:: |
Autor |
Poruka |
Elektro666 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 114 Mesto: zemun
|
|
Cao svima.
Trebao bi mi neko ko koristi i zna da koristi satelitsku televiziju preko kompa, a da pri tom ima dosta zivaca i zelje da mi pomogne, jer mi nista tu nije jasno, a imam bas mnogo stvari koje me zanimaju.
Da samo malo pojasnim, danas su mi ugradili satelitsku antenu sa karticom skystar 2. E sad, da ne bih gusio forum dalje, necu pisati o problematici dok se neko ne javi za pomoc.
Unapred hvala i veliki pozdrav.
|
|
|
|
|
|
mico_internet Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
Definisi problem pa cu pokusati da ti pomobnem
|
|
|
|
|
|
silverado Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 42
|
|
|
|
|
buntownik Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 129
|
|
Kakav je to problem?
Postoje dvije mogucnosti.
Prva je da imas digitalni resiver koji spajas sa kompom preko scarta i com porta na tvom kompu. Zatim na netu nadjes software za tvoj resiver te ga patchujes i pocnes da ga koristis. Skeniras satelit nakon cega ti izlista par hiljada kanala i nakon skinutih kljuceva s neta kreces u akciju dekodiranja kanala.
Druga mogucnost je da imas komp satelitsku karticu uz koju ti dodje sav potreban software za koristenje. Nista lakse.
U obadva slucaja probaj da spojis satelitsku i instaliras potrebni software pa mozda i proradi, ko ce znat...
For more informations: ewox@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
ovako ko se ovde najvise razume u dig, satelitsku nek se javi i meni putem pp....ja imam skystar2 i namestio sam ja skoro sve,iam prog dvb i pomocu njega pratim programe i imam one emulatore i sl. gluposti ali mene intweresuje kako da gledam sve zabranjene kanale,kako ih bez pretplate gledati,uz pomoc kog softwera i sl. gluposti.......
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
silverado Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 42
|
|
u zadnje ti je vrijeme pedjane hajka na takve stvari...
dok se prasina ne smiri ne ocekuj nista... imas jedan forum u koji ulazis ako u google upises satelitski forum... tamo ako upadnes...ko da ti je kasika u med upala...bar je tako prije bilo
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Sve zakljucane kanale ne moze da gledas... a pored toga sve veci broj prelazi u novije sisteme kodiranja koji za sada ne mogu da se "razbiju" i gledaju bez original kartice... a svakim danom sve vise njih prelaze na taj noviji sistem, bar sto se ovih kvalitetnijih kanala tice...
ja imam skystar1 karticu koja je bar 3 puta skuplja od skystar2 i par godina se zezam sa tim stvarima i mogu da kazem da znam kakva je situacija... ostalo je jos par kalana al' nece ni oni jos dugo... a FTA nisu vredni gledanja
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
^pedja^ je napisao/la sledeće: | ovako ko se ovde najvise razume u dig, satelitsku nek se javi i meni putem pp....ja imam skystar2 i namestio sam ja skoro sve,iam prog dvb i pomocu njega pratim programe i imam one emulatore i sl. gluposti ali mene intweresuje kako da gledam sve zabranjene kanale,kako ih bez pretplate gledati,uz pomoc kog softwera i sl. gluposti....... |
Ovako brate. Skines sebi s neta software za tu karticu ili resiver i patchujes ga tako da mozes da skines sebi s neta kljuceve kanala i da gledas sto ti je volja.
Sve se moze kad se hoce...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E pa bas i nije tako, sve manje i manje kanala na taj nacim mogu da se gledaju....
|
|
|
|
|
|
|
|
A svakim danom se sve vise i vise hackaju tako da svakog dana izlaze neki novi kljucevi za otkljucavanje.
|
|
|
|
|
|
drexximan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 18 Apr 2005 Poruke: 13
|
|
Postoje dva nacina ,prvi je da u PC imas TV karticu pa jednostavno umesto u televizor ustekas kabl iz risivera u TV na PC-iju ili da kupis SAT karticu koje stavljas u PC, u njoj takodje postoji mesto za pretplatnicku kartu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@ buntownik
gresis u ovim vodama sam vise godina... danas se moze gledati najmanje zakljucanih kanala nego ikada ranije... govorim o onima koji nesto vrede...
|
|
|
|
|
|