:: |
Autor |
Poruka |
popdraganus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2004 Poruke: 5
|
|
Interesuje me da saznam nesto vise o Drea box-u pomozite
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
DreamBox je dititalni risiver, ako na to mislis i izuzetno je dobar za gledanje PPV kanala
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
vampir Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2004 Poruke: 9
|
|
Super risiver... Osnova je PowerPC platofrma pa mozes da ubacis i HDD za snimanje programa... Kao OS koristi Linux... Sto se PPV kanala tice neke otkljucava softverski bez kartice (samo treba da nadjes nove kljuceve na netu) a moguce je podesiti i card-sharing za preuzimanje kljuceva preko neta od drugih koji imaju originalne kartice (koje je nemoguce legalno kupiti u Srbiji)
|
|
|
|
|
|
nemir11 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 59
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
Ako ti nije vazno da ugradis hard disk u risiver, kupi dreambox 500. Duplo je jeftiniji a otvara sve sto i veliki.
|
|
|
|
|
|
sabah Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 17
|
|
Evo par adresa gde ces dobiti vese informacija za dreambox http://www.balcansat.com/Balcan/ posto moze da se udradi emulator za njega da moze da otvara softverski digitalne kanale bez kartice i modula spada u najvisi vrh digitalnih recivera
|
|
|
|
|
|
Maliseljacic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 15
|
|
To je najbolji receiver trenutno na prodaji. Sve kanale mozes gledati gledat preko njega. Samo moras znat sta radis, jer mozes lako da ga sjebes, ako neznas sta ubacujes u njega.....tako procitaj upustva i uzivaj, ja trenutno hvatam 2156 kanala i korisim Dreambox 7000
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
mozel on da otkljuca npr . ove kanale tipa pink,hayat koji naplacuju pristup njihovim programima-kanalima?
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
|
Za sada nemoze jer nije probijen sistem viassecc 2 i irdeto 2 viaccess za sada delimicno via 2.4 radi ali samo na nekim provjderima a irdeto odoljeva napadima mada mislim da je mali broj kanala ostao na tom sistemu zastite pa za hakere ne prestvlja neku zainteresovanost za okodiranje tih kanala
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
sabah je napisao/la sledeće: | Za sada nemoze jer nije probijen sistem viassecc 2 i irdeto 2 viaccess za sada delimicno via 2.4 radi ali samo na nekim provjderima a irdeto odoljeva napadima mada mislim da je mali broj kanala ostao na tom sistemu zastite pa za hakere ne prestvlja neku zainteresovanost za okodiranje tih kanala |
aha,a ova 2 rade na viaccess i irdeto jele?hvala na odgovoru
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
dave1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 14 Mesto: Pazin
|
|
Evo ovako: Mislim da je to vazno reci (a znam posto imam Dreambox 7000S)
To je dakle Digitalni SAT- receiver, ali: Za puno koristenje njegovih mogucnosti, ne bi preporucao da ga kupi netko ko ne zna ni sto je flash memorija ni sto je hard disk ni mrezna kartica ni Linux itd.
Da pojasnim: Napisao sam za PUNO koristenje! Jer ako ga kupite i koristite samo ono sto dobijete s njim, vjerujte mi da se ne isplati.. Ili, da napisem nesto sto znam da sam procito o Dreamboxu a jako mi se cinilo "istinitim"
"Dreambox is more like a computer, than a receiver"
To znaci da je vise za entuzijaste (u koje se i sam svrstavam) nego za normalne ljude koji zele uzeti daljinski u ruke, upaliti receiver i gledati Sat-programe i NISTA VISE OD TOGA ZNATI....
Nadam se da nisam nikoga odvratio od kupnje te masine.. nije mi to bila namera, mogu to kupiti svi koji zele nesto nauciti (ako ne znaju)
Meni je npr Dreambox lepo spojen na kucnu mrezu, i komotno s daljinskog podesim timer da mi se snima program i to mi se lepo snimi na XP stroj u sobi do dnevne i s tog istog hard diska to sve lepo gledam (program).. Naravno da mozete da stavite hard disk i u Dreambox, ali cemu kada u kompjuteru ionako imate verovatno velik hard disk koji ima slobodno barem 20-30 ili 150 GB?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoho Tv pink radi sa sitemom kodiranja irdeto 2 i nemozese pratiti bez legalne katice.A Hajat radi sa sitemom zastite viaccess 2.4 ali nema za njega publik kod tako da ni on nemoze da se gleda bez orginal kartice.Za sada samo radi TPS francuski na hot birdu sa viaccess 2.4
|
|
|
|
|
|
dave1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 14 Mesto: Pazin
|
|
Ako nekog zanima od providera SkyItalia Ne rade Prima File ni sportovi, ali rade Discovery-ji i malo "normalnih" programa... A lani od cca 6-9 mj. je bilo super jer se je sve vidjelo (svi programi na SkyItalia) A ima cca 160 programa.. Vjerujte ja bi odmah potpisao da to vidim zauvijek a nista drugo na nikojem satelitu da mi se ne vidi... A zanimljivo od kad imam Dreambox (cca 1.5 god) radi XXL hehe (sve sto govorim mislio sam samo na software-emuove)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|