:: |
Autor |
Poruka |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Mila, draga, slatka, voljena, duso, sreco... eh sta bih sve imala reci ali verujem da je vec i tebi preselo a mislim da ti jos uvek nije smena za grickanje, ceskanje, cmakanje, izjavljivanje ljubavi i jos svasta nesto Znam da imas zelju da me ubijes, al ajde... tesi se bar da nisi jedina Dobro, nisam dosla tim povodom ja svratila da svecano presecem vrpcu tvog kutka u kojem ce ljudi koji te vole (a i oni drugi ) moci da ti ostavljaju zelje, cestitke, pozdrave, primedbe, zalopojke, naravno moze neko i da narice ako ima zelju, moze i da zapeva, mozemo svi zajedno i da letimo u nebo... sve se moze kad se hoce E takoc, za prvo javljanje dosta smaramo se i dalje, navijamo zajedno i u smenama, idemo jedna drugoj u soping krsimo bakutanere po centru i idemo na ness iskljucivo kad ne radi Pera Leti gomila drm-tres-bum-zemljotresnih poljubaca da se trese Fruska Gora, a i sire
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
E Sunjalice moja draga, ovo sam cak i ja nanjuskala, pa morah da svratim!!
Poprilicno je kasno, pa i nemam nesto inspiracije za sunjanje, ali sve u svemu, samo da te ljubnem za laku noc, i tebe i Skorpijicu koja ti je otvorila kutak, pa da dodjem sutra sa nekim finim ruckom, a mozda cak i vecerom..
A sad cu ti ostaviti jedan lep krevetic, da mozes ovde uvek da se ususkas, posto ti vec i spavas na forumu (a nije da sam ja nesto bolja )..
Ae, laku noc, i lepo pavaj! Ljub!
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
@ skorpijica
O duso,sreco,slatka moja....ma nesto mi muka,pa ne bi da i tebi predje Ja da te ubijem? Hmmm...pa dobro ako se poljupcem i zagrljajem ubija,ondaK nazovimo to tako,posto samo to zasluzujes,posle ovakvog iznenadjenja ( a i pre njega ) Za one sto me vole ( mada je mali broj njih ) dobrodosli,a za one druge mlatnem dva puta usima i pocistim ja to caskom posla Naravno smaramo se i dalje tamo,vamo,svuda nekuda,vreme i mesto nebitno Vidi vidi kako si naucila sta i kako sve dambic radi
Odlete ti gomila drm-tras-bum-tres zemljotres kisica da se trese sve zivo
I naravno nista ne moze da prodje bez:
P.S.Moralo je sve da bude ljubicanstveno jer si ti....ovaj ja...mislim mi...j......
@ malecka
Ih i ja se pitam ko je u ove kasne,mislim rane jutarnje sate Pa ko moze biti,ko bi se sunjao u ovo doba A rucak,vecera,klopu uvek primam Krevetic deluje udobno,probacu ga jos nocas,pa ti javljam impresije Ljubac i tebi za laku noc,zelim ti lepe snove
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Draga moja "crven njanja" dobila kutak... neka si, zasluzeno of course
Samo ti meni ostani tako mila, draga itd itd., malo manje stida i onih boja i jos manje onakvih pitanja jer ces bas da dobijes iako sam ja na tvom redu. Mogu ja plocu okrenut za sekund ma salim se ja bre, sjatkis ostaje sjatkis
Svratih da cestitam na kutku i nikako da prestanem da meljem
Stigoh ziva i zdrava ihh milina kad se otarasih onih "baba", rekoh ja nije ono za mene al ajd vi zapele Jedva sklapam recenice ako ih uopste i sklapam no nemoj zameriti
I da, dosla sam da ti prilepim koji tako da odlete brdo utrpanih put tebe
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
draga moja svratih da te pozdravim
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
|
|
|
@anchi22 - Weeeeeeee koga ja to vidim Kako bre manje onih boja,kad tu pricas svasta nesto Hmmmm...kazes nesto za moja pitanja,pa od tvojih moze da se rikne A za batine dzaba ti da okreces tamo vamo,svakako ti slede A sad za provod sa babama,pa kako da ti kazem... bolje da cutim.. Odlete brdo utrpanih i do tebe
@TAMARA MAGIS - A lepo,lepo,samo ti svrni kad god ti se digne... mislim svraca
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Ovo ne dajem zeni, vec dami, dami koja mi mnogo znaci i koju mnogo cenim. Danas je dan zena, a ti sigurno jedna od njih prema tome saljem ti ovaj divni cvetak nek te makar malo omirise posto drugacije vec ne mogu.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Naravno, moram i ovde da ti serviram koju macu!
|
|
|
|
|
|
@ Boky - Hvala puno
@ coco_bill - Hvala Juuu sta cu sa tolikim macama?
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Slatka moja, da ti kazem nesto... Ja dosla samo da ti mahnem iz Afrike, ovde sija sunce, vreme je divno, krovovi su jos uvek na mestu, cveta cvece, ma... milina
Eto, kad se smiri u svim delovima vreme idemo da krsimo bakutanere na istom mestu zlocinu
Saljem gomilu drm-tras-bum zemljotresnih poljubaca
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ja svrnuh da te nadjem
evo ostavljam ti veceru da se ne mucis i ne spremas
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
|
|
|
@ škorpijica - E slatka moja,ja bi u Afriku,da sadim papriku Dok kod tebe Sunce sija kao tepsija,kod mene sve neke vremenske nepogode
Kod mene je situacija ovakva :
Kao sto vidis krova skoro vise i nemam ono sto je bitno to je da antena jos uvek stoji i Fata signal za net
Naravno bez obzira koliko mi treba od:
do:
mi pijemo:
I naravno odlete gomila drm-tras-bum-tres zemljotres kisica do Afrike
@ TAMARA MAGIS - Uh hvala na vecerici,dobro mi dosla,da nista ne spremam Jos to sto je testasta ma njam
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> ~ moj dambic (dambolina) dobio svoje carstvo tj. kutak ~ :)) |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3 sledeća |
Strana 1 od 3 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|