:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Koja su vam omiljena TV lica, a za koja se to ne može baš reći ?!?
|
|
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
omiljeni: Milan Kalinic,simpaticno sarmantni ludak koji toliko provaljuje i glupira se da ne moze da vam se ne uvuce pod kozu,Sanja Marinkovic,neverovatni magazin in koji se subotom obavezno gleda,uvek super obucena sa hit stvarima i hit gostima,Maja Japundza Nikolic,preslatka devojka sa bk,sad vodi budilnik sa Zeljkovicem,i hmmm onaj decko sto isto vodi budilnik ,ali sa onom drugom zenom!ne znam mu ime ali iima super glas..
a ne omiljeni (da tako kazem): na prvom mestu Irvan Mensur,vodi ruski rulet cetvrtkom,grrrrrrrr covek je odvratan,Bosko Jakovljevic se mnogo bre pederise,nervira me onaj maneken sto vodi lova za slova na pinku,minimaks(nek ozdravi al nek ide bre u penziju),ona adanja polak sa rts1 ...
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
*Jedinstvena* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jul 2004 Poruke: 131 Mesto: Lausanne
|
|
Pa pozli mi kad vidim Rusku Jakic
ali posto vise nase kanale ne gledam,mnogo me izludjuje jedna francuska voditeljka koja vodi emisiju "Mayon fble" e menjam kanal odmah,jer je zena strasno neljubazna i jako cesto bezobrazna gggggrrrrrrrrr
Ali zato se od 14h pa sve do 16h ne mrdam ispred TV-a jer je na snazi serija "Plavi Pacifik" u kojoj igra moj omiljeni glumac Mario Lopez
|
_________________ --------@Jedinstvena@-------- |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...otkidam na Galeba (ko ga ne zna, nek' se stidi) i Anu (devojku koja vodi jutarnji program Muzičke Televizije), J-Ro (Go play; B92), ....a pre i posle svega - Ilija Kovačić!
Resto lokalnih TV lica nikako ne gledam, zato i ne gotivim.
|
|
|
|
|
|
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
...Mislis li na Galeba Nikcevica? Slatkog meleza?
Meni je gotivan lik moj prezimenjak Aleksandar Filipovic sto vodi tabloid na BK, MIlan Klinic je skroz otkacen, Ognjen je isto lood....i tako...
Poceo je jako da me nervira Bosko , skroz ne prirodno se ponasa...al mi je jako simpaticna Aleksandra, takodje voditeljka CITY-ja...
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Necete mi verovati ali jedan voditelj sa RTL-a (Hrvatska televizija) mi je toliko simpa! Tip je fenomenalan,prirodan,duhovit.....tako dobro radi svoj posao da je to sjajno!!! U pitanju je emisija "Srcolovka" koja uopste nebi izgledala kao sto izgleda da nije njega! Svaka cast! Jedno vreme je i Ognjen bio super samo sto se sada nesto utunjavio. Sve jedno,takvi voditelji su nam potrebni a ne ona Suzana Mancic,ekipa sa CITY-a i slicni!!! UZAAAAS!!!
|
|
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Da Milan Kalinic je klasika..i naravno Zeka kao i ona devojka,mislim da se Marina zove sto vodi 48 sati svadba..to je sto se tice nase televizije.
A sto se tice strane to je uglavnom ludi Stefan Raab i legendarni Gnter Jauch kao i jedna voditeljka sa rtl-a sto vodi "PUNKT 12"..ne znam joj ime nazalost..
A alergicna sam na Rusku Jakic,Suzanu Mancic,Boska i jos dosta njih..ko ce sve da ih popamti kad ih ima vise nego ovih sto su gotivni..!
|
|
|
|
|
|
fangio Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 7
|
|
|
|
|
vanjka_car_zr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 28 Maj 2004 Poruke: 15
|
|
Najbolji je Milan, a najbolja je MIRJANA MICIC iz "Jednostavnog zivota"
A cenim i Sanju Marinkovic...
|
|
|
|
|
|
Dachaarh Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Apr 2005 Poruke: 1090 Mesto: Beograd
|
|
Paj sad !!!
Jedan od omiljenijih likova mi je Zeljkovic iz milionera , jer uvek zeza takmicare , pa kviz nije dosadan , a i stalo menja imidz ( frizuru )
pa nije dosadno gledati ga cesto .
Voditeljka koja mi prevazilazi sve rekorde je Sandra Lalatovic ( Najslabija Karika ) jer zzbog nje mi je to najzanimljiviji kviz - evo sada ga gledam paralelno dok ucestvujem na forumu !!!
Od onih koje ne volim bas da vidim jeste ona sto vodi Zamku na pinku - ne znam kako se zove .
A Ruska Jakic - nju stvarno ne znam ko voli
Evo jedan njen citat : " Kad ujutru ustanem , prvo sto uradim , pogledam se u ogledalo i kazem : RUSKA , NAJLEPSA SI "
Sve je receno !!!
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
najdrazi mi je lik maca s pinka,darija s rtl-a i neno i boris s rtl-a i tarik filipovic c hrt-a
a svi mi drugi idu na narve poprilicno neki manje neki vise
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
weaselaow Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 65
|
|
Milan Kalenic podesca na nekog gaya
Onu olju beckovic isto mrzim
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|