:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Zverka je arhetip muškarca kakvog bi svaka žena poželela da ima kraj sebe. On ima sve osobine koje se smatraju poželjnim. Privlačan je, lep, visok, krupan, pa njegov fizički izgled obećava zaštitu ženi koja se sa njim.
Osim toga, on je i nežan i vrlo muževan, a ove osobine u kombinaciji s njegovim fizičkim izgledom oličenje su muškosti.
On je i emotivan, ali ne otkriva svoja osećanja, što mu daje izvesnu dozu mističnosti, pa tako navodi žene da stalno razmišljaju o njemu. Kada je sa partnerkom, daje joj se u potpunosti, a to je za nju najvažnije.
S obzirom na to da nije do kraja jasan i da ne govori otvoreno o svojim emocijama i planovima, žena projektuje svoje želje i potrebe na njega, tako da se čini da je on oličenje njenog sna. Iako je Zverka šarmantan, duhovit i pomalo nedokučiv, mislim da je u njegovom liku prikazano sve ono što je ženama potrebno. Meni lično ta njegova nedokučivost pomalo smeta, ali izgleda da je to deo koji osvaja ženska srca.
Jelena Radosavljević, psiholog i stručnjak za rodnu ravnopravnost
(preuzeto iz lista Blic Žena)
Drage moje, postoji li kakav Mr.Big u vašim životima? Ili je postojao? Sa čime ga vi poistovećujete?
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
U mom životu je postojao i postoji još uvek kraj jedan jedini muškarac kome sam pripala u potpunosti i srcem i telom - moj muž. On mi je sve. Čovek kakvog želim i ostvarenje svih mojih sna. Tako da om može spadati u ovu grupu. Lep je, uspešan, krupan i zgodan, jednostavno gledam ga kao oslonac i podršku u životu, a takođe u njemu vidim zaštitnika koji je uvek pored mene i u dobru i u zlu. Iako je jak fizički i stabilan psihički , jednostavno on je moj anđeo čuvar.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
za sada ga nemam u svom zivotu...ali, ko zna...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
zasto je on privlacan,zasto,zasto svi zelimo,ako nista bar da verujemo u tu bajku da Mr Big, postoji. Ha, pa ovako, sve smo se mi nekad zaljubile u nekog tako nedokucivog tipa kojeg smo onako malo vise smekale nego ostale momke,u kojeg smo malo vise truda ulozile,pored koga smo se osecale malo vise zenstveno i.. nekako posebno.. i on je negde u celoj toj guzvi nestao-neki poslom,otisao u neke vinograde ili tako nesto , i.. eto..
mi se sve negde nadamo da ce se taj neko vratiti,ok mozda ne bukvalno,ali volimo da imamo bar tu sobodu da o tome mastamo.
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
poistovjecujem ga s onim kojeg imam pored sebe..jer je bas takav kakav treba biti .P
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Imam već jednog takvog, nismo zajedno(ali bićemo sigurno) ali osećam ga tu pored sebe i šta god mi zatreba uvek je tu...
|
|
|
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
Nedavno sam srelajednog takvog.............ali mi ne polazi za rukom da san postane java.............
A zasto uvek sanjamo mr.Zverku? Zato sto je ucinio sve da se Carry oseca kao prava zena........... u svakom smislu te reci.............
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mislim da je moj post odavde izbrisan, al ne znam sto. Napisala sam da meni Mr Big ide na zivce, da ne moze da se odluci dal oce sa Carrie ili ne...Nikako nije zreo...A da, imam jednog takvog
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Upravo sa sam s takvim sad.
Jer onaj osjećaj kad te zagrli snažim velikim rukama...je neopisiv.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pa recimo da sam ja sa takvom osobom..Ali moja je bolja od Mr. Biga
Recimo da sve žene sanjaju da budu sa snažnim muškarcem,koji će biti veliki oslonac u njihovom životu,sa kojim će se osećati samouverenije.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Glasam da Mr.Big uđe u Rečnik
Imaš ga, ali nikad potpuno; ima te, čak i kad nije tu. Uvek materijal za želeti i istražiti. Nedokučiv i sam sebi. Bezobrazno nežan i nežno bezobrazan. Nezdrav za srce, idealan stanovnik mašte I Rečnika
Nekako moja ideja Mr.Biga nije ideja o onom ko je pokraj mene. Barem ne stalno Mr.Big je onaj neosvojivi koji će jednog dana / kasno zakucati na vrata mog srca ne bi li me osvojio
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Glasam da Mr.Big uđe u Rečnik
Imaš ga, ali nikad potpuno; ima te, čak i kad nije tu. Uvek materijal za želeti i istražiti. Nedokučiv i sam sebi. Bezobrazno nežan i nežno bezobrazan. Nezdrav za srce, idealan stanovnik mašte I Rečnika
Nekako moja ideja Mr.Biga nije ideja o onom ko je pokraj mene. Barem ne stalno Mr.Big je onaj neosvojivi koji će jednog dana / kasno zakucati na vrata mog srca ne bi li me osvojio |
Ovo je tako lepo rečeno, da ja "ne bih tu ništa dirala"... Stvarno nemam šta dodati...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|