:: |
Autor |
Poruka |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
U zadnjih par mjeseci .. promijenile su se stvari.. pošto ja radim u beču trenutno a moj dečko je iz hrvatske, ne viđamo se toliko, osim ako je npr blagdan, kao npr Božić sad, Nova i slično.. i tako u zadnjih par mjeseci kad bi se god vidjeili nakon npr par tjedana, i idemo voditi ljubav..
Ovo bude moja reactia...
On svrši za 50 sekundi.. Izluđuje me to, čak sam ga i ptiala pa kao što je problem.. On jednostavno da ne zna, toliko me želi da svršava tako rano..
Tako da ja opće ne svršavam zadnje pola godine..
Može li mi netko dati neki savjet.. jer više fakat nemam ideje kaj da naprvim? Osjećam se kao lutka koju napumpa i onda kad sebe zadovolji ja ostanem onako ko flešana riba .....
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
Lavlje Srce Odomaćeni član

|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141

|
|
ja sam imala decka koji je isti problem imao....posto imam 2 dobra prijatelja koji su po profesiji lekari...zajedno smo isli da razgovaramo s njima....ispostavilo se da on ima problem prerane ejakulacije koju ne moze da kontrolise ..posto je sve to povezano s psihom,on je imao neki problem koji nije zeleo da kaze ni meni ni lekarim...cak sta vise....posle kad smo izasli od lekara rekao je da su to sve gluposti i da on ne zeli da uopste o tome prica....
medjutim....takvim svojim ponasanjem i kontantnim odbijanjem da poboljsa nas sexualni zivot je doprineo je nasem raskidu...jer u sustini ...90% vezu cini i dobar sex ...ali ako je jedna strana nezadovoljena a druga gleda samo sebi da ugodi.....onda tu nema opstanka...nema buducnosti....to neminovno vodi dalje samo raskidu.....
ali generalno govoreci...prerana ejakulacija je zaista problem....jer je povezana sa psihom...verovatno na to uticu :konstantan stres, pritisak koji se stvara na poslu, problemi u porodici,nezadovljstvo licnim zivotom.....
|
|
|
|
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
....nadam se da nije zabranjeno i mi muskraci da kazemo nesto....^^ mozda si u pravu ali mozda jednostavno je to sto on kaze da te previse zeli...ne vidjate se cesto...ali sigurno ga nesto muci u glavi mozda se suvise trudi i na kraju to bude brzo...mozda je isuvise napet....pokusaj da ga opustis... ili porazgovarajte o tome otvoreno....
|
|
|
|
|
 |
sweetlady ..femme fatale..la vraie..

|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji

|
|
_NataLia_ Upravo odgovorila u temi u kojoj si pisala da volis samo dve poze a sada ti je zao sto brzo svrsi Salim se
Porazgovaraj sa njim, pokusajte da nadjete resenje, ako jednom brzo svrsi pokusajte malo kasnije ponovo ili nek ti pruzi zadovoljstvo i dovede do vrha na neki drugi nacin
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Možda je to zbog toga što se ne vidite često
I meni se to dešavalo tj.mom dečku pre nedelju-dve.
Mi smo 3 godine zajedno i njemu se to nekad dešava ( ne često ) da svrši u roku od minut.
Meni to zasmeta jer ja ni ne stignem da se opustim a on već završi,pa sam ga posle terala da još i još
|
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
pa i ja cu se nadovezati na tvoju temu "ne zelim to" .
pa kak bi i stigla da mozda i zavolis druge poze kad sad kazes da traje kratko?
|
|
|
|
|
 |
jerotije rank

|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676

|
|
Kazi mu da misli na nekog politicara dok vodite ljubav. To uvek upali.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
Normalno je da od prevelike zelje mu se to desi.....i to po meni nije problem.
Nego Natalija ziva i zdrava bila meni ovdje nesto nije jasno. Je li to vi zivotati ne vidite se tolijko dugo i sve se zavrsi na samo jednom????
Izvini na iskrenosti ,ali kada bi meni decko dosao nakon nekoliko mjeseci i vodio sa mnom samo jedan put ljubav ili bih ubila njega ili sebe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Hahhaha ma ne završi samo na tome lol...
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
_NataLia_ je napisao/la sledeće: | Hahhaha ma ne završi samo na tome lol... |
Pa eto onda Nato mila u cemu je problem..duga noc ima vise puta tokom jedne noci
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Kazi mu da misli na nekog politicara dok vodite ljubav. To uvek upali.  |
Poslušaj Jerotija Čovek zna šta kaže
|
|
 |
MR BEAN Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 253 Mesto: Zajecar

|
|
Iscedi ga dva tri puta onako na suvo u predigri pa da vidis onda ....
E ovo je jako sa politicarima, nek misli na Obamu
|
_________________ Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju one koji su ih zaboravili.
Dok se penjes stepenicama ka vrhu , budi dobar prema onima koje sretnes na svom putu , jel ce ti isti biti tu kada se budes spustao sa vrha . |
|
|
|
 |
|