:: |
Autor |
Poruka |
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Kad sam bila mlađa, s jedno 14, 15 godina, imala sam debelog dečka, mislim, nije on bio debel, samo je bio malo popunjeniji..
Dakle, širina u struku preko 100, i slično..
Uvijek me bilo sram predstaviti ga nekome, ili bi se muvala onak da me nitko ne vidi s njime
Kad bih došlla u društvo, pitali su me kao a gdje je dečko? Odgovor bi bio- A negdje se muva ..
Jednostavno sam se sramila predstaviti ga kući, susjedima, frendovima..
i odjednom boom- taj "debeli" se pretvorio u labuda 5 mjeseci nakon što sam ja prekinula s njime Sad je crn, visok, ima 80ak kila, mišiće na pravim mjestima
Da li ste ikad doživjele ovako nešto?
Kako biste vi postupile u ovakvoj situaciji, da li ste bile možda u ovakvim situacijama?
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
Lavlje Srce Odomaćeni član
|
Datum registracije: 16 Dec 2008 Poruke: 1141
|
|
e volim tvoje postove imas taj neki smisao za humor ....bas si mi simpaticna devojka.....i postujem te radi tvoje iskrenosti i otvorenosti
sto se mene licno tice....ja napr. nikad nisam bila sa debelim muskarcem...niti bih ikad htela da budem...mozda je to moja greska ili sebicnost ili egocentricnost ili narcisoizam...ma kako god hocete nazovite...ali ja imam neke svoje principe kojih se pridrzavam i sebi ne dozvoljavam da idem ispod tog nivoa
bez obzira koliko napr. taj debeli muskarac moze da bude simpatican,sarmantan ,ili lep....pa nezan,pa pazljiv pa romantican.....ma nikad ne bi prosao kod mene zato sto je debeo....ali ako ja vodim racuna o svom izgledu,te pazim sta cu da jedem kako bih odrzala savrsenu liniju i samim tim vodim racuna o nekom zdravom zivotu...onda naravno da to iziskujem od muskarca....znaci da i on vodi racuna o svom izgledu i svom zdravlju...pa meni treba muskarac da se njime ponosim...da ga s punim respektom i ponosom predstavim svojoj porodici...a kako da to ucinim ako pogazim svoje principe i time se ja licno emotivno i psihicki unistim jer nisam ispunjena i srecna,ako pored sebe imam muskarca kojeg se stidim!?
potpuno te razumem sto je i tebe bilo stid njega predstaviti svojima:wink:
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
jesam bila s jednim slicnim, nije bio bas bas debeo ali je imao stomacinu
nije me bilo sramota pokazivati ga drustvu, ali priznajem da me je par puta bilo sramota, ali od same sebe.zato sto mi je podsvesno smetalo ali sam se trudila da se ne obazirem..jbg..ali eto bas to je bio dokaz da fizicki izgled nije presudan
inace je bio sasvim ok decko...i bio je jedan od onih s kojim sam imala duzu vezu...bar sto se tice mojih veza ....7 meseci..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Bila sam u slicnoj situaciji...
bili smo u vezi 3 godine i uvijek mi je smetala ta njegova debljina tj.popunjenost. Isla sam s njim na trcanje,tjerala ga samnom u teretanu,kuhala za nas dvoje sve dijetalno,ribu,piletinu,povrce,maslinovo ulje,bla..bla....jednostavno,volila sam ga i cinila sve da skine koju kilicu,ali djaba..
I necete vjerovati,na kraju sam ga ostavila radi toga,nije mi smetala ta njegova popunjenost koliko to sto je znao koliko bi mi znacilo da malo smrsa i nije se ni malo potrudio..pa makar radi mene. Prestao me privlaciti,prestao mi se svidjati i tu je puklo.
