:: |
Sa kim bi ste radije bili u vezi? |
Sa vršnjakom |
|
20% |
[ 14 ] |
Sa nekim starijim |
|
59% |
[ 40 ] |
Sa nekim mlađim |
|
19% |
[ 13 ] |
|
Ukupno glasova : 67 |
|
Autor |
Poruka |
Umetnik... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2007 Poruke: 89 Mesto: Čačak
|
|
Šta vam više odgovara? I koje su to granice koje ne bi ste prešli u pogledu godina partnera? Ima li to za vas uopšte nekog posebnog značaja?
Pročitah danas u novinama da su neku učiteljicu (25) iz Amerike uhapsili u Meksiku gde je pobegla sa svojim "momkom", učenikom (13)... pa mi pade na pamet da pitam...
Jeli tu u stvarno u pitanju ljubav? Ili je u pitanju čista požuda... sex...?
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | Šta vam više odgovara? |
vise mi odgovara kada je decko stariji iz vec poznatih razloga. ne samo sto je navodno, uzgred-budi-receno iskusniji ili nesto slicno, vec zreliji, svesniji itd..
Citat: | I koje su to granice koje ne bi ste prešli u pogledu godina partnera? |
ne mladji od god dana (iz ove perspekive, danas) i ne stariji od 6god (opet kazem, gledano iz sadasnjeg ugla)
Citat: | Ima li to za vas uopšte nekog posebnog značaja? |
posebnog znacaja.. ne preterano. i dalje smatram da godine nisu bitne (mada, maloletna lica i stariji "ljudovi"-nikako)
Citat: | Pročitah danas u novinama da su neku učiteljicu (25) iz Amerike uhapsili u Meksiku gde je pobegla sa svojim "momkom", učenikom (13)... pa mi pade na pamet da pitam... |
to bese jos davno, ili je to mozda neki novi slucaj (bese i neka teta od 35godinica sa malcem od 13-14 )
^u ovom gore pomenutom slucaju, nema ljubavi, osim neke izvrnute slike iste. pozuda? sex? kada je ova proporcija godina u pitanju, nikako! mozda s njene strane, ali to je svakako neki psihicki poremecaj!
|
|
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Svejedno mi je.. (tj. i nije bas.. ne bih voleo da mi devojka ima 14 godina )
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
pa ne mozes da napravis ovakvu anketu.Jeste da ima cura koje vole mladje i momaka koji vole starije,ali mislim da vecina misli obrnuto i onda ce anketa da bude tu negde u sredini.Kad bi se izdvojila muska i posebno zenska anketa,e onda bi moglo to da bude rezultat koji je tacan.Znam da se*em,al to je moje misljenje(ako me je neko ukapirao sta sam hteo da kazem)
[Edit by Annabel_Lee: Reči napisane u ovoj poruci koje imaju uvredljiv karakter, cenzurisane su pošto je to strogo zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
Ja konzumiram sve od 18 pa navise. A za gornju starosnu ne znam jer nisam isao daleko.
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
ja sam u vezi sa mojim dragim koji je dosta stariji. u pocetku sam samo htjela probat kako je to biti sa starijim, ali sam ga poslije zavoljela, pa vjerila i udat cu se za njega. jednostavno smo se zavoleli, a sve je pocelo od avanture
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
hm.. u poslednje vreme stvarno cujem i vidim puno veza gde su devojke starije od momaka 3 do 6-8 godina
sad kazem, ovo su mi drugarice.. ali ok, decki su svi od 19 pa na gore godina.. i super su momci
izgleda da sad ulaze u modu mladji momci ahahahhahahahhaha
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^eee ta piletina na kraju ispade najgora zao mi je sto se evo bas ovako izrazih u ovom pitanju sad, ali situacija moje bliske drugarice me je navela na razmisljanje. tako da,ako vec mogu, biram ipak momka koji ne mora iskljucivo biti stariji,ali koji ipak nece poleteti za svakom suknjicom.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Ja znam tko će mi se smijat ovdje kad vidi da sam se upisala, ali dobro, kaj da mu radim
Paaa ja sam uglavnom imala momke starije po 2,3 ili 4 godine... I jedno koji je bio mlađi od mene godinu dana.. Nikad nisam imala vezu sa nekim tko je stariji od mene baaaaš puno. I bilo mi je super. U biti, svejedno. Ako se dvoje ljudi nađe na istoj umnoj razini - sjajno. Znam cure koje su spavale i sa ljudima od 35 godina, imale vezu, raskinule jer nije išlo i to je to. To me već ne privlači..
|
|
|
|
|
|
Dexmusic Upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 303
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
mada sam glasao sa vršnjakom, nisam baš izbirljiv. samo da je dobro
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Ljubav ne poiznaje granice , ali ipak neka razumna mera mora postojati . Sto se toga tice , ipak bi tu meru prepustio vama mladjima .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|