:: |
Autor |
Poruka |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Podijelite s nama neke vaše ženske neugodnosti
Što vam se desilo, što ste napravili slučajno i slično..
Naravno odnosi se samo na ženske neugodnosti
Tipa- U wc-u ste, izlazite a na štikli vam ostao wc-papir
Evo da ja počnem.
Neki dan hodam gradom, i zastanem nad jednim izlogom. Neka fakat lijepa majičica stoji i ja stanem i ugazim u govance
Skroz maleno, neprimjetno, i nastavim šetat dalje
Dođem u ured i krstim se kao što to ovdje smrdi
Ne shvaćajući da mi je na desnoj cipeli govance maleno, uđem u direktora i zapitam da li je možda klima prestala raditi jer nešto strašno smrdi u mom uredu i nema zraka i jako je zagušljivo... Direktor me pogleda, pogleda moju cipelu i kaže .. " Xxxx, molim vas otiđite promjeniti cipele"
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
ahahah
Meni se jednom desilo da sam se vratila u razred iz WC-a i zaboravila da obucem bodi,pa mi je samo tako visio,i napred i nazad,a uopste nisam primetila.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
kissme_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82

|
|
Jao-katastrofa Meni se recimo desilo upravo to sa toaletnim papirom. Kada sam u diskoteci izasla iz wc-a,sa toaletnim papirom zakacenim za stiklu,decko s kim sam se smekala tu noc mi je prisao i rekao: Djevojko,mislim da ti je dosao fax tu noc smo zavrsili zajedno i dan danas smo skupa, super zar ne?
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
ijao kako je romantik ^ bas.
inace,u poslednje vreme mi se desava da odem u skolu i zaboravim da obucem brushalter,sva sreca,nemam neke bujne grudi,pa se i ne primeti.
p.s. valja malo promeniti nesto,citav dan se osecam lakse
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Da ispričam nešto šta se desilo meni i mojoj drugarici za vreme letnjeg raspusta.
Otišle smo na limunadu uveče,i sedimo mi i sedimo i od sedenja počelo nam se ići u WC.
I sad mi se spremamo da uđemo u WC (vidimo nije zaključano pa možemo slobodno ući .. ) i neki stariji čovek stoji i piški I drži hm hm u ruci. Mi čim smo videle pobegle i nismo se vraćale
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
Joj setila sam se sad da sam jedno jutro kad smo svo petoro kretali u isto vreme,u gužvi,mislivši da je tu madja sestra,uletela tati u WC.
Ja mislim da me tako u zivotu ničega nije bilo sramota
|
|
|
|
 |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Rekoh da je Afrika država
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
neuhvatljivaa x fille sauvage x

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644

|
|
Izlazila sam sa drugaricom u grad, presvlačila se 20 puta i na kraju u žurbi navukla farmerice koje su stajale na stolici, a koje sam nosila tog dana. Tek u centru grada sam primetila da mi nešto viri ispod farmerki i da se vuče po asfaltu...crne unihop čarape koje sam skinula zajedno sa farmerkama sreća da je bila zima pa se nije mnogo primetilo uletela sam u prvi ulaz zgrade, izvukla čarapu i spakovala je u džep kaputa
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ma, ja mislim da je bas ovde bilo, nesto se pricalo u punoglavcima, i ja sam rekla "Sta ih briga, oni ce postati LEPTIRI!!!"
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|

|
|
Izbekeljila sam se profesoru iz engleskog.
Tek posle sam shvatila kolikop je to bilo ružno.
|
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
a napisala sam to u Dijaspori na jednoj temi da sam cijeli dan bila na nekom simpozijumu u Atini sa tisucu Grka i na kraju na rucku sjednem pored nekog lika i telefoniram s frendicom kak mi je dosadno, svi vec smrde i dave, voljela bih se nadrogirati i ne slusati ih vise i takvo sto "lijepo" cijelih 5 minuta i taj lik pored mene me pocne gledati ovak - i evo prekopirala sam s te teme
Citat: | i ja nisam ni gledala ovog tipa, okrenula glavu i pričam na našem "ma evo me s nekim smaračem, jedva čekam doma ne mogu ga više gledat " bla, bla i završim razgovor a ovaj stao , šuti i gleda me, oči mu kao krofne i tek će on na našem " nemoj me zaj*ebavat " |
ma sva sam se bila potresla
|
|
|
|
|
 |
zoeBG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 21 Dec 2007 Poruke: 58

|
|
Hmmmmmmm, klub, muzika, prepuno, sve super, ali desilo se to da sam sa drugaricom krenula do toaleta posto nece sama.I ajde, krenem ja i pri silasku niz stepenice meni se noga izvrne i ja poletim napred par stepenika i padnem nekom decku u narucje. On naravno pocne da se smeje, a ja umalo u zemlju ne propadoh. Bilo bi mi lakse da sam nesto pila pa da imam izgovor
|
_________________ JA SAM... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|