Sada sam u vezi za visokim,vitkim,zgodnim muskarcem,i svaki put kada vidim bivseg (koji nije buum smrsao ) shvatim da sam ucinila pravu stvar kada sam ga ostavila,uvijek bi mi njegov visak zapinjao za oko
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
^hm...mozda je glupo sto si tracila s njim tolike godine, i pokusavala da napravis nesto od njega sto ocigledno ne moze...pa zar on nije imao druge kvalitete? i zar za te godine nisi mogla da ga zavolis zbog tog sto on jeste a ne zbog njegovih kila?
bez uvrede, ovo samo komentarisem
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Pa i bila sam s njim tolike godine zato sto je imao neke druge kvalitete,zato sam se toliko i trudila. I ne smatram da sam protracila te tri godine,naprotiv,nosim jako lijepe uspomene i iskustva iz te veze,ali kao sto rekoh maloprije,poslije toliko vremena vidim da bi mi to uvijek zapinjalo za oko a i pored svega izgubila se i privlacnost.. i jos puno toga
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Ja uvek stojim iza svojih odluka i svog izbora i vrlo malo vaznosti posvecujem tome sta ce misliti frendovi ili porodica Ako je on meni dobar, ako je meni lepo sa njim, ako me voli postuje i ceni, mogu oni da misle i pricaju sta zele Nikada nisam dozivela tako nesto ali i da jesam ne bih se stidela njega to je moj izbor morali bi da ga postuju
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
hm,bila sam jednom sa jednim deckom koji nije bio debeo ali je bio ono,sto bi se reklo :"Ima ga" ,bio je krupan.
To mi uopste nije smetalo,samo mi je bilo smesno kako mu se mrda guza kad ga gledam kako odlazi
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
imala sam i ja krupne momke, opet cu i ja reci - nisu bili debeli, ali su imali i stomake i ogromna ledja, tak da ne mogu reci ikad da me je bilo sramota. dapace, uvijek volim kad muskarac ima stomak i da je krupniji nego da je kao grancica. tak sam jednom imala "grancicu" od momka pa mi se svaki put cinilo da se seksam sa curom u krevetu kakve su mu bile rucice!
tak da STOMAK je zakon
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pa što popunjenosti tiče moj sadašnji dečko nije da kažem debeo ali ima malo veći stomačić.
Kad smo se upoznali bio je mršaviji ( ali ne mnogo ) i kako su godine prolazile dobijao je na težini jel
U početku me je bila pomalo sram pokazivati ga ali posle sam shvatila da je
najvažnije to da meni on godi i da me za druge baš briga.
Pa ne predstavljam ga ja svom društvu da bi se on njima svideo ili da bi ga muvale nego zato što mi je dečko..
Tako da me sada baš briga .Volim ga takav kakav je i što je najvažnije prelepo mi je sa njim,volimo se i ne možemo jedno bez drugog .
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Epa cure ja volim malo punije muskarce, ne volim slabe, to me ne privlaci.
Nisam rekla da volim debeljuce ali volim kada decko ima mali stomacic.
Nikada nisam bila u situaciji da me je bilo sramota da upoznam mog decka sa mojom familijom ili drustvom.
Neka prica ko sta hoce mislim da je najvaznije da se meni svidja.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
A valjda si bas sa tim/takvim deckom sto tebi odgovara a ne zbog drugih. Sto bi se stidela prestavljati ga i bilo te briga sta drugi misle o njemu, zasto si uopste snjim onda za tebe treba da je najbolji i najlepsi a druge ko shisha ti si ta koja je snjim nije niko drugi.
Ne volim previse mrsave muskarce a ne volim ni stomacice a daleko debele moj ukus. Jednostavno mi ne odgovara i jako mi smeta... Imala sam prilike biti s takvim deckom, dal me bilo stid da kazem ko mi je momak jeste malo njemu nista nije hvalilo al meni nije odgovarao, bio je ono puniji nista strasno al za mene je bilo strasno zato sto mi se ne svidja i tacka i necu da budem s nekim sto trazim dlaku u jaje pa i tamo gde je nema
Srecom moj muz je bas onako kako volim (bez stomaka) i nije cackalica i daleko bilo da me stid u drustvu il slicno.
Nemamo svi isti ukus, ipak je najvaznije voleti osobu bas onakvu kakva jeste, zbog sebe ne zbog drugih, vazno je da se tebi svidja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|