Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
A od velociraptora( dabome, prvovencanog): Murinjo!!!
Štene najkrupnije u leglu od oca Caciba, 3 puta šampiona Kazahstana.
Glavne karakteristike ovog psa su vernost i beskompromisnost.
Iako mali, vec zna dosta komandi i uspesno izvrsava sledece:
Aport, k nozi, lezi, mrtav( simulira da je mrtav), ugrizi, dobacuj devojkama...
poklon je od srca86
poljuBci86 za lane86!
Lane86 ~The last lady~
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
Drugarice... Predivan je... Ostala sam bez teksta, a to nije često... Hvala ti, od srca...
Nego, jel' ima on garanciju za sve ove reči...ovaj komande...? Mislim ako ne radi ovaj aport ili k nozi... ili ako, ne daj bože, zakoči kod ovog mrtav šta ću onda...
P.S. Hvala za čestitkicu... divan si...
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Pa ako si ostala bez teksta, onda mozemo i smajlijima86 da komuniciramo86. moze li86?! na primer, ovako86
Lane86 , ajde molim te prepravi ono sto si napisala skorpijici u njenom kutku. Napisala si 120 kasika vode za rafaelo kuglice????
Mislim86, to je vec rafaelo sokic, a ne rafaelo kolac....
Lane, naravno da slusa sve komande a ima i jos jedna, specijalna komanda je mutav86. Ima mrtav, simulira da je mrtav, a mutav86 je...
Ćuti, a kao sto i sama znaš ćutanje je zlato iliti tanjeću je tozla.
Kako ono bese, cvece cvecu;tozla tuzla...
Hahahaha, jel tako tozla Tuzlu. Ko o cemu , mi Bosanci samo o nasim gradovima. A kako te cesto srecem u temi "sta trenutno slusate' i kako cesto postujes u tom delu foruma, d aprobam da pogodim tvoj ukus.
Nadji me!( tako se kaze kad odes u kafanu pa narucis pesmu od lokalnih sviraca). Da probamo nesto bosansko...
Meho Puzic i kultna njegova pesma " Ja ne znam gdje je ona"(i to prva verzija ove pesme). Meho i orkestar Branimira Djokica.
Ovakvu pesmu mogao je da napise samo covek koji je rodjen u horoskopskom znaku Device. Misa Markovic je rodjen 19. septembra i ovo je njegova prva pesma koju je uradio za narodnjake kad je ostavio zabavnu muziku.
kiss i uzivaj!
ja ne znam gdje je ona
Lane86 ~The last lady~
velociraptor je napisao/la sledeće:
Pa ako si ostala bez teksta, onda mozemo i smajlijima86 da komuniciramo86. moze li86?! na primer, ovako86
Možemo, drugarice moja... al' mislim da bolje "baratam" rečima... onda zamisli kako "baratam" sa smajlijima...
Lane86 , ajde molim te prepravi ono sto si napisala skorpijici u njenom kutku. Napisala si 120 kasika vode za rafaelo kuglice????
Mislim86, to je vec rafaelo sokic, a ne rafaelo kolac....
Onda to više ne bi bile "Rafaelo Kuglice", već "Rafaelo Bombice"... jer bi bile "mekoće" kamena, bosanćerosu moj... a, ja nešto ne želim da moja starija sekica... noćna morica... degustira takve...
Lane, naravno da slusa sve komande a ima i jos jedna, specijalna komanda je mutav86. Ima mrtav, simulira da je mrtav, a mutav86 je...
Ćuti, a kao sto i sama znaš ćutanje je zlato iliti tanjeću je tozla.
Kako ono bese, cvece cvecu;tozla tuzla...
Odlično... Mislim da je, pored te komande, mogu zanemariti sve druge nedostatke, ukoliko ih ima... Oduvek je bilo: "Bolje da ćutiš i da misle da si glup, nego da progovoriš i to potvrdiš"... Jeste...
Ovakvu pesmu mogao je da napise samo covek koji je rodjen u horoskopskom znaku Device. Misa Markovic je rodjen 19. septembra i ovo je njegova prva pesma koju je uradio za narodnjake kad je ostavio zabavnu muziku.
Uh... Miša Marković... Pa, za ovaj spotić, odgovoriću ti jednim nazivom albuma Miše Markovića... "Mi se, čudno, razumemo"...
Hvala ti Bosanćerosu moj... PoljuBci za tebe...
s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare...
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
Za jednu od naj, naj forumskih drugarica
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
velociraptor Banovan!
Interesantno... Evo bas sad slusam ovu pesmu gore od Mehe Puzica, postujem u temi "Pokloni i zelje" i pomislio sam odmah na tebe.
A kako i da ne pomislim.
" Noc, muzika svira
i sve me seca na nju,
al dok njenu pjesmu pevam
ona vise nije tu
Ja ne znam gde je ona..."
Lane, drugarice moja, odavno te nisam video na forumu i ja sam jedan od onih kojima iskreno nedostajes!
Sta je bre ovo, ovo kao da je retroperspektiva i podsetnik na 2006. godinu i zezanje koje je bilo na forumu.
Nadam se da ces doci nekad na forum i baciti oko na ovu temu.
Cisto da vidis da ima nas koji pamtimo prave face.
Zelim ti sve najbolje u novoj 2009. i da te opet vidimo na forumu kao u stara dobra vremena.
pozzz od raptora!
Lane86 ~The last lady~
Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Za jednu od naj, naj forumskih drugarica
Mila moja, najdraža... uvek tako pažljiva... uvek tako jedinstvena... hvala ti od srca... Zapravo, najveći poklon mi je to što sam te ugledala ovde...
Lane, drugarice moja, odavno te nisam video na forumu i ja sam jedan od onih kojima iskreno nedostajes!
Drugar moj... Ti si jedno luckasto i predivno stvorenje koje uvek misli na svoje blesave jarane... Ne znaš koliko je lepo videti ovakve reči posle tolikog vremena, i koliko znače... U stvari... znaš. Zato one i jesu ovde. Hvala ti do neba i nazad x 100...
TAMARA MAGIS ***bombica***
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
nema te dugo u svoj kutak,pa resih da ga malo osvezim i ostavim nesto kada svratis
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
nextajox حزب الحيوان
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
Bambi moje slatko
Draga moja,desi ti nama Nadam se da ćeš nam češće dolaziti!
A za tebe..
Lane86 ~The last lady~
Uhh... Ništa lepše nego posle toliko vremena videti da neko misli na tebe i da nekome nedostaješ... Divne devojke... hvala vam od srca...
-daniel- Dobro upućeni član
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 537
Nadjoh te ovde
Zahvaljujem na cestici
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3sledeća
Strana 1 od 3
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma