Posle dužeg razmišljanja....mislim da si ipak zaslužio ovo...kao veliko hvala što si me upravo ti doveo ovde...
što mi značiš ti...
U svijetu tajni mi nismo sami...
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Sta reci osim da je i meni drago da sam kao prvo upoznao osobu kao sto si ti .. a onda da mi je drago da su na ovom sajtu nasla ono sto sam i ja nasao a to je drustvo i druzenje sa svim ostalim clanovima.
Ono što me mogu da ti kažem rečima....reću ti na ovaj način...
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Kao jubilarnu poruku....
vazduh koji dišem...
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Zemljaku jedna njegova slika, prosto da ne zaboravi odakle je
Majstore, da ne bi samo karamelica tvoja pisala, da i ja osoljena kifla nešto napišem
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Konjanice, zemljace moj .. sta reci osim .. a svaka ti dala jednu sarajevsku pivu .. pa crkla onda posle toga ..
Hvala ti na slici .. a znas ti da tvoj zemo nikad nece zaboravit odakle je dosao i odakle je posao u svet
A sto se tice karamelice .. nemoj mi nju dirat .. ociju ti
Ruka mi se osušila, budem li je diro.
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
cirkuzanti
Ma obojicu vas obožavam
U svijetu tajni mi nismo sami...
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
cirkus???? ima sad baš jedan ovdje u LJ, al obečavam, nisam pobjegao, dobrovoljno me pustili, kažu dosta imaju majmuna i luđaka.
Zemo moj, vidiš ti, srećom, ja i ti se znamo, da ne bi ja opet po krivom bio optužen za prekid braka ko neki dan...
Vas dvoje .. brisite odavde .. ima trach partija za pricu sunce li vam vase .. a zemo ..sto se tice cirkusa .. de mi molim te nadji majmuna Trtu .. pobjego iz ovog naseg zoo vrta ovde pa .. ajd molim te ako ga sretnes reci mu da ga sestra Trtovica trazi preko bare
Da si mi reko, prije neki dan sam ga sreo kupuje govedinu za supu. Kaže, ne može više onako, jest da mu sestra nedostaje, ali kaže čim skupi koju kintu više (radi kao tehnićar i Iskri) dovodi i nju ovamo...
E valja .. recider mu molim te da mi više dosađuje .. nema svrhe .. nek je vodi u tri lijepe materine .. probudi mi cjeli komšiluk
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7sledeća
Strana 1 od 7
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma