njih koji se prvog puta rado sjete, kao i djevojke sa kojom je bio prvi put... Opet sve je to od osobe do osobe ali to samo može da učvrsti vezu....

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 115

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 13, 2009 8:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa u svakom slučaju djevojka koja je imala sexsualne odnose može da provali dali je njen partner pre nje imao sexualne odnose...Svi se mi sjećamo kako je to bilo prvi put...
I onaj ko kaže da mu je najbolje bilo taj prvi put,taj nema pojma šta priča...
To je nešto kao kad prvi put sjedneš za volan,i sav si pogubljen i nemožeš da uživaš jer neznaš da uživaš,pošto neznaš da voziš.
Ali uživati u vožnji možeš tek kada savladaš ili ovladaš u potpunosti sa vožnjom...
Koliko će da učvrsti vezu? Pa učvrstiće vezu ako se ispostavi
da ona može da ga nauči kako da je zadovolji,a on to i učini,
e onda veza i ima nekakve šanse...
Ako se to svede na mrljanje normalno da od te veze neće biti ništa.
Zašto bi neko bio sa nekim ko mu nemože pružiti ono što i jeste čar sex-a uživanje ili zadovoljstvo...Nikako ne mogu da svatim neke pojedince koji su u vezi recimo godinu dana a zadovoljstvo u sex-u je jednostrano...
Za jednu vezu nije dovoljna samo ljubav.
Ljubav bez dobrog sex-a je samo navika.
Kada osoba iz takve veze bude sa nekim drugim ko može da je zadovolji. Ona veza se istog momenta prekida ili hladi.
Što znači za dobru i zdravu vezu treba dobar sex...
Ko razumije svatiće...

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 14, 2009 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:

Šta misliš da li je i koliko to učvrstilo njihovu već postojeću vezu?

Ja nevjerujem da bi to meni ucvrstilo ili pogorsalo vezu. Meni licno to danas nije ni bitno dal je on nevin ili ne..

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 14, 2009 11:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@šamar usaglašavam se sa tobom

Moj djed mi je jednom rekao nešto s čim se nisam usaglašavala prije no sada vidim da je to uistinu tako. Rekao mi je ovo :

"Brak i veza izmedju dvoje ljudi traje onoliko koliko je i dokle je njihov krevet vruć!!"

I vjeruj mi da je to živa istina.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 03, 2009 6:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Savet za nevine momke: Nikad nemojte priznati devojci da vam je prva. To im uopste nije privlacno, bez obzira sta one pricale. Vise ih privlace oni sto imaju svescicu sa reckama nego oni sto jos nisu skinuli mrak.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 04, 2009 6:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije, to nije istina...nemoj da pricas u nase ime Smile

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 04, 2009 5:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Savet za nevine momke: Nikad nemojte priznati devojci da vam je prva. To im uopste nije privlacno, bez obzira sta one pricale. Vise ih privlace oni sto imaju svescicu sa reckama nego oni sto jos nisu skinuli mrak.

Molim te mi reci da nisi ti taj koji je sreo ovakvu bljuvotinu od cure , molim te.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ona mi je prva Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon