www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta je najteze?
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 19, 2008 6:31 pm    Naslov poruke: Sta je najteze? Na vrh strane Na dno strane

Bicu kratka i jasna.
Sta je to najteze za vas sto nosi cinjenica da ste zena?

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 19, 2008 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

odnos prema zenskom polu, od strane muskarca, ovo se ne odnosi naravno na sve ali na vecinu

sto smo smatrane uglavnom za domacicu, da cuvamo decu i da odrzavamo kucu,
sto se vecina stvari deli na muski i zenski posao, kao da zene ne umeju da rade i muske poslove...
sto smo na poslu diskriminisane, u smislu, zensko ne moze to da uradi tako dobro kao muskarac,
pa onda ona parola, zensko vozi, to nije vozac, ...

seticu se jos...

" I know the way to fuck them all...."

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 20, 2008 11:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Predispozicija da sve komplikujemo. Zašto prosto, kad može i komplikovano.

Sklonost ka tome da budemo neviđene kokoške, da budemo preemotivne, ili nesmotrene, ili ne držimo do sebe, ili, pak, da ne znamo šta hoćemo...

Promena raspoloženja u 'onim danima'.

Ne pada mi toliko teško kako nas drugi doživljavaju, katkad su u pravu, ali ono što mi u sebi nosimo, to je ono od čega se ne može pobeći.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 20, 2008 4:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa iako se nest ne potresam puno oko toga sto je teze ili najteze, svejedno mi, izdvojit cu cinjenicu da mnogi SVE nas povezuju s time da smo komplicirane i volimo se jadati,svadjati, pritiskati.
elem, nismo SVE tak'e! Cool

ja za predsjednicu ! Mr. Green

kissme_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 30 Nov 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 20, 2008 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Inace sam jako sretna sto sam zensko,i ponosna: ljepse smo,pametnije,snalazljivije,zavodljivije,Bog nam je dao da donosimo drugi zivot na ovaj svijet..ali eto ako mora bas... Najteze mi je to sto smo mi uvijek ku*ve,dovoljno je da se malo opustimo u zivotu,pozelimo nekad da uzivamo,ili bilo sta slicno,zbog toga sam bjesna New Evil

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 22, 2008 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Što su muškarci kao kvalitetniji od nas, mi smo BiiiiP ako volimo sex,mi smo nedolične ako ne bivamo samo u kući i ne peremo robu, ako nismo savršene domačice Rolling Eyes

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
sto se vecina stvari deli na muski i zenski posao, kao da zene ne umeju da rade i muske poslove...
sto smo na poslu diskriminisane, u smislu, zensko ne moze to da uradi tako dobro kao muskarac,

^ Sve lepo objasnjeno Wink
Cast izuzecima Mr. Green
U vecini slucajeva je tako da smo smatrane kao domacice i da nam je mesto kuca Rolling Eyes
Da su oni nesto pametniji te da mi nismo sposobne radit neke poslove sto i onu Rolling Eyes ajd ne sve al bar one sto znamo da mozemo i sto smo u mogucnosti Mr. Green
Ako im dopustis bice da si i nevidljiva Mr. Green

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni najteze pada sto imamo menstruaciju Mr. Green Ne,ozbiljno mi to najteze pada....

I naravno sve ovo sto je dameski navela,savrseno je to navela

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala zene Mr. Green

al nazalost.....surova su to iskustva Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Lavlje Srce
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 16 Dec 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 23, 2008 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
odnos prema zenskom polu, od strane muskarca, ovo se ne odnosi naravno na sve ali na vecinu

seticu se jos...

isto kao da sam ja pisala... Wink ....uh..
slazem se sa gore napisanim.... Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 10, 2010 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednostavno, sto mnogo puta ne znamo sta zelimo. Ako imamo divnog decka, trazicemo nekog za kim cemo da letimo i da trcimo. Ako imamo groznog decka, trazicemo nekog divnog. Trcimo sa momcima koji su losi, a sanjamo nekog dobro...Istina je, ne znamo sta hocemo!

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 10, 2010 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Žene, meni se sviđa što sam žena i uopšte mi ništa ne pada teško niti gledam kao uvredu karakterisanje i "proučavanje" žena. To sam što sam, što mi je priroda dala, to i nosim, a svjesna sam da sam u svakom slučaju sposobnija za preživljavanje od mnogih muškaraca.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Sta je najteze? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon