:: |
Autor |
Poruka |
milica_mia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 23
|
|
Htela bih da napravim kao stranicu koja ce hiperlinkom da vodi do mog foruma...ne znam bas kako se to zove, ali to ima svuda... kao na npr na ovom forumu cenzurisano pa da ulazak hiperlinkom vodi do mog foruma. Jel zna neko kako da napravim tu stranicu?
edit by skorpijica: linkovanje zabranjeno
|
|
|
|
|
|
shomy-delija Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262
|
|
Nisam bas najbolje shvatio... Pravo znacenje hyperlink-a nikako ne mogu povezati sa postom iznad... Dali mozda mislis na banner,ili zelis napraviti nesto Ovako???Kada bi mogla malo detaljnije objasniti,ja bih ti mozda mogao pomoci..
|
|
|
|
|
|
ne...nije to...nego..malo je tesko objasniti
imam forum i hocu da napravim kao stranicu na kojoj ce biti slika pevacice ciji je forum i da tu pise npr dobrodosli na oficijalno forum o ... i onda da dole pise: udi na forum i kada to kliknes direktno me tamo prebaci, na moj forum, gde su teme itd.... znaci treba da napravim tu stranicu... jel sada malo jasnije ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milica_mia je napisao/la sledeće: | ne...nije to...nego..malo je tesko objasniti
imam forum i hocu da napravim kao stranicu na kojoj ce biti slika pevacice ciji je forum i da tu pise npr dobrodosli na oficijalno forum o ... i onda da dole pise: udi na forum i kada to kliknes direktno me tamo prebaci, na moj forum, gde su teme itd.... znaci treba da napravim tu stranicu... jel sada malo jasnije ? |
Slika na koju kada kliknes,odvede te na zeljeni forum
|
|
|
|
|
|
ma to si video negde sto posto...dala bih ti primere foruma gde je to uradjeno ali ne mogu da postavljam sajtove...imas na milan stankovic ofi sajtu npr...tu sam videla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: |
Slika na koju kada kliknes,odvede te na zeljeni forum Question |
Pa jesam li u pravu sto se ovog tice?Ako jesam onda mislis na banner..
|
|
|
|
|
|
ne...znam sta je baner...ne slika...vec stranica do koje dolazis kada ukucas adresu tipa www. i izadje ti stranica gde pise uci na forum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | ma to si video negde sto posto...dala bih ti primere foruma gde je to uradjeno ali ne mogu da postavljam sajtove...imas na milan stankovic ofi sajtu npr...tu sam videla... |
Najlakse je da ti meni posaljes taj link na PM,pa da vidim o cemu pricas...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ma znam sta je banner, ne treba mi slika vec cela stranica! kao ova na kojoj smo sada, i da na toj stranici mogu da komentarisem , psotujem, a imam zasebno i forum!!!
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
^Ti onda želiš da napraviš portal?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|