:: |
Autor |
Poruka |
PoisoNEX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 66
|
|
.........LEZBEJKE? Pitanje je za sve, zanima me takodje misljenje devojaka! Ovaj topic se nadovezuje na onaj SEX SA DEVOJKE!
POZZ!
|
_________________ I am so sexy!!!! Really! |
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Pa ako tražiš naše mišljenje, ajde da ti kažem.......
Mislim da to nije u redu, isto kao što nije u redu i
dva muškarca, tako za mene izgledaju degutantno
i dve devojeke...... šta ćeš, ja sam ti stara škola
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
Mozda sam malo staromodna po tom pitanju, ali moram da kazem jedno istorijsko NE!
|
|
|
|
|
|
Goxa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2003 Poruke: 7
|
|
Kao muskarac imam misljenje - Malo lizuckanja nikad nije na odmet ali to ne vazi za MUSKARCEEEEEEEE
|
|
|
|
|
|
qwisko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Jun 2004 Poruke: 35 Mesto: Pancevo
|
|
ne smeta mi, ali me ni ne pali. Vise volim ''borbu prsa u prsa''
|
|
|
|
|
|
wien Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 21
|
|
ja glasam za lezz ,pederi ne dolaze u obzir...dve zene su poprilicno interesantne,gledano sa strane muskarca
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Pali me....sto da ne! Malo igranja nije nista lose ali prave lezbejke koje ne podnose da su sa muskarcima,one su mi shit jer se sa njima zatvara mogucnost prikljucivanja zezanju !
|
|
|
|
|
|
hagbard Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 134
|
|
Imam dobru drugaricu (lezb) i preko nje sam upoznao prilicno dosta lezb. i bisex djevojaka. I mogu vam reci da vecina hetro djevojki koje ja poznajem su mi priznale da su probale ili mastale o sexu sa drugom zenskom a rjetko koja nebi nikako mogla da pomisli na to.
|
|
|
|
|
|
katapultiranje Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Dec 2004 Poruke: 7
|
|
pomeni je to skroz ok sve dok muskarac nebude deskriminisan od strane tih lezbejki, tj. ostavljen po strani...
|
|
|
|
|
|
tajson1984 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 18
|
|
Sanjam sex sa dvema devojkama pa makar bile i lejzebejke
|
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Naravno da me pale
i postene i nepostene
|
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
pa sta da ti kazem,svako ima pravo na privatni zivot,ja licno nemam problem ako se neka devojka izjasnjava kao lez,ali imam ako neki lik se izjasnjava kao gay,ali ih tolerisem i jedne i druge.ne zanimaju oni mene,ne zanimam ja njih i kraj price,svako zivi svoj zivot.........Jos cu ti reci jedno, a koji muskarac ne sanja da vodi ljubav sa dve ribe makar i one bile lezbejke....
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|