:: |
Autor |
Poruka |
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Da li je uvek u trendu? Sta mislite?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ma naravno da jeste... ja volim svakakve boje..mislim zaista nisam darker niti neki neizlecivi ljubitelj bele boje(mada je zaista volim) ali nekako mi je kombinacija crno belo uvek odgovarajuca..da li to bilo za vecernje izlaske, da li za odlazak na posao, neko veselje ili zvanicni susrte..to je kombinacija sa kojom ne mozete pogresiti.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
uvjek! zanimljivo mi je to da se s tom kombinacijom nikad ne gresi
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
evo teksta skinutog sa neta...o crnim haljinama..uz njih uvek ide neki beli detalj..a me ne mozes pogersiti
Boje koje su u trendu ove sezone su bogate i tople. Najviše su zastupljene tamnocrvene nijanse, boja vina, boja šljive, nežnonarandžaste, zlatnobraonkaste i tamnije bež. Na suprotnoj strani ovih tonova, takođe u trendu, stoje boja mahovine i boja zelene jabuke. Otmene cipele od aligatora sparene sa odgovarajućom torbicom obavezan je deo odeće za sezonu jesen/zima. Veoma je važno da vam se cipele i torbica slažu - to nikako nemojte zaboraviti.
Ali nešto što je večito, što će uvek biti u modi, jeste mala crna haljina, MCH. Preko dana se može nositi sa blejzerom, maramom ili zanimljivim kaišem. Najzahvalnija je pri izboru obuće, jer šta god izaberete, nećete pogrešiti. Uz ovakav stil najbolje ide jednostavan nakit, jer ne treba izgledati previše "načičkano". Nikako ne možete pogrešiti sa jednostavnim ali elegantnim detaljima kao što su dugmad od stakla.
Za dnevnu varijantu, pogotovo elegantno-poslovnu, predlažemo kombinovanje MCH-a sa blejzerom. MCH će biti osnovni deo vaše poslovne odeće zbog lake kombinatorike sa ostalim modnim detaljima iz vašeg ormana. Kraj broju kombinacija može odrediti samo vaša mašta.
Najbolja stvar kod MCH-a je da ne privlači pažnju upadljivošću već elegancijom i sofisticiranošću, i uvek izgleda novo i drugačije. Ona jednostavno izgleda kao različita haljina na različitim ljudima, ali i na istom čoveku - možete je veoma lako transformisati iz dnevne kombinacije u večernju. Otkrijte ramena, potamnite šminku i dodajte više nakita. Prebacite elegantnu maramu oko vrata i navucite zavodljive čarape. Obujte cipele sa visokom potpeticom i potpuno ste spremni za najsvečaniji večernji izlazak.
Koko Šanel (Chanel) je bila poznata po popularizaciji praktične odeće, kao što su ženske pantalone, male crne haljine i jakne bez okovratnika sa kosim ivicama i mesinganom dugmadi. Prvi materijal koji je koristila jeste vuneni žersej, koji je bio udoban i veoma dobro pratio liniju tela, ali se nije smatrao odgovarajućim za modnu odeću. Tradicionalni Šanel detalji su više niska perli ili zlatnih lančića, posebnih ručnih torbica, lakiranih cipela boje slonovače sa crnim šavovima, torbice sa zlatnim lančićem umesto kaiševa oko ruke. Volela je da meša imitacije nakita sa pravim nakitom i često je kombinovala nakit sa sportskom odećom.
Karl Lagerfeld je preuzeo kuću Šanel ranih 80-tih. On uspešno uspeva da sjedini moderan dizajn sa već proslavljenim i široko kopiranim klasičnim Šanel stilom. Koko Šanel je utrla temelje mode. Kristijan Dior za nju kaže: "Sa crnim puloverom i niskama perli, ona je napravila revoluciju u modi." Ona nije poznata samo po svojoj maloj crnoj haljini i parfemu Šanel br.5, već po svojim klasičnim i večnim kostimima, cipelama, tašnama i nakitu. Njena jednostavna crna haljina, četvrtasti kostimi i skoro dečački dizajnirana odela, bili su tako različiti od uskih korseta i dugačkih haljina sa podsuknjama.
MCH je jednostavno prošlost, sadašnjost i budućnost. Stvar van vremena.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
ja bas volim tu kombinaciju, narocito zimi! leti nosim neke veselije boje, ali zimi mi je crno-belo obavezno
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
mljubas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 9 Mesto: Beograd
|
|
Crno-bela kombinacija je uvek hit i ja je obozavam! I zimi i leti, to je uvek elegantno i nikad ne pogresim kad to obucem, pogotovu nocu.
|
|
|
|
|
|
sunce3007 Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 740
|
|
uvek je hit...
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Volim tu kombinaciju i mislim da je za svaku situaciju,ne mozes pogresiti.
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ja volim i crnu i belu boju,pa tako da i kombinacija dolazi u obzir.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
951159 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Maj 2005 Poruke: 11
|
|
meni je ta kombinacija baš ružna, nevolim skroz crno , ni skroz bijelo a niti tu kombinaciju
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
uvek je u trendu ta kombinacija ja volim tu kombinaciju
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
A|ex Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Apr 2005 Poruke: 290 Mesto: Beograd
|
|
Ja volim crnu boju da nosim. Svidja mi se kako mi stoji...
A naravno, nosim i crno - belu kombinaciju. Pretpostavljam da ce ona uvek biti u modi, iako ja nisam rob mode, vec nosim ono sto mi se dopada!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|