:: |
Autor |
Poruka |
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
Cure da li dopustate da vam virnemo u tašnu/tašnicu...
Muškarci nas optužuju da nosimo gomilu nepotrebnih stvari ali vi znate da nije tako...Iako je nekulturno preturati po torbi, sta je ono što se obavezno mora naći pri ruci..?
da pogađam: ogledalce, labelo, sjaj za usne, vlažne maramice, žvake, parfem, novčanik,mobilni, ključevi....
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
U mojo torbici su uvjek ključevi, mobitel, ruž za usne, novčanik, dezodorans i tamboni
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
jaoj, tasnica bas i nije izraz koji bih ja upotrebila,jer sam najcesce obesena nekim rancem ili nekom pooovecom torbekanjom sta u nju sve stane, ne mozete ni da zamislite.
ali da da,kljucevi,mobilni telefoni (da,pravim se faca i nosim nise od jednog), labelo (takodje vise komada, jer ne vodim racuna gde ih spustam pa sve sve nagomila na jednom mestu), olovke, blokce, knjigu, mp3 player, maramice.. i to je otprilike to.
p.s to je standardno u mojoj torbi
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pa nek optužuju, ja ne gvirim u tuđe ali ako hoće gvirnut kaj da mu radim.. ako je to toliko interesantno. a što nosim? mobitel i pare i ljučevi. ništa specijalno što ne nosi i drugi.
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
ne mogu reći da je torbica jer je to uvek ranac... a u njemu su uvek: mobilni telefon, novčanik, dokumenta (lična katra i dozvola), brdo maramica običnih i vlažnih i uvek je tu neki slatkiš i flašica vode ili soka za Radeta naravno
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ja uvek sa sobom nosim mali ranac,ima tu svega,sminka,dokumenta,novac,maramice,kljucevi,mob,mp4
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja se redovno otelim vukuci torbu za 'dnevne potrebe'...tu su kljucevi, novcanik, mobilni, ponekad foto-aparat, moja svastara (debela ukoricena sveska bez koje bih i glavu izgubila), knjiga koju trenutno citam, olovke, naocare za sunce, zvake, obicno i neka cokoladica, jedan dzepic torbe je pun labela i ruzeva za usne, zatim su tu maramice i krema za ruke i jos po koja zenska potrepstina
kad su vecernje prilike u pitanju ogranicavam se na kljuceve, mobilni, novcanik i labelo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
E pa Idealna nosi skoro uvik one manje torbice al isto puno stane u nju
A šta iman unutra- pa hm .... ulošci, tamponi, kondomi, autobusna karta, pokaz, pare, sjajilo, cigare ( od zadnjeg vrimena), maramice, novčanik, kemijsku, i to bi bilo to..
a za vanka iman večernju torbicu - u nju ide puder, olovka, česalj i ključi, i naravno mobitel
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
ah svasta..sta se ne nalazi je bolje pitanje ,al evo onih glavnih stvari: labelo,ruz,parfem(obicno),kljucevi od stana,senka,telefon.
|
|
|
|
|
|
kitty_88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 44
|
|
u mojoj torbici se obavezno mora nalaziti(nebitno jel vikend ili radni dan):mobitel, ključevi, maramice, žvakaće, parfem, novčanik, sjajilo i cristijan(cristian dior, tj. paletica s 5 sjenila i ogledalom)...
|
_________________ ...ne kaj se zbog stvari koje te čine sretnim... |
|
|
|
|
Vampirusa Izabel di Mulen
|
Datum registracije: 09 Apr 2007 Poruke: 18892 Mesto: ... tamo gde ljubav počinje...
|
|
ovako: novčanik, dva mobilna, rokovnik, ključevi, sjaj, vozačka, maramice, cigarete, nekoliko upaljača, hemijska olovka, neki slatkiš (obavezno), žvake, gomila nepotrebnih papirića...
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Meni je torbica mala... Treba mi torbetina!
=> ogledalo, novčanik, mobitel, žvakaće, ona posudica s vodom za leće, labello, korektor, vlažne maramice, obične maramice, ključ od kuće, gumica za kosu, tamponi, olovka za oči, češalj, parfem, killerica za sreću... Uglavnom...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|