www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

~ moj dambic (dambolina) dobio svoje carstvo tj. kutak ~ :))
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 3:25 am    Naslov poruke: ~ moj dambic (dambolina) dobio svoje carstvo tj. kutak ~ :)) Na vrh strane Na dno strane

Mila, draga, slatka, voljena, duso, sreco... eh sta bih sve imala reci Razz ali verujem da je vec i tebi preselo Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing a mislim da ti jos uvek nije smena za grickanje, ceskanje, cmakanje, izjavljivanje ljubavi i jos svasta nesto Mr. Green Mr. Green Mr. Green Znam da imas zelju da me ubijes, al ajde... tesi se bar da nisi jedina Mr. Green Dobro, nisam dosla tim povodom Razz ja svratila da svecano presecem vrpcu tvog kutka u kojem ce ljudi koji te vole (a i oni drugi Mr. Green ) moci da ti ostavljaju zelje, cestitke, pozdrave, primedbe, zalopojke, naravno moze neko i da narice ako ima zelju, moze i da zapeva, mozemo svi zajedno i da letimo u nebo... sve se moze kad se hoce Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing E takoc, za prvo javljanje dosta Mr. Green smaramo se i dalje, navijamo zajedno i u smenama, idemo jedna drugoj u soping Mr. Green krsimo bakutanere po centru i idemo na ness iskljucivo kad ne radi Pera Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Leti gomila drm-tres-bum-zemljotresnih poljubaca da se trese Fruska Gora, a i sire Mr. Green

ovako dambic leti Razz

ovako dambic gleda kada nesto zgresi Razz

ovako se dambic brcka Razz

a ovo dambic dobija za sve sto je uradila do sada za mene Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

-malecka-
~Plava Princeza~
~<b>Plava Princeza</b>~

Datum registracije: 19 Jun 2008
Mesto: Beogradski kej..

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 3:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E Sunjalice moja draga, ovo sam cak i ja nanjuskala, pa morah da svratim!! Mr. Green

Poprilicno je kasno, pa i nemam nesto inspiracije za sunjanje, ali sve u svemu, samo da te ljubnem za laku noc, i tebe i Skorpijicu koja ti je otvorila kutak, pa da dodjem sutra sa nekim finim ruckom, a mozda cak i vecerom..

A sad cu ti ostaviti jedan lep krevetic, da mozes ovde uvek da se ususkas, posto ti vec i spavas na forumu (a nije da sam ja nesto bolja Mr. Green )..

Ae, laku noc, i lepo pavaj! Ljub! Mr. Green

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 4:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ skorpijica
O duso,sreco,slatka moja....ma nesto mi muka,pa ne bi da i tebi predje Mr. Green Ja da te ubijem? Shocked Hmmm...pa dobro ako se poljupcem i zagrljajem ubija,ondaK nazovimo to tako,posto samo to zasluzujes,posle ovakvog iznenadjenja ( a i pre njega ) Embarassed Embarassed Embarassed Za one sto me vole ( mada je mali broj njih Mr. Green ) dobrodosli,a za one druge mlatnem dva puta usima i pocistim ja to caskom posla Mr. Green Laughing Laughing Naravno smaramo se i dalje tamo,vamo,svuda nekuda,vreme i mesto nebitno Mr. Green Vidi vidi kako si naucila sta i kako sve dambic radi Mr. Green Laughing Laughing
Odlete ti gomila drm-tras-bum-tres zemljotres kisica da se trese sve zivo Mr. Green Laughing Laughing Laughing

I naravno nista ne moze da prodje bez: Mr. Green

P.S.Moralo je sve da bude ljubicanstveno jer si ti....ovaj ja...mislim mi...j...... Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

@ malecka
Ih i ja se pitam ko je u ove kasne,mislim rane jutarnje sate Mr. Green Pa ko moze biti,ko bi se sunjao u ovo doba Laughing Laughing Laughing A rucak,vecera,klopu uvek primam Mr. Green Krevetic deluje udobno,probacu ga jos nocas,pa ti javljam impresije Laughing Laughing Laughing Ljubac i tebi za laku noc,zelim ti lepe snove Wink

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 6:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga moja "crven njanja" Mr. Green dobila kutak... neka si, zasluzeno of course Wink

Samo ti meni ostani tako mila, draga itd itd., malo manje stida i onih boja Razz i jos manje onakvih pitanja jer ces bas da dobijes iako sam ja na tvom redu. Mogu ja plocu okrenut za sekund Laughing Laughing Laughing ma salim se ja bre, sjatkis ostaje sjatkis Very Happy
Svratih da cestitam na kutku i nikako da prestanem da meljem Laughing Laughing Laughing
Stigoh ziva i zdrava Mr. Green ihh milina kad se otarasih onih "baba", rekoh ja nije ono za mene al ajd vi zapele Laughing Laughing Mr. Green Jedva sklapam recenice Shocked ako ih uopste i sklapam no nemoj zameriti Laughing Laughing
I da, dosla sam da ti prilepim koji Razz tako da odlete brdo utrpanih put tebe Wink Very Happy

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 4:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

draga moja svratih da te pozdravim Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

dambolina

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 7:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@anchi22 - Weeeeeeee koga ja to vidim Very Happy Kako bre manje onih boja,kad tu pricas svasta nesto Mr. Green Embarassed Hmmmm...kazes nesto za moja pitanja,pa od tvojih moze da se rikne Mr. Green Laughing Laughing A za batine dzaba ti da okreces tamo vamo,svakako ti slede Laughing Laughing A sad za provod sa babama,pa kako da ti kazem... Laughing bolje da cutim.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Odlete brdo utrpanih i do tebe Wink

@TAMARA MAGIS - A lepo,lepo,samo ti svrni kad god ti se digne... Mr. Green mislim svraca Mr. Green Laughing Laughing

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 08, 2009 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo ne dajem zeni, vec dami, dami koja mi mnogo znaci i koju mnogo cenim. Danas je dan zena, a ti sigurno jedna od njih prema tome saljem ti ovaj divni cvetak nek te makar malo omirise posto drugacije vec ne mogu.

coco_bill
Zli carobnjak-lingvista
Zli carobnjak-lingvista

Godine: 44

Datum registracije: 22 Mar 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 09, 2009 4:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno, moram i ovde da ti serviram koju macu! Wink

ı¤¤¤¤¤¤¤¤ı••••••••••••ı

dambolina

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Boky - Hvala puno Wink

@ coco_bill - Hvala Wink Juuu sta cu sa tolikim macama? Shocked Mr. Green

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatka moja, da ti kazem nesto... Mr. Green Ja dosla samo da ti mahnem iz Afrike, ovde sija sunce, vreme je divno, krovovi su jos uvek na mestu, cveta cvece, ma... milina Mr. Green

Eto, kad se smiri u svim delovima vreme idemo da krsimo bakutanere na istom mestu zlocinu Mr. Green

Saljem gomilu drm-tras-bum zemljotresnih poljubaca Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 23, 2009 5:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja svrnuh da te nadjem Laughing
evo ostavljam ti veceru da se ne mucis i ne spremas Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

dambolina

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 24, 2009 12:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ škorpijica - E slatka moja,ja bi u Afriku,da sadim papriku Mr. Green Dok kod tebe Sunce sija kao tepsija,kod mene sve neke vremenske nepogode Laughing Laughing
Kod mene je situacija ovakva :

Kao sto vidis krova skoro vise i nemam Mr. Green ono sto je bitno to je da antena jos uvek stoji i Fata signal za net Laughing Laughing

Naravno bez obzira koliko mi treba od:

do:

mi pijemo:

I naravno odlete gomila drm-tras-bum-tres zemljotres kisica do Afrike Mr. Green Mr. Green

@ TAMARA MAGIS - Uh hvala na vecerici,dobro mi dosla,da nista ne spremam Mr. Green Jos to sto je testasta ma njam Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Pokloni, izjave, najave, odjave, prevare.... ~ -> ~ moj dambic (dambolina) dobio svoje carstvo tj. kutak ~ :)) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon