:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Podstaknut komentarima vesti, zapitah sebe da li mi se samo čini ili je prag pljuske, čvrge, udarca, krvljenja... od strane ženskih osoba veoma nizak.....
Kako god.
Pitanje je sledece:
Koliko često ste digle ruku na vašeg dragog?
(U prevodu: Opalile pljusku, udarile ga po stražnjici, po butini itd. i sl.. )
Ne računa se u zanosu samog akta reprodukcije.
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Ahahahaha, ovo je baš tema za mene
Uvik san tukla muške, ne znan jel to ono sad za pohvalu ahahhaha
Al nekad iz zezancije - nekad ono stvarno kad su mi tlak digli.
A momka redovito čupam, pleskam, i pljuskam po guzi
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ako se racuna ono u prolazu, kad mu guza izgleda neverovatno primamljivo, desavalo se...cesto...prosto moram da ga lupnem/stipnem...ne bi' ziva ostala u suprotnom
a ovako, zaozbiljno...nikad...ne pribegavam nasilju ukoliko nije u samoodbrani
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Zasne Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 05 Maj 2008 Poruke: 1126 Mesto: Bijeljina
|
|
Da sam mogla da budem neko od njegovih prijatelja tako bi ga odvalila da više nikad ne pravi budalu od sebe, a ja sam ga samo malo išamarala, a zaslužio je jer je bio van sebe
|
_________________ Ti si moj trenutak i moj san
i sjajna moja rec u sumu
i samo si lepota koliko si tajna
i samo istina koliko si zudnja. |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ako se racuna ono u prolazu, kad mu guza izgleda neverovatno primamljivo, desavalo se...cesto...prosto moram da ga lupnem/stipnem...ne bi' ziva ostala u suprotnom
|
E ovo se desava vrlo cesto. Prosto moram jer nemam mira bez toga nikako, moram ja da cacnem
A za ozbiljno desava se po koji samar pukne naravno zasluzen kad bas ono zagusti, mada su neki slatki a neki gorki to ti je ono "lupim i ostanem ziva"
E ono vec ozbiljno previse, tu sigurno ne bih ostala ziva mozda bi ostala bez ruku bolje sedet mirno.
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
anchi22 je napisao/la sledeće: | nastasenjka je napisao/la sledeće: | ako se racuna ono u prolazu, kad mu guza izgleda neverovatno primamljivo, desavalo se...cesto...prosto moram da ga lupnem/stipnem...ne bi' ziva ostala u suprotnom
|
E ovo se desava vrlo cesto. Prosto moram jer nemam mira bez toga nikako, moram ja da cacnem
A za ozbiljno desava se po koji samar pukne naravno zasluzen kad bas ono zagusti, mada su neki slatki a neki gorki to ti je ono "lupim i ostanem ziva"
E ono vec ozbiljno previse, tu sigurno ne bih ostala ziva mozda bi ostala bez ruku bolje sedet mirno. |
Apsolutno se slažem sa ove dve dame iznad. Ne udaram ga, jer nemam razloga, sada ga ponekad udarim, onako kad se malo iznerviram, no, to je normalno, obzirom na to da sam u drugom stanju, a on ćuti, razume me i toleriše. Ali da je nešto ozbiljnije, ne, ne bih smela. Treba da se zna ko je muško u kući.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
ne udaram ja njega, udari ga tanjir sto poleti prema njemu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Nikad ih nisam udarala da bi nesto nazao ucinila..
Priznajem,u osnovnoj sam udarila jednog druga u nogu ali jer mi je uzeo kapu
A decka uvek stipam
Bilo za guzu,stomacic,obraze,obozavam to
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ma kaj bih ga udarala? nikad nisam i neću, nešt mi to ne ide, u verbalnome sam smislu gora i udarac uopće nije potreban, kao što i ja ne želim da mene netko udari - ne smije ni prstom pokazati, imam od toga visok tlak - tak ni ja ne udaram nitkoga. u čemu je point udarca uopće? i poslije kao mi smo guba, volimo se.
a to je istina, sjećam se emisije 48 h svadba u kojem cura ladno priča kak ona udara svog budućeg muža i bez imalo stida i blama priča kak se oni tak tuku, najviše ona njega.
mnogo nisko, mnogo. ne udarac da je nisko, (tam dolje gdje muškarci ne vole) nego je sve to općenito nisko.
koliko god te netko iznervirao.
|
|
|
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
nema potrebe...sve se da resiti razgovorom, bez nasilja
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Ne, da se ne vrati kao bumerang ...šalu na stranu, nemam potrebe za tim....
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Pa, sta znam, volim da ga stipam za guzu i obraze (iako se stalno brani), a par puta sam mu znala udariti samar jer je umeo da bude jako bezobrazan. Vise ne primenjujem silu, primetila sam da se streca kad ucinim neki nagli pokret
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|