:: |
Autor |
Poruka |
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Zar je moguće da ovaj CAR nema svoju temu?! Ja sam totalno skrenula zbog njega, odnosno njegovog glasa ( ne daj Bože izgleda ), a sigurna sam da će novim albumom POKOSITI ostale zvijezde i zvjezdice... Odnosno, počeo je s košnjom.
A što vi mislite o njemu, njegovim dosadašnjim uratcima, novom albumu...?
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Nema loš glas,ali nikada nešto posebno nisam volela njegove pesme.Sve u svemu OK
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
Sta se tice glazbe nije odlican ali nije ni los pjevac,imao nekoliko hitova koje uvijek mogu poslusat,a ovaj zadnji album sta je izdo je recimo odlican,ali u globalu ne volim slusat njegove pjesme jer mi je covjek totalno iritantna pojava
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
slazem se sa batino20, o njemu kao coveku nemam bas neko misljenje ali sto se pesama tice, ima par hitova, koje mogu da se slusaju a i nema bas neke potrebe za tim
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Otkad san čula Ruže daješ u pelinu poludila san za njin, jer je pisma perfekcija.
nakon toga Provokacija i slične te .. i eto malo pomalo počela san ga gotivit
Ima dobar glas, lip al on sam po sebi mi nije nešto.
Šta se tiče novog albuma- može proć.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Ništa posebno. Ima dobar glas, ali pesme su mu sve na sličnu foru.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Pa sta reci o njemu U pocetku nisam ga slivila dok nije bio spot"Usne Boje vina" (sala na stranu)
Od stariji album,svidja mi se pesma:Provokacija-tad sam ga bila i primetila sa tom pesmom,zatim "Usne Boje Vina"
A za nov Album,pa malo sam se razocarala Jedino svidja mi se pesma:Pomozite mi drugovi i Kosaci
A sad kakav je pevac,nisam ga vidla uzivo niti na bilo koji koncert na Tv-u da bih procenila
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Idealno_losha je napisao/la sledeće: | Otkad san čula Ruže daješ u pelinu poludila san za njin, jer je pisma perfekcija.
nakon toga Provokacija i slične te .. i eto malo pomalo počela san ga gotivit
Ima dobar glas, lip al on sam po sebi mi nije nešto.
Šta se tiče novog albuma- može proć. |
oces li da ti dam njegov broj i da te upoznam sa ostatkom porodice Rajovic
ima par zanimljivih pjesmica, a ono sto je ucinio sa pjesmom "Bata", dje repuje na danski ka dijete od 9 godina je preslo svaku mjeru.
ka coeka ga ne mogu smislit, jer sam ima prilike da ga upoznam i cesto vidjam
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Bajadk je napisao/la sledeće: | ... a ono sto je ucinio sa pjesmom "Bata", dje repuje na danski ka dijete od 9 godina je preslo svaku mjeru. |
A meni se taj dio najviše sviđa.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Ne mogu ga komentarisati kao osobu, jer i ne poznajem čoveka Ali, ok je pevač, ima par hitova... njegova pesma "Puklo srce" je obavezna na moj listi pesama... Mislim da će tek doći njegovih pet minuta...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Meni je bio zanimljiv njegov prvi album po kojem je dobio naziv piroman. I pesma aerodrom bila malo cudna al zanimljiva. Moja deca obozavaju pesmu Usne, a novi album i nije los. S obzirom na ono sto se novo pravi, ovaj i moze da prodje
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Samo pjesma "usne" je dobra a ostale ne mogu ni da cujem
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|