:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Da li postoji razlika izmedju zenske i muske prevare?
Neki kazu da muskarci kada varaju ne moraju obavezno da u prevari budu prisutne i emocije, a kada zene varaju tu su prisutne i emocije..
Sta mislite?
|
|
|
cofi89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 217 Mesto: Beograd
|
|
Sve zavisi od muskarca tj. zene.Ja npr imam ortaka koji je varao devojku,kao nije mu stalo,a posle plakao...Znaci ipak je morao da iskaze svoje emocije i dok je varao...
|
_________________ Ma sve lepe devojcice ako imate ogledalo pogledajte se i videcete moje snove... |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Ma prevara je prevara. Nebitno ko je pocinio, uvek se svodi na isto...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Upravu si, prevara se svodi na istu, kad se neko prevari onda obicno u vezi nesto nedostaje...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: |
Neki kazu da muskarci kada varaju ne moraju obavezno da u prevari budu prisutne i emocije, a kada zene varaju tu su prisutne i emocije..
Sta mislite? |
To je cista zabluda. Ima zena isto koliko i muskaraca koje cine preljubu bez emocija, kao sto ima i momaka koji ulaze osecanjima u svaki kontakt, pa i poljubac.
Nema to veze sa polom vec sa spojevima u glavi.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ima zena koje varaju hladnokrvno, bez trunke osecanja u sebi; takodje ima muskaraca koji, kada varaju, pored svog tela unose i svoje srce. Pravila nema, sve zavisi od osobe do osobe.
Prevara je prevara, kako god bila ucinjena i ko god bio "krivac".
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Kolegica je prevarila svog momka čisto radi TuKi. Da je mala ne bi s*rbila, pa se prasnula sa drugim (više puta). Imam prijetelja, koji če kresnuti pa nek je u vezi (navodno ozbiljnoj - planira se vjenčanje). Ko prevari, taj prevari, prevara je prevara. Nema tu puno priće.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
manu-22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 44 Mesto: München
|
|
da, prevara je prevara.....
Iako meni to nema smisla, biti u vezi i motati se sa drugima, radije bi prekinula vezu pa onda ako hocu mogu mjenjati kad god......
Jos gore taj slucaj gdje se planira vjencanje a on jos uvjek misli kako ce nesto .... sa strane!
|
|
|
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
Citat: | Prevara je prevara, kako god bila ucinjena i ko god bio "krivac". |
upravo tako...
ja ne bih mogla, a znam da nece ni on nikada prevaru napravit. kad sve ima kod kuce zasto bi to radio... sve ovisi od razmisljanja i problema sa mozgom
na svu srecu nismo svi isti. nikad ne bih mogla prevarit ovog mog, a opet imala sam frendicu koja je iskreno govorila da voli svog momka, pa opet ga vara.
mada, ne razumem te ljude...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa nikad ne reci nikad, to znam iz iskustva
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Drugarica jedna je decka varala pred njegovim ocima, iako se u zivot klela kako to nikad nece uraditi jer ga voli vise od svega. Nakraju kad sam je pitao zasto je to radila, odgovor je bio: "Pa sta da radim, hocu da zivim, ako necu sad kad cu"...
Stvarno nas ima raznih. Ako je nekom ovo opravdanje za prevaru, onda to i nije prevara. Jer ljubavi nikad nije ni bilo. Samo lazi...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|