:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Dobitnik pojedinačno najveće premije na nemačkom lotu nije imao vremena da slavi to što je postao bogatiji za 20,4 miliona evra, zato što se uplašio da ne zakasni na posao. Kada je došao da uplati svoj tiket za naredno kolo, na uplatnom mestu u oblasti grada Rura rečeno mu je da je njegov listić od prošle sedmice, koji nije ni proveravao (platio ga je 12 evra), dobio premiju. Njegova reakcija na tu vest je zabezeknula radnika na uplatnom mestu. „Nakon što mu je rečeno da je on srećni dobitnik, kazao je da nema mnogo vremena da ćaska zato što bi imao problema sa svojim gazdom ukoliko zakasni na posao, rekao je predstavnik lutrije VestLotto u gradu Minsteru na zapadu Nemačke. Umesto razgovora, otrčao je da „uhvati autobus da ne bi zakasnio na posao. Identitet dobitnika nije saopšten, niti je poznato nešto više o njemu. Taj muškarac je u 30-im godinama, voli golubove i planira da iz iznajmljenog stana pređe u sopstveni. Po zanimanju je prodavac i nije poznato da li će i dalje ostati na tom poslu, preneo je Rojters. (RTS)
|
|
 |
jelena_ns Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad

|
|
To se zove DEBIL
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
 |
zvoncica Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839

|
|
hahaha kakav lik! E da je taj ovde ne bi razmisljao o poslu vec bi odma dao otkaz!
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
To je ovde kod nas svuda po TV-u bilo!
A koliko ja znam je dobio cak 21 mio.!!
Ta prica je istinita i cak su imali i intervju s njime i reko je da se to zaista tako desilo. Prodavac nece da ostane, vec ce da otvori svoju radnju.
|
|
|
|
|
 |
danac Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2003 Poruke: 14
|
|
sta cete....ima covijek dobre radne navike....
|
|
|
|
|
 |
dr_Iggy Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 12

|
|
Tu je jos jedna Razlika izmedju Nemaca/Svajcaraca i nas. Mi bi razmislili u kupili sebi radnju, a oni bi ...
|
|
|
|
|
 |
MIRKO-SG Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Jun 2003 Poruke: 16 Mesto: BEOGRAD-NOVI BEOGRAD

|
|
Covek je stvarni lud pa ja da sam dobio te pare na loto-u boleo bi me k...c za posao i za shefa. bilo bi ono ludnica haos zezanje havaji kopakabana....
|
_________________ IZA UGLA CIGLU U VUGLA!!! |
|
|
|
 |
djomlapa Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 521 Mesto: Zrenjanin

|
|
Kakav kreten , jos neopisan !
|
|
|
|
|
 |
branka1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Feb 2005 Poruke: 8

|
|
kakav kreten to je ljudi slucaj za neuropsihijatriju pitam se samo na cemu je taj lik
|
|
|
|
|
 |
ninja_zx9r Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 1 Mesto: tuzla

|
|
zdravo prvi put sam na vasem sajtu i zelim da skidm muziku!hvala unapred
|
_________________ 12 meseci suzo moja teci...da je volim reci |
|
|
|
 |
stromsergio Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 13 Mar 2004 Poruke: 12
|
|
normalna reakcija za svakog njemca ili svicera koje mi nikada necemo razumjeti
|
|
|
|
|
 |
dj_mrmot Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 2 Mesto: Novi Sad

|
|
sta ce covek, mislio da ga zezaju, sto je kod nas sasvim normalna pojava u drustvu :D
|
|
|
|
|
 |
|