:: |
Autor |
Poruka |
LepoticaNS *velika maza*
|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 27210 Mesto: ♥zauvek u njegovom srcu♥
|
|
Cao!
Zanima me sta za vas podrazumeva Veza bez Obaveza??
Sta mislite o takvoj vezi?
Da li po vasem misljenju takva veza moze da funkcionse i da li biste takvu vezu prihvatili??
Pozdrav
|
_________________ ♥Duboko veruj u ono što želiš! Zapamti izgubljeno je samo ono od čega smo se odrekli!♥ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Ah,vecita dilema
Veza bez Obaveza u mom recniku podrazumeva odnos dvoje odraslih i zrelih ljudi koji iz nekog razloga ne zele(nece,ne umeju,ne mogu) da se posvete odredjenoj osobi u potpunosti te se sve svodi na medjusobni dogovor da se na odredjenom mestu u odredjeno vreme,na odredjeni znak, vidjaju i "konzumiraju ljubav"
haha,to je ta finija verzija. Ali prakticno se to svodi na danas popularno zvanu "kres varijantu".
Ne kazem da je to iskljucivo losa stvar, ali samo i iskljucivo ako se obe strane zaista slazu sa tim. Dok jedna "bez obavezna strana" uziva u konzumiranju, a druga "bez obavezna strana" ipak nesto ocekuje, voli itd.. to je no,no,no kod mene.
U nekom teoretskom smislu,mislim da takva veza moze da funkcionise.
Za sad sam takvog misljenja da je ne bih prihvatila, jer ipak smatram da svi treba da preuzmu odgovornost za svoje postupke,a samim tim i da budu spremni da se "obavezu" za iste.
Hvala lepo.
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Cuj veza bez obaveza, zar nije to isto sto i sex bez obaveza???
Naravno da to moze da funkcionise ako su obe osobe za takvu varijantu. Ako bar jedna strana ocekuje nesto vise, onda to ne ide...
Ja licno nisam za takvu vezu, pre sam onda za jednu noc pa razlaz...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
veza bez obaveza nije veza, kao sto kaze koleginica LOL , treba stati iza svojih postupaka..
ne praktikujem takve vezem nit me zanima, ili sam u vezi sto posto ili nisam uopste
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
probala...uzivala dok je trajalo...oboje smo znali u sta se upustamo i zasto tako da nikakvih zabuna nije bilo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
nije veza i ne bih se upustala u tako nesto...ne znam,mozda nekome to i uspe,ali sta se desi ako devojka ostane trudna npr?
|
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
meeee je napisao/la sledeće: | nije veza i ne bih se upustala u tako nesto...ne znam,mozda nekome to i uspe,ali sta se desi ako devojka ostane trudna npr? |
Dobro pitanje. I mene to zanim, a vidim ima ovde i nekih sa iskustvom u tim stvarima...
Cini mi se da u takvim vezama cak ni to nema veze. Ona ne oseca nista prema njemu i obrnuto. Pa zasto bi onda beba to menjala? A i koja bi majka zelela neodgovornog muskarca za oca svoje bebe...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
gde ste bre vi otisli!!!Bre,ste toliko zeleni?A sta bi bilo da se smuvaju na jedno vece i slucajno naprave dete,a ne vole se,ili budu mesec ipo dana i slucajno naprave dete a shvate da nisu jedno za drugo?I ovo je 21.vek,kontracepcija je rasprotraljena bar toliko....neko ko je u vezi bez obaveza ce da misli na kontracepciju...
Ja mislim da takva veza moze neko vreme da funkcionise dobro,ali ne bas puno...Vrlo brzo se to raspadne,pogotovo na neki prvi znak pojavljivanja emocija...Ne mislim nista lose o takvoj vezi samo u slucaju da ne postoji jos jedna stalna veza...
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | .neko ko je u vezi bez obaveza ce da misli na kontracepciju...
|
pa to se podrazumeva,ali cak ni to nije 100% zastita...beba uvek moze da se desi.
|
|
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
veza bez obaveza, meni je to super u pocetku.. ali ja kakva sam zaljubim se i onda ne valja... heheh... al sreca da me jos brze prodje nego sto dodje
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Podseca me na sledecu temu
http://www.domaci.com/viewtopic.php?t=23980
DakleM, u ovako nechmu zhivish --> sada i ovde, sve ostalo je manje do nikako bitno. To je, jako prosto recheno, veza bez obaveza.
Kako god. Morash da budesh spremna/an na takav korak. Morash da budesh skroz/naskroz sa sobom, da ne nadjesh sebe na stranputici svojih oscanja, ochekivanja, snova...
Inache, funkcionishe - veoma dobro.
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Nikada nikada ... Ne razumem ljude koji pristaju na to...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|