:: |
Autor |
Poruka |
ljubavni_napitak Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jul 2007 Poruke: 43
|
|
da li mu cestitati ili ne?on meni nije,da li preci preko toga?
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
cim ti nije cestitao pretpostavljam da niste zajedno? Moras ipak reci nesto vise. Koliko ste bili zajedno bla bla bla.. ali kad vec znas da mu je rodjus i ako ste bili ok, zasto da mu ne posaljes jedno obicno "happy b day!"
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
ljubavni_napitak je napisao/la sledeće: | da li mu cestitati ili ne?on meni nije,da li preci preko toga? |
Tu se postavlja pitanje problematike vašeg odnosa
Ako ste u relativno dobrim odnosima, zašto da ne? Ako je neko skot, ja ne moram da budem kako bih mu/joj, tobože, vratila Mislim, nismo deca Kažem, sve to ukoliko je neki bezazleniji problem među vama I ako ga uopšte ima
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
cestitas mu....
cim postavljas pitanje znaci da ti on nesto znaci...
i pokazi mu da si bolja od njega... on se izgleda inati... ti nemoj.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
mucamaca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana
|
|
svakako mu čestitaj. Moj ima sutra rođendan, i mislim ga ostaviti ovaj put stvarno, pošto smo več prekinuli u roku mjesec dana bar pet puta, ali svejedno mu mislim ostaviti u pošti, karticu za rođendan i još neku njegovu stvar, za koju zna, da znači kraj kad je dobije nazad....
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
|
dewojka_od_chokolade Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Jun 2007 Poruke: 1 Mesto: NS
|
|
mislim da treba da mu cestitas.cisto da mu pokazes da ne zaboravljas na osobe do kojih ti je stalo(a cini mi se da je tebi bas stalo do njega).pozz
|
|
|
|
|
|
boobamara Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216
|
|
treba da mu chestitas..prvo tebi bi bilo lakse a i taman isterash inat...on ce se postideti onda sto si ti pametnija i hrabrija od njega..tako da ces mu spustiti nivo skroz....iz iskustva...
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | svakako mu čestitaj. Moj ima sutra rođendan, i mislim ga ostaviti ovaj put stvarno, pošto smo več prekinuli u roku mjesec dana bar pet puta, ali svejedno mu mislim ostaviti u pošti, karticu za rođendan i još neku njegovu stvar, za koju zna, da znači kraj kad je dobije nazad |
auuu,pa to bas i nije neki "divan" poklon za rodjus. Ono kao ostavljas ga za rodjus dan nije kao kul.. mislim.. Ma,znas sta hocu da kazem.
|
|
|
|
|
|
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Iako se on tebe nije setio, ispadni bolja pa ga iznedadi lepom cestitkom... To valjda svakome znači...
|
_________________ Волим те |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
muskarci su obicno zaboravni..
svejedno, pogresio je.. verovatno mu je za to i krivo...
ali ne bi spala na isti nivo i da mu ne cestitam vec bi to ucinila bas izinata
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Naravno da se triba partneru čestitat rođendan..i naravno da se triba provest rođendan skupa
A ako ti on nije čestita..onda *ebiga, ili je zaboravija ili nije namjerno.
Al u svakom slučaju kulturno je drugome pozelit sve najbolje za rođos.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pa mislim..ako bi zaboravio moj rođendan stavila bi ga u top
Ako te stvarno voli neko ne verujem da bi zaboravio nečiji rođendan..Tako da je sasvim normalno da se partneru čestita rođus..
|
|
|
|
|
|
|