:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Svi smo kad tad bili na nekom partiju, zurki, necem trecem gdje se bar jedna cura toliko nacrvcala da je pocela raditi exibicionisticke sexi ili erotske pizdarije koje ti ostanu u sjecanju.
Imalte li takvih primjera za podijeliti ovdje na Forumu?
Jednom davno jedna se Mirjana toliko nacvrcala da je pozeljela da se tusira! u pol partya no nije htjela biti sama pa je sve pozvala u kupaonicu (nikad toliko ljudi u toj kupaoni!). Potom se gola i mokra penjala po ves masini i razbila svjetlo!
A na jednom drugom partyu mi decki smo sjedili za jednim stolom, pricali i pili, cure su bile u drugom kraju sobe, slusale muziku, pile i plesale. Moj prijatelj je sjedio ledjima okrenut curama. Njegova je draga odjednom popela se na stol i pocela striptiz! Nismo mislili da ce ona ici do kraja, a onda odjednom pao je komentar: Nenade, tvoja cura stvarno ima dobre cice
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Stubalac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Okt 2004 Poruke: 29
|
|
Ma ima svega i svacega.....nego na jednoj zurci sam video moju drugaricu, ona bila bas ono "mortuz" a i ja, pa smo se u jutru probudili jedno pored drugog....jos dan danas ne znam tacno sta smo sve radili.....
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Hahahahah...ja sam cudna kad popijem tad mi svasta pada na pamet
|
|
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
nazalost jos mi se nijedna drugarica nije toliko napila...
|
|
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
Ba forumu nezanm da li ima takvih primera.
ali u zivotu koliko oces.
|
|
|
msasa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2004 Poruke: 83 Mesto: Beograd
|
|
ipak je bolji alkohol!!!!!
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
nije to bas tako....nismo na sve spremne...
ja kad popijem sam jako vesela i puno pricam i nista vise....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu
Poslednja prepravka: zilika datum Sre Mar 23, 2005 11:22 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Najvise sto sam ja vidjao po zurkama, je malo slobodnije ponasanje nekih devojaka!
|
|
|
Teco2 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 63
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 2
|
|
Nerazumijem o cemu vi to pricate,dali su to neke zelje kako bi neki voljeli da bude.Alkohol jednostavno opusta i ljudi postaju prirodniji naravno ako se konzumira u malim kolicinama
|
|
|
|
|
|
booom78 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 30 Mesto: Beograd
|
|
Alkohol i jeste zato toliko zanimljiv jer izaziva reakcije koje su potajno skrivene u glavi a kojih bi se stideli dok smo trezni
|
_________________ Upoznaj pa saznaj |
|
|
|
|
mrk Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Mar 2005 Poruke: 9 Mesto: pirot
|
|
licno sam to iskusio, a posle bilo mala je dala
|
_________________ $OMI |
|
|
|
|
sara-no1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Okt 2004 Poruke: 13
|
|
nema nista gore od pijane zene-nekad me je sramota sto sam zensko kad vidim kako zene ispadnu budale kad se napiju.Poznato je da su muskarci svinje, i da inace vise piju i da su onda pijani jos vece svinje.Zene su sve KAO fine kad su trezvene ali zato kad se napiju prave skandale 10x vece od muskaraca.JA bih pored onoga "ZABRANJENO ISPOD 18" dodala "I ZA ZENE"
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|