www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Crno-bela kombinacija
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 24, 2005 12:21 pm    Naslov poruke: Crno-bela kombinacija Na vrh strane Na dno strane

Da li je uvek u trendu? Sta mislite?

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma naravno da jeste... ja volim svakakve boje..mislim zaista nisam darker niti neki neizlecivi ljubitelj bele boje(mada je zaista volim) ali nekako mi je kombinacija crno belo uvek odgovarajuca..da li to bilo za vecernje izlaske, da li za odlazak na posao, neko veselje ili zvanicni susrte..to je kombinacija sa kojom ne mozete pogresiti.

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 9:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvjek! zanimljivo mi je to da se s tom kombinacijom nikad ne gresi

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo teksta skinutog sa neta...o crnim haljinama..uz njih uvek ide neki beli detalj..a me ne mozes pogersiti

Boje koje su u trendu ove sezone su bogate i tople. Najviše su zastupljene tamnocrvene nijanse, boja vina, boja šljive, nežnonarandžaste, zlatnobraonkaste i tamnije bež. Na suprotnoj strani ovih tonova, takođe u trendu, stoje boja mahovine i boja zelene jabuke. Otmene cipele od aligatora sparene sa odgovarajućom torbicom obavezan je deo odeće za sezonu jesen/zima. Veoma je važno da vam se cipele i torbica slažu - to nikako nemojte zaboraviti.

Ali nešto što je večito, što će uvek biti u modi, jeste mala crna haljina, MCH. Preko dana se može nositi sa blejzerom, maramom ili zanimljivim kaišem. Najzahvalnija je pri izboru obuće, jer šta god izaberete, nećete pogrešiti. Uz ovakav stil najbolje ide jednostavan nakit, jer ne treba izgledati previše "načičkano". Nikako ne možete pogrešiti sa jednostavnim ali elegantnim detaljima kao što su dugmad od stakla.

Za dnevnu varijantu, pogotovo elegantno-poslovnu, predlažemo kombinovanje MCH-a sa blejzerom. MCH će biti osnovni deo vaše poslovne odeće zbog lake kombinatorike sa ostalim modnim detaljima iz vašeg ormana. Kraj broju kombinacija može odrediti samo vaša mašta.

Najbolja stvar kod MCH-a je da ne privlači pažnju upadljivošću već elegancijom i sofisticiranošću, i uvek izgleda novo i drugačije. Ona jednostavno izgleda kao različita haljina na različitim ljudima, ali i na istom čoveku - možete je veoma lako transformisati iz dnevne kombinacije u večernju. Otkrijte ramena, potamnite šminku i dodajte više nakita. Prebacite elegantnu maramu oko vrata i navucite zavodljive čarape. Obujte cipele sa visokom potpeticom i potpuno ste spremni za najsvečaniji večernji izlazak.

Koko Šanel (Chanel) je bila poznata po popularizaciji praktične odeće, kao što su ženske pantalone, male crne haljine i jakne bez okovratnika sa kosim ivicama i mesinganom dugmadi. Prvi materijal koji je koristila jeste vuneni žersej, koji je bio udoban i veoma dobro pratio liniju tela, ali se nije smatrao odgovarajućim za modnu odeću. Tradicionalni Šanel detalji su više niska perli ili zlatnih lančića, posebnih ručnih torbica, lakiranih cipela boje slonovače sa crnim šavovima, torbice sa zlatnim lančićem umesto kaiševa oko ruke. Volela je da meša imitacije nakita sa pravim nakitom i često je kombinovala nakit sa sportskom odećom.

Karl Lagerfeld je preuzeo kuću Šanel ranih 80-tih. On uspešno uspeva da sjedini moderan dizajn sa već proslavljenim i široko kopiranim klasičnim Šanel stilom. Koko Šanel je utrla temelje mode. Kristijan Dior za nju kaže: "Sa crnim puloverom i niskama perli, ona je napravila revoluciju u modi." Ona nije poznata samo po svojoj maloj crnoj haljini i parfemu Šanel br.5, već po svojim klasičnim i večnim kostimima, cipelama, tašnama i nakitu. Njena jednostavna crna haljina, četvrtasti kostimi i skoro dečački dizajnirana odela, bili su tako različiti od uskih korseta i dugačkih haljina sa podsuknjama.

MCH je jednostavno prošlost, sadašnjost i budućnost. Stvar van vremena.

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Kaliopa
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Okt 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 11:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja bas volim tu kombinaciju, narocito zimi! leti nosim neke veselije boje, ali zimi mi je crno-belo obavezno

mljubas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 11 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno-bela kombinacija je uvek hit i ja je obozavam! I zimi i leti, to je uvek elegantno i nikad ne pogresim kad to obucem, pogotovu nocu.

sunce3007
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 48

Datum registracije: 15 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek je hit...

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 13, 2005 4:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim tu kombinaciju i mislim da je za svaku situaciju,ne mozes pogresiti.

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 14, 2005 10:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja volim i crnu i belu boju,pa tako da i kombinacija dolazi u obzir.

And break the rule

951159
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Maj 2005

PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je ta kombinacija baš ružna, nevolim skroz crno , ni skroz bijelo a niti tu kombinaciju Sad

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 24, 2005 4:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek je u trendu ta kombinacija ja volim tu kombinaciju

A|ex
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 19 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 24, 2005 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja volim crnu boju da nosim. Svidja mi se kako mi stoji...
A naravno, nosim i crno - belu kombinaciju. Pretpostavljam da ce ona uvek biti u modi, iako ja nisam rob mode, vec nosim ono sto mi se dopada!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Crno-bela kombinacija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 1 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon