Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
Dragi vash, a i nash, Kele
Poshto se niko pre mene (sram da ih bude) nije upristojio da otvori kutak spec. za tebe, posle jedne poruke danas, da budem precizniji http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2948461#2948461 nekako si mi bash bash prirastao srcu Ne, nije zbog laptopa, vec si dokazao da su moja ocekivanja povodom jednog pitanja zapravo imala osnova! Elem, pre jedno pola godine ja sam izjavio: "Keve mi, samo cekam da neko upise kako upravo "pracaka nogicama" dok kuca poruku", i da, taj dan je dosh'o! Neizmerno ti hvala <3
Za ovo sam cuo da je medju najkomfornijima u svojoj klasi tako da sam reshio to da ti dadnem na poklonce, i u zdravlju da ga vozash i puno da obrnesh u njemu... mislim tura isporuka
I naravno kak' ovakva feshta da prodje bez pesme?! Nikako! Za atmosferu ce da se potrudi, do poslednjeg daha, svetsko, a strano - Seve
Brm, brm
dameski Prijatelj foruma
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...."
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Alex ja vec danima pripremam "materijal" za otvaranje kutka za moju dusu a ti me preduhitrio i iz kog razloga
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
E pa Drustvo dobrodosli u moju sofersku kabinu ...
da vam malo docaram ambijent...
Udobnost je na nivou,... sedista na vazduh...
Kreveti ...
Zamrzivac ...za letnje vrucine ...
Hm... Dragi Alex buduci kume ... Prijatno si me iznenadio svojim gestom .. Drago mi je da je ova tema nastala bas zbog jednog posta zbog koga se verovatno dosta ljudi slatko nasmejalo....
Al kao sto si rekao , to je moralo jednom da se desi , samo je bilo pitanje vremena
Hmmm Renoult Radiance... jos dugo ce biti samo san
Al u svakom slucaj u hvala na lepim zeljama ... i na kamioncetu ... i naravno na Severini ... Bez nje nista
Drugarice ... Sta da ti kazem ovdi tambura samo radio, Elvis retko navraca, al zato su nam Preldzije redovne ...Lep provod u mojjoj Soferskoj kabini Kiss for U
Srecice moja ,,, ... nemoj da se ljutis na kuma ... ucinio nam je uslugu .. udobnije nam je ovde nego kod Jeje u separeu
Hm m i ti ces zavolti kostur pored mene
hmmm Mnogo ti zamisljas u poslednje vreme ... . al poceo sam da izbegavam lap top u takvim situacijama ... tako da ne znam kako bi to sad zamislila bez njega ...
Srecice ... eh da ... moracemo uskoro da objavimo zvanican datum
LJubim te ...
Duso bez lap top_a kazes...hmmm... ne smem ni da zamislim
Sto se datuma tice.... ma lako cemo to... nego izvoli kaficu da te ceka kada se probudis
Ljubim nezno za dobro jutro
Dusooo....
Prvo da popijemo po djus uz kaficu ...
Srecoo sto mislis da nije sigurno...
Ako stvarno tako mislis , da vidim kako ti se ovako svidja,,,
kako kaze narod ... sa konja na magarca
ovako je bar sporije
Vec u separeu smo ipak na javnom mestu dok u tvojoj kabini ti i ja sami
Hvala na sokicu duso
Hm... znaci tako ... pa sreco .. ja ne grizem ... ne jako samo malko po potrebi...
a ako je samo o tome rec... mozemo da idemo i u usputni motel ... da budemo u javnosti
Hvala na kafici sreco
Pa mogao bih nesto da gricnem ... taman dok ti spremis ...idem da vidim nazad ...cini mi se da nam se neko sunja oko kamiona
ja nisam kao ostali soferi ...imas pravo srecooo...
ja sam 2-* gori
salim se
I naravno nista bez Sake
Srecooo nadam se da se salis
Srecooo ovo gore moze da prodje ... al za predjelo ...
Al ako hoces i dalje da imas 100kg misica moraces da se potrudis da spremis nesto poput ovog ...
jer cu u suprotnom da se pretvorim u kostura
ili imam jos bolji predlog za tebe srecice....
Samo jedan ''skroman ''svedski sto...
a sake cu preskociti ...ipak sam ja profesionalac
al sacuvaj ih za vikend u svakom slucaju
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7sledeća
Strana 1 od 7
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma