:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Često ovdje vidim da neke osobe napišu, a i često sretnem osobe koje mi kažu - ma mi se volimo kao prvog dana.
Jel' mi možete pojasnit kak netkoga možete uopće voljeti prvog dana??
Može vam se dopasti, možete se zaljubit ali baš odma - voljeti? Iskreno, poštovati i tolerisati sve mane i sve što vam smeta? Bezuslovno, istinski? Slušati, skužiti što voli što ne za 24h Možda već i drugog dana, ali ...prvog?
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mislim da kad to ljudi govore, misle na onu "ljubav" sto dolazi sa novom vezom, novim poljupcem, novim leptiricima u stomaku. Mislim da "prvog dana" ustvari znaci vise dana a to u prevodu znaci "pocetku veze"
Slazem se da treba provesti malo vremena sa nekim da bi ga zavoleli, ali nekad se desi, da se ludo zaljubis u nekog, i onda budete u vezi, pa se ta "luda zaljubljenost" ipak na kraju pretvori u ljubav, sto onda omogucava osobi da kaze "volim ga/je ko prvog dana"
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Pa daaa, prvo ide taj proces. Zaljubljenost, pa ljubav tj povjerenje itd da ne nabrajam o tome ima tema.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Ja sam mojim vjerenikom dosta dugo... Uvijek pre nego što se trebam vidjet sa njim osećam uzbuđenje, kada ga ljubim osečam leptiriće u stomaku, lepo mi je... Nismo ni jednu svađu imali, jednostavno moj slučaj je jako čudan i duga priča i možda jedan u milijun...
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
|
|
Ma dobro, to je sve lijepo, vjerujem ti ja, ali mi nije jasno kak se može reći da se volimo istim žarom kao - prvog dana?? Jel' me kužite vi? Pa prvo trebate osobu valjda upoznat dobro i usput je polako sve više i više voljeti.
Mislim, možda sam ja mutava, ali ako postoji prava istinska ljubav odma čim pružite ruku toj osobi , ali ona prava kao što je opisah u prvom postu, onda super.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Andjela, ja te potpuno razumem, kako mozes nekog da zavolis prvog dana? Na to sam vec odgovorila gore
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
To se kaže žargonski... Ustvari, podrazumeva se da ću ga voljet sve više što ga više upoznajem. Kad kažem Volim ga kao prvog dana mislim na period kad sam ga iskreno zavoljela, a ta ljubav vrimenom raste i postaje jača iz dana u dan... Kužiš?
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | Al slazem se da je samo izreka i da nema neko "realno" znacenje, e sad shto je to uzeto...stvarno ne znam... |
to i ja kažem, i sorry što sam konfuzna prilikom objašnjavanja.
|
|
|
|
|
|
Mayo, nazalost nije bas ocigledno da ces nekog zavoleti vise kad ga upoznas, nekad se cak desi da ga bolje upoznas pa tek onda shvatis da ga ne volis... razumes?
|
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | nekad se cak desi da ga bolje upoznas pa tek onda shvatis da ga ne volis... razumes? |
kapiram naravno... govorim o svom slučaju...
|
|
|
|
|
|
Evo moze li onda ovako
Ja svog decka volim kao prvog dana kad sam ga zavolela
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|