:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Gledala sam dal ima ova tema i nisam je nasla.
Zanima me dal bi se odrekli svega zbog ljubavi. Npr. Odreknete se prijatelja, niko vam nije vazan osim njega/nje. Znaci briga vas sa prijatelje, roditelje, porodicu isamo vidite njega? Ako ne bi, kako gledate na ljude koji bas to rade? I zasto mislite da to rade.
Moj odgovor:
Ja svog decka volim najvise na svetu. Medjutim, meni su vazni i prijatelji i porodica bliza i dalja. Treba mi neko kome mogu da pricam o svom decku i kad me razveseli i kad me rastuzi a isto tako mislim ako svo svoje vreme ciljam na njega, da cu vrlo brzo da ga se zasitim, tako da ponekad volim i kad on ode negde sa drugovima i ja sa drugaricama.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
svakog decka volim svim srcem.ne ulazim u vezu,ako ga ne volim i mislim da od toga nece biti nista.ulazim u vezu samo pod uslovom da ga stvarno volim i da negde duboko verujem u sobi da je on taj(znate devojke sta mislim sa tim).ulazim u komplikovane veze. sad,svi oko mene su mi rekli za ovu vezu "ne!nemoj!!!ne!!!ma nema sanse!nikada nece uspeti!" ali ja ga volim...i mozda gresim,sada vidim probleme veze .spremna sam da se odreknem doooostaa toga,ali jednostavno nekih stvari necu!!!bas me je ovaj decko pitao gde cu ici na fax, u SAD ili u Srbiju,rekla sam "SAD" i znam da ga je to stvarno povredilo,i nismo se culi vec mesec dana posle tog razgovora,a nemam snage da ga zovnem,pa sad ne znam ni da li smo u vezi ni da li nismo,a nadam se da jesmo stvarno ga volim,sve bih dala da budemo zajedno,ali ne mogu da se odreknem skole!ne mogu zato sto hocu da ga stalno ovako volim,a ne da ga mrzim i da se jedan dan pitam "zaso ne odoh na fax u sad,a imala sam priliku?" i da ga tako stalno krivim...a ne znam,mozda sam sada pogresila,sta ako je on taj decko?izgleda kao da jeste i ne zelim da ga izgubim! plasim se da cu se jednog dana pitati "a sta je moglo biti?",ali bolje i to nego da se sada odreknem nekih stvari i posle da krivim i njega i sebe.uostalom,ja ga stvarno volim...kad je srecan on,srecna sam i ja(ma sa kim on bio srecan,samo da je srecan)
|
|
|
|
|
|
elvironi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 27 Jan 2008 Poruke: 10 Mesto: zenica
|
|
hmmmmm.... Dobro pitanje! pa šta reći nemogu reći da sam se svega odrekla kad sam se udala za muža ali večine stvari jesam.postepeno su se prijatelji gubili jer nisam imala vremena za njih.a udala sam se pa najlakše rečeno iz grada u selo iz stana u kuću iz kupatila u vanjski wc.odrekla se ustajanja kad hoću,za uzvrat dobila svekrvu štalu i kravu.hahahahahah
ja koja sam kravu jedino u slikovnicama vidjela do tad naravno. mislim nije bilo prevare znala sam za to prije udaje ali LJUBAV čini čuda.jedino mi u štali nije pomogla hahahahahah jer sam se od straha onesvjestila i tu mi je bilo kraj "muzačke" karijere hahahahahhahaha.u braku sam 12 god i sve bih ponovila isto.u duši čovjek osjeti da li je to vrjedno odricanja ili nije,ako imaš imalo dilema nije to-to.pozz
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Odreknete se prijatelja, niko vam nije vazan osim njega/nje |
Iskreno, on je meni najvazniji, i da, odrekla sam se nekih prijatelja, koji su zeleli moju srecu kvariti, ali to je duga prica zasto i kako.
