:: |
Autor |
Poruka |
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Baš malopre je Blue bio na MTV-u i to me je podsetilo na fascinantnu instituciju "dečačkih bendova". Kao da su oduvek postojali: New kids on the block, Funky bunch, Color me bad, Boys to man, N'sync, Backstreet boys obojili su kraj '80-ih i čitave '90. Sada je tih četvoročlanih ili radije petočlanih grupa toliko da se ponekad pitam ko ih štancuje i gde. A poslednjih nekoliko godina slična pro-muzička industrija počinje i na Balkanu sa Petim elementom i 7up, a prema matrici Ruža i Beat Streeta.
Da li simpatišete dečačke bendove?
Lično nikad nisam nalazila dobar vajb u tom karakteristično suptilnom zvuku, ali me uistinu fascinira taj imidž jakih (ali nežnih) mladih muškaraca, koji prate puni koncerti, onesvešćene šiparice, romansirane biografije i albumi sa samolepljivim sličicama. I to mi je zanimljivo kao jedan društveni fenomen, no držim se na "sigurnom odstojanju", ali onda pomislim nisu li upravo takav jedan boys band bili i veliki Bitlsi zbog kojih bih svakako zubima cepala funte kao publika onda u Liverpoolu?
Da li uopšte slušate dečačke bendove i koje?
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Slusam jedan decacki bend po imenu Red Cloud...cuo sam da je bubnjar tako HOT hehehehehheheh!
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: |
...ali onda pomislim nisu li upravo takav jedan boys band bili i veliki Bitlsi zbog kojih bih svakako zubima cepala funte kao publika onda u Liverpoolu?
Da li uopšte slušate dečačke bendove i koje? |
Bas sam to htio reci...
Jedini boy band koji sam ikad slusao bili su The Beatles.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
tratincica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Avg 2004 Poruke: 19
|
|
meni je blue ok, njih volim poslušati
|
|
|
|
|
|
djonzi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 66
|
|
To je super! Treba da se divimo njihovim glasovima jer treba pronaci 5 tipova kojima se slazu glasovi!!!
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Manhattan je napisao/la sledeće: |
...ali onda pomislim nisu li upravo takav jedan boys band bili i veliki Bitlsi zbog kojih bih svakako zubima cepala funte kao publika onda u Liverpoolu?
Bas sam to htio reci...
Jedini boy band koji sam ikad slusao bili su The Beatles. |
Sad je zvanično! Ti i ja smo toliko slični da oboje potpisani u jednoj temi delujemo kao pleonazam
Btw. ostale dečačke bendove najradije čujem u koktelu sa nekim velikim SuperStarom (npr. Elton John feat. Blue) 8)
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Manhattan je napisao/la sledeće: | aureliano je napisao/la sledeće: | Manhattan je napisao/la sledeće: |
Bas sam to htio reci...
Jedini boy band koji sam ikad slusao bili su The Beatles. |
Sad je zvanično! Ti i ja smo toliko slični da oboje potpisani u jednoj temi delujemo kao pleonazam
Btw. ostale dečačke bendove najradije čujem u koktelu sa nekim velikim SuperStarom (npr. Elton John feat. Blue) 8) |
Dobro onda...
Al sad sam se NAMJERNO sjetio jos jednog.
Ali ne smijem kasti kojeg
A ovo KOKTELI, boy bands + someone else, nije to moj tip koktela.
Bez zajebancije, ali bez zajebancije stvarno, moj omiljeni cocktail zove se MANHATTAN (i to u Bourbon verziji radije no Scotch).
There's a moon over Bourbon Street Tonight...
|
|
|
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS
|
|
pa prodigy....
i oni su decacki....krenuli momci sa 16 god...
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | A ovo KOKTELI, boy bands + someone else, nije to moj tip koktela.
Bez zajebancije, ali bez zajebancije stvarno, moj omiljeni cocktail zove se MANHATTAN (i to u Bourbon verziji radije no Scotch).
There's a moon over Bourbon Street Tonight... |
Wow, to je tako Austerovski! I sasvim ne pristaje temi o light muzici, nego radije Tom Waitsu
Kao teen sam uslovno "volela" Boys to men, radili su teme za Marphyjeve filmove
PostScript. Sting? Zašto ne postaviš taj song na Lyricsu?
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
|
|
Dakle Bourbon Manhattan with an extra cherry for me
And a song, lets say something like "All the world is green" sa Blood Moneya.
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Moram priznati da sam se svojevremeno palila na New Kids On the Block...al davno beshe....Sad? Ma ne mogu ocima da ih vidim....kad krenu da stenju i trepcu...uh!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
|
|
Go Jordan!
Go Donnie!
Go Joe!
Go Danny!
Go Jon!
Go NKOTB!
I ja sam jednom imala 12
PostScript. na tebe A više ne nasedam
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|