:: |
Autor |
Poruka |
Ninaa Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 539
|
|
Joooj imam opasan problem...........
U toku dana sam isprobala mikrofon (ustvari mikrofon je spojen sa slusalicama) i radio je.....snimila sam moje divno izvodjenje pesme 'ostala si uvijek ista"............
ali sad sam pokusala da pricam" sa bratom i zKanade i glupi mikrofon ne radi...........
jel moguce da je negde prekid u kablu..........?????? ili je problem u noj rozoj rupici na kuciistu???
naravno kupila sam kameru bez mikrofona i sad ne mogu da "pricam sa njim"..................
i jos jedno pitanje ........da li neko zna da li se video call preko msn naplacuje posebno na racunu???
|
_________________ Uzimam SVE sto mi zivot pruza |
|
|
|
|
Dempsey Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 37
|
|
I ja imam problem sa slusalicama. Ne mogu kao ranije pricati slusalicama preko call u mesindzeru s cerkom u N. Zeland, ja nju cujem, ona mene ne. Ranije jesmo, ali bio neki problem s mesingerom i preinstaliran je, sve odradzeno kako treba, ali ne mogu vise razgovarati, moram pisati, a pisano nije sto i receno i to mi stvara uzasan problem. Imam net telefon, ali kad se preko njega javim, konverziram sasvim normalno, cujem i cuju me s druge strane, znaci nije problem u slusalicama i mikrofonu. Gdje je, gdje da trazim?
|
_________________ tomorrow, tomorrow is new day |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
|
|
|
Dempsey Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jan 2008 Poruke: 37
|
|
Eee, to mi treba, u slici ako moze, znam da je tamo problem, ali laik sam po kompjuterima i ne znam prepoznati sto ne valja. Bicu zahvalna punooo
|
_________________ tomorrow, tomorrow is new day |
|
|
|
|
anabila Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Jul 2007 Poruke: 395
|
|
ja imam problema oko namjestanja.trebam nastimat gitaru i program mi ne registrira zvukove.
probala sam podesiti mikrofon(imam ga na laptopu ugradenog) ali kad preslusavam snimljenjo cuju se samo sumovi
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
anabila je napisao/la sledeće: | ja imam problema oko namjestanja.trebam nastimat gitaru i program mi ne registrira zvukove.
probala sam podesiti mikrofon(imam ga na laptopu ugradenog) ali kad preslusavam snimljenjo cuju se samo sumovi |
Gle ... sa gitarom i mikrofonom to ce jako tesko funkcionisati... ako vec sviras gitaru kupi D-Box, povezi preko njega gitaru na line in i nabavi program GitarePro (chini mi se da se tako zove). Ne znam sad tacno cenu D-Box-a al chini mi se da je bio oko 50e....
|
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Ovako, imam neki problem s mikrofonom.
Uopće mi ga laptop ne prepoznaje ..
Kupila sam novi ima 10 ak dana i radio je ok kad bi samo pričala, iako kod snimanja npr pjesme i glasa u isto vrime bi mi bio zvuk onako prigušen ali u isto vrime bi parilo kao da je neko na najjače stavio tu npr pjesmu ono doslovno da puknu zvučnici je to zvučalo ali naravno jos uvik prigušeno.
I ima vec 2 dana mi ga nikako ne prepoznaje, pokušala san to naštimat al nikako
Jednostavno mi ga ne prepoznaje i piše mi an audio recording device cannot be found a mirkofon uključen u laptop
|
|
|
|
|
|
DJ-Goran ..:: Radio - DJ ::..
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 150 Mesto: negde u Svajcarskoj
|
|
koji laptop imas?? ako je na njemu vista onda moras da udjes u config panel i da lepo odvojis recording device
druga opcija je da skines stereo mix koji je verovastno ukljuce
to ides na opciju recording od muzicke i tamo decekiras
ako je zvuk jos uvek jak onda skini i boost opciju sa mikrofona
znaci postoje opcije za mic pored web cam i mic koji je dole na kucistu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ-Goran je napisao/la sledeće: | koji laptop imas?? ako je na njemu vista onda moras da udjes u config panel i da lepo odvojis recording device
druga opcija je da skines stereo mix koji je verovastno ukljuce
to ides na opciju recording od muzicke i tamo decekiras
ako je zvuk jos uvek jak onda skini i boost opciju sa mikrofona
znaci postoje opcije za mic pored web cam i mic koji je dole na kucistu |
Iman Toshiba Satellite L-40 - 18W, Vista.
[B]Nemogu da idem na panel jer mi opće ne prepoznaje mikrofon i kad ga uključin ništa se ne dešava. A kad uđem u recording device stoji mi ovo..
A mikrofon uključen tj uštekan u laptop
A moram hitno uvježbavat pisme, imam uskoro gaže
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Je l' ti mikrofon prikacen preko USB-a ili standardnog dzeka?
Ako je preko USB-a, onda ti se driver poremetio, a ako je preko zvucne, onda ti se driver za svucnu poremetio. Probaj da reinstaliras drajver preko device managera, mozda pomogne.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
|
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | Je l' ti mikrofon prikacen preko USB-a ili standardnog dzeka?
Ako je preko USB-a, onda ti se driver poremetio, a ako je preko zvucne, onda ti se driver za svucnu poremetio. Probaj da reinstaliras drajver preko device managera, mozda pomogne. |
Da, preko USB-A je ali ..
Dala san prijatelju mikrofon i on ga je probao na svom komp.
Kaže da mikrofon opće ne prepoznaje zvuk osim ako se ne dereš iz petnih žila , onda očito da je stvar u mikrofonu ...
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
^Il on onije ukljucio MicBoost.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|