Citat: | Znaci briga vas sa prijatelje, roditelje, porodicu isamo vidite njega? |
Otprilike, da, vidim samo mog jedinog. Njih volim na jedan nacin, a muza na drugi
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nikad se nikog ne bih odrekla zbog svog partnera vec bih uvek uskladjivala jedno s drugim...
zasto bih se odricala? pa cak i da ne zivim blizu prijatelja, porodice, uvek bih nalazila nacina da budem u kontaktu s njima....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Porodica,prijatelji,decko (partner) su bitni. Mozda i najbitniji u zivotu. To su ljudi sa kojima delim srecu i tugu i sve svoje i sve ih zelim u svom zivotu bez izuzetka. Ne bih se odrekla prijatelja,porodice nikako. Sve se moze uz neki dogovor. Iskreno se nadam da on ne bi tako nesto ni trazio od mene. Iskreno se nadam,zbog njega.
Moram naglasiti da sve ipak zavisi od okolnosti,ne odrices se prijatelja li neke prosto vremenom izgubis,zapostavis,udaljis se. Brojni su razlozi,ne zbog decka,obaveza ili neceg slicnog. Ali da se trudim sve da ih zadrzim na okupu,to da svim srcem.
|
|
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
Ljubav ne sme da zahteva, izgubiti porodicu koja je oslonac svega, prijatelje koji za uzvrat ne traže ništa radi ljubavi... Mora biti hrabar i svakako promišljen potez, ljubav nije avantura u kojoj se upuštamo u nove pustolovine svakodnevno. Ne ulazimo u novi svet već gubimo jedan...
Neka se neko javi koji je izabrao ljubav a okrenuo ledja svemu.
Neka neko navede konkretan primer šta bi bio razlog takvom izboru?
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Pa čuj, ako se netko i usudi ( ako se radi o tome na primjer) da me uslovljava da se odreknem porodice zbog ljubavi prema njemu, to mu 100% neće uspjeti jer ću istog trenutka spustiti svu ljubav i tu zaljubljenost i adrenalin na tlo.
Točno je da nisam do sad upoznala pravog pa možda nisam objektivna , Isuse kriste pa imam još vrjemena, naravno. Ali ono što znam imala pravog ili ne je da porodice i prijatelja koji uvijek zauzimaju mjesto br.1 nikad ne bih mogla da izgubim.
Ne postoji taj netko ili to nešto što bi me natjeralo da ih izgubim. Daleko sam od mnogih pa smo opet u ljubavi kao i prije.
S nekima manje-više ali daljina je čudo. Tak da..
Hvala, ne hvala. Radije biram da imam porodicu i prijatelje, momci uvijek mogu naići. Ako ne naiđu, opet guba.
|
|
|
|
|
|
mladen.ph Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 3 Mesto: beograd
|
|
nikako,nekada drugari vrede mnogo vise od devojke!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Sve moze da se uskladi i za sve da se nadje vremena, i za porodicu i za decka i za prijatelje... Imam drugaricu koja se udaljila od naseg drustva zbog decka, mislim i dalje se druzimo ali i tih 2-3 sata koliko odvoji za nas ona je non-stop na telefonu, te kucka poruke, te prica... Ali od toga kako cemo da se ponasamo prema najblizima nije samo do nas nego i do partnera, kakav je on, koliko ima razumevanja...
|
|
|
cveetic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 64
|
|
Naravno da ne treba da se odrecei ni porodice ni prijatelja.A naravno ne treba zapostaviti ni decka.Najbolje je naci zlatnu sredinu.Posvecivati paznju i prijateljima i decku.
|
_________________ Reci mi o cemu mislis,i recicu ti cime razmisljas |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Sto se mene tice ja to ovako gledam .. partner je neko s kime cu ostatak zivota da provedem znaci ono sto zelim da posvetim njoj je posveceno njoj ..
Porodica i prijatelji su naravno uvek tu i uvek uskladim vreme za sve ali ako neko ne zeli moje vreme, licno se ne trudim da mu priustim tu " cast " da malo poprica sa mnom ili pak da provede vreme sa mnom.